Webcam gluurders.

Geplaatst door: damian op 03-12-22

Vaak struinde hij de chats af op zoek naar een geile date voor het weekend.

Zijn profielnaam gaf al een deel van zijn identiteit prijs, Smooth Chubmale.

Hij had geen Abercrombie-body zoals hij dat altijd sarcastisch zei wanneer men vroeg hoe hij eruit zag.

Meestal haakte men dan gelijk af omdat hij niet aan het ‘perfecte’ plaatje voldeed van wat ze zochten.

In de loop der jaren kreeg hij een neus voor dat soort types en wist hij deze handig te vermijden tijdens zijn chatsessies. Maar er zaten er ook bij die juist opgewonden raakt van zijn gladde wat chubby lichaam.

Hij was niet overdreven dik, een klein buikje met mannenborsten, niet van die slappe hangboobs  maar, volgens sommigen,  mooie stevige borsten met een paar heerlijke tepels om op te zuigen.

In het begin werd hij er lacherig van wanneer ze met zijn tepels speelde maar na verloop van tijd begon het hem steeds meer op te winden en betrok hij dit meer in zijn sexspel. Niet alleen solo maar ook tijdens seks met een partner.

Het bezorgde hem een warme tinteling door het lijf, dat samen een orgasme gaf hem een verzadigd gevoel.

 Een date zat er, zo te zien, niet in dit weekend. De meeste gesprekken kwamen niet verder dan de bekende woorden , neuken en ben je bottom.

Hij besloot om voor een andere aanpak te kiezen nadat hij diverse mannen had gezien die zichzelf tentoon stelden tijdens chats. Het aanbod was heel divers, twinks, femboys, travestie, bears, afgetrainde abercrombie-boys, nerds, kinky dudes, chubbies en ga zo maar door. Zelfs jonge chubby mannen kwamen voorbij, iets wat hem erg verraste.

Na wat profielen te hebben bekeken besloot hij zichtzelf voor de webcam te installeren.

Hij had zich die middag al ontdaan van zijn lichaamsbeharing en liep nu naakt door de kamer. Zijn pik begon langzaam aan hard te worden van de gedachte dat hij zichzelf straks op de webcam zou laten zien.

Een arsenaal aan sextoys zou hem en zijn kijkers wel een tijd bezig moeten kunnen houden.

Nog snel even een cockring om en zijn kontje insmeren met vaseline en hij was klaar om te beginnen.

Hij was nog geen 5 minuten online of hij kreeg al een eerste berichtje.

‘Hi, wat heb jij een geil chubby lijf man, ik wordt hard van je’

Hij bedankte zijn eerste volger en begon zijn pik te strelen. Onder zijn profiel kon hij zien hoeveel mensen hem zaten te bekijken en het aantal liep gestaagd op.

‘Speel met je pik man.’

Weer een opdracht van een gluurder. Want dat was het eigenlijk wel.

‘Knijp eens in je tietjes.’

Was het volgende bericht die hij kreeg. Ook dat deed hij terwijl hij zijn ondertussen harde lul bespeelde.

Daar zat hij dan, naakt achter zijn webcam met zichzelf te spelen.

Of en toe stuurde hij berichten terug en vroeg aan zijn gluurders wat ze wilden zien.

‘Laat je vette ass eens zien.’ Was de volgende vraag.

Hij stond op, draaide zijn kont richting de camera, wachtte even en bukte om daarna zijn billen uit elkaar te trekken. Hij kon nu zijn eigen anus zien op het scherm.

‘Duw er wat in Bolle!’

Uitdagend pakte hij een van zijn vele speeltjes en liet deze zien op de cam. Het was een vleeskleurige dildo van 16 cm, niet al te dik maar een mooi maatje om zijn kringspier op te rekken voor het grotere werk straks.

Plagend haalde hij de dildo langs zijn gladde anus, duwde het puntje een stukje naar binnen, likte er even aan en duwde hem weer naar binnen.

Aan de reacties te zien vond men het wel geil en kreeg hij berichten om verder te gaan.

