Hun lot nu.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 09-12-22

Er is voetbal op tv dus ik schrijf. Mensen  boodschap is gedwongen sex. In het vorige verhaal in Tanger heeft Marcel zes slaven gekocht. Vier gaan naar Henk zijn  harem. Waarom niet naar de meester goede vraag duld geen maagden. En wie ook het doet het ontmaagden is veel pijn en  gillen. Waarom de twee slaven niet harem in gaan ongehoorzaam was reden verkocht waren. Waren ze weer on gehoorzaam nee maar niet geschikt. Alvast geen stok slagen als ze on gehoorzaam zijn. Henk weet hun lot maar moet ze echt weg sturen.


Marcel spreekt met ze in hun taal legt ze uit wat gaat gebeuren. Nee niet naar de tuin meester of de geile kok wordt barak van de bewakers. Zeker een vreselijk lot neem ik aan geile jonge kerels of de stugge oudere generatie. Dat ze geen maagd zijn hielp Marcel brengt ze er zelf heen. Maar eerst de medische keuring geen verzoek van Henk maar een bevel.  De dokter blaast leven in hun penis en vingert ze gewoon. Zalf op de striemen op de rug van de vorige meester. De dokter heeft ze gekeurd verder niks hun kontje is niet ontheiligd.

Dat kan niet van de bewakers zeggen hun ont heiligen de mannen hun kont. De grote houten tafel is leeg en de twee liggen er op. Een na een hard of zacht komt een bewaker in hun. Na beneden gevuld te zijn worden de bewakers gepijpt. Klaar voor volgende ronde gaat hard aan toe het gegil en gekreun mengt zich. Marcel grijpt in ze zijn vies maar worden onder douche verwent. Daarna naar slaven verblijf om bij te komen. Fantaseren jullie lekker verder ik ga mij even af spoelen  ik kleef.

2655 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.