Nat van meer.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 30-11-22

Ja dit is verhaal uit de serie de krantenjongen. Het eerste gedeelte schrijf over hoe mijn schrijf maat vertelde oke. Op een gegeven moment regende het weer. Mark vond Casper mooi en lief wilde meer van hem weten. Casper de krantenjongen was door en door nat. Mark zag hem komen deed de deur gelijk open liet Casper binnen. Welk op het tapijt in de gang zijn kleren zelfs slip uit trok (hup de droger in). Ze houden beiden van tederheid dat was toeval of niet. Ze kusten elkaar teder terwijl ze elkaar om armen. Was ook wel nodig Mark is wat wankel op dat moment. Dus bad kamer voorbij gelijk de slaap kamer in. Ze ploffen op het bed even snelle kus voor Casper van het bed gaat. Hij gaat voor Mark zitten welk nog slappe penis heeft.  Casper likt eerst teder de eikel voor hard de rest gaat zuigen. Wel heel anders dan sabbelen aan een oor lel of tepel voor Casper. Het lukt Casper om Mark stijve harde pik te bezorgen.


Even zitten ze naast elkaar wisselen kusjes af met condoom om en glijmiddel ceremonie. Mark bleef op bed liggen Casper klom op zijn pik. Mark is niet van porselein maar Casper liet zich voorzichtig op de pik zakken. Mark kreunde even van pijn zijn stramme knieeen toen was het goed. Casper merkt kalme ritme wat Mark gebruikt om in hem te stoten. Het is oke die keer gaat niet om de snelheid maar dat Casper elke stoot voelt. Ze waren al bezweet even door gaan. Mark kreeg krampen dan maar Casper neuken. Nee Casper liet Mark tot hoogtepunt komen. Laten zo zeggen ze hijgde beiden en waren klaargekomen. Dat kan je dus wel zeggen.

Casper was klaargekomen straal na straal op Mark zijn buik. Hij hielp Mark naar de bad kamer even wassen ze plakten beiden. Het was handje vol zeep ging over Mark zijn lichaam eerst. Casper douchte gewoon het sperma  van zijn lichaam. Casper zag Peter de man van Mark die kreunde even bij het schouw spel. Casper droogte zich kuste snel Peter weg had kranten wijk te doen.

3173 keer gelezen

Score: 2
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.