Hij Haalde zijn webcam van het buro en plaatste deze op de grond. Nu had hij meer ruimte om met zichzelf te spelen.

Hij draaide zijn kont weer naar de camera, pakte de kleine dildo en bracht deze bij zichzelf naar binnen. Hij kreunde zacht en duwde de dildo er weer uit. Dit herhaalde hij een aantal keren. Nu zijn kontgaatje lekker soepel was geworden werd het tijd voor wat groters.

Hij ging op zijn rug liggen, plaatste een kussenrol onder zijn heupen zodat zijn gaatje goed zichtbaar was op de cam, en begon zichzelf te vingeren.

Ondertussen begon zijn eikel nat te worden van het voorvocht en belande op zijn gladde buik.

‘Kan je er wat groters in doen?’

Aan de reacties te zien wilde men meer en groter. Hij had 4 speeltjes naast zich neer gelegd die op liepen in afmeting.

Het was nu tijd om voor de 19 cm grote dildo te gaan, deze was dikker dan die hij daarnet had gebruikt.

Hij sloeg met de dildo op zijn kontgaatje, duwde het kopje naar binnen en liet deze ff hangen. Hij kneep zijn kringspier samen om ervoor te zorgen dat de dildo er niet uit gleed.

‘Hmmm jij geile chub, duw hem verder in die vette reet van je.’

Hij deed wat werd gevraagd en pakte de dikke dildo en duwde hem verder zijn kontje in. Hij probeerde het niet al te snel te doen ook al smachtte hij ernaar om hem in een keer naar binnen te schuiven.

Nu de dildo er voor de helft in zat, 19 cm is best al veel, rukte hij weer aan zijn pik. Zijn eikel was nu helemaal bedekt met voorvocht waardoor zijn voorhuid lekker over zijn eikel gleed.

Het lekkerste vond hij het als zijn voorhuid helemaal naar beneden werd getrokken tijdens het masturberen.

Met lange halen bewerkte niet alleen zijn pik maar ook de dildo in zijn kontje werd in datzelfde tempo heen en weer bewogen.

‘Meer, we willen meer zien wat in je grotje kan verdwijnen.’

Hij ging op zijn knieën zitten en begon de dildo af te rijden voor de cam. Zijn pik en ballen bewogen ritmisch mee op zijn beweging en de volle 19 cm verdwenen in zijn natte ster. Hij wipte als een kabouter heen en weer, niet op een paddenstoel maar op zijn dildo. Hij voelde de dildo tegen zijn prostaat aan schuren welke hem geiler maakte dan hij al was.

Het was tijd voor het grote werk. Hij moest er voor in de mood zijn om deze twee te gebruiken. Vergeleken hierbij was de 19 cm een opwarmertje.

Hij pakte de tube glijmiddel en smeerde zijn toch al natte anus er nogmaals mee in. Naast hem lag de fisting dildo van 25 cm, hij noemde het ook wel eens de hand der liefde. De vingers samenkomend als een punt, dit om het inbrengen te vergemakkelijken, om daarna steeds breder te worden om zo de kringspier verder op te rekken. Eenmaal voorbij het brede stuk sluit de kringspier zich weer om het smallere gedeelte bij de pols. Eenmaal zijn kringspier aangespannen bleef ‘de hand’  in hem zitten.

Ook nu zat hij op zijn knieën en liet nu de hand der lief in hem komen. Zijn eikel produceerde een overvloed aan pre cum, natte plekken achterlatend op zijn vloer.

Langzaam schoof hij hem naar binnen, het dikste gedeelte koste hem de meeste moeite, tot alleen nog m aar de pols van de dildo zichtbaar was. Even blijf hij zitten, haalde diep adem en begon zichzelf ermee te neuken.

Zijn natte pik kletste tegen zijn bolle buik. En terwijl hij met een hand de dildo vast hield bespeelde hij met de ander zijn tepels.

Zijn gluurders vonden het blijkbaar erg opwindend want hij kreeg redelijk wat complimentjes. Sommige kwamen klaar op zijn filmpje en lieten hem hun zaad zien waarna ze snel verdwenen van de chat.

