Foute man, heerlijke sex (een vervolg op Betrapt)

Geplaatst door: damian op 11-12-22

Eenmaal thuis probeerde ik mijn geile avontuur te laten bezinken. Mijn kontje voelde een beetje rauw na die neukbeurt op de bank en het gesprek met zijn vrouw had me wel doen schrikken. Het had niet veel gescheeld of ze had ons echt betrapt terwijl hij me heerlijk aan het volpompen was. Ik vroeg me af, zou ze hebben meegedaan of alleen maar hebben toegekeken hoe haar foute man mij neukte en zich liet pijpen?Hoe ik zijn romige zaad tot me nam als een sorbet ijsje op een warme zondagmiddag