Het liefst wat hij nu gillend klaargekomen maar hij wilde dit doen wanneer hij zijn laatste dildo zou in brengen.

 ‘Wow je bent een geile chub man. Ga door.’

Hij pakte de tube glijmiddel en smeerde zijn laatste toy er mee in.

Al die tijd zat de hand der liefde nog in hem. Zijn pik en buik nat van het voorvocht.

Hij liet zijn laatste speeltje zien op de cam en wachtte de reacties af.

Het duurde niet lang voor hij diverse reacties ontving van mannen die dat ding wel eens in hem wilden zien verdwijnen.

Hij trok langzaam die andere dildo uit zijn kont en liet dit aan zijn gluurders. Hij voelde aan zijn anus en merkte dat deze nog lekker open stond.

‘Wat een lekker open gat heb je daar mister.’

Het wond de gluurders op dat zijn kontje mooi open stond. Maar het was nu tijd voor het spektakelstuk.

Deze was groot, bijna 35 cm en stukken dikker dan de laatste, er zat een dikke kop op die heel even wat smaller werd maar naar beneden toe stapsgewijs steeds dikker werd. Het was een grote dikke horsedildo waar hij op ging zitten.

Hij plaatste de dildo op de grond en plaatste de dikke knop tegen zijn openstaande anus aan. Ondanks dat deze al was opgerekt voelde dit nog groter aan.

Hij haalde diep adem, duwde en ineens schoot de dikke knop langs zijn kringspier. Dit was het eerste gedeelte en hij begon weer aan zijn pik te trekken. Beetje bij beetje liet hij zich verder zakken over de dildo tot hij bij het tweede gedeelte kwam. Ook nu weer werd zijn kringspier een stukje verder opgerekt.

De omtrek van dildo zal ongeveer op zijn dikst 13 cm zijn en hij zat nu op 6,5 cm.

Al rukkend begon hij steeds verder over de dildo te zakken. Zijn prostaat kwam steeds meer onder druk te staan en een tsunami aan voorvocht verliet zijn eikel.

‘Die is groot zeg en dat past allemaal in die vette ass van je.’

‘Wat een geile chubby bottom ben jij zeg, ik wil je wel neuken.’

De opmerking werden steeds geiler en sommige lieten zien hoe ze zich zaten af te trekken op zijn showtje.

Hij was nu op het punt gekomen dat hij z’n 21 cm in hem had zitten, al voelde het als veel meer aan. Hij voelde dat hij ook bijna ging komen.

Snel ging hij op zijn rug liggen en hield met een hand die grote dildo in zijn kont.

Hij voelde het zaad opkomen. Hij rukte nu hard aan zijn pik, zijn voorhuid zover mogelijk naar achteren trekkend, zijn anus pulserend om de grote dildo.

Hij trok zijn kin naar zijn borst, zijn pik kletste tegen zijn buik, in afwachting van zijn zaadlosing.

Zijn ademhaling versnelde, hij trok nog harder aan zijn pik en daar kwam het.

Een golf aan zaad spoot richting zijn gezicht, slierten sperma bedekte zijn buik, het bleef komen en er leek geen einde aan te komen. Hij likte zijn lippen en proefde zijn eigen zaad. En terwijl hij nog met zijn pik speelde gleed de grote dildo uit zijn kont tot aan de dikke knop welke bleef hangen achter zijn kringspier.

Hij perste om die er alsnog uit te krijgen, wat minder soepel nu hij niet meer geil was.

Uitgeteld lag hij op de grond, smeerde de rest van zijn zaad uit over zijn buik en likte zijn vingers af.

Eenmaal klaar staarde hij naar zijn chat sessie. De meeste gluurders waren alweer verdwenen, een enkeling bedankte hem voor de geile webcam show waarna ook deze vertrokken.

Nadat de laatste was vertrokken sloot hij zijn webcam sessie af.

Hij trok een badjas aan en pakte zijn speeltjes op om deze schoon te maken.  Zijn kontje stond nog een beetje open. Volgende keer maar weer een stukje verder zei hij tegen zichzelf.

2497 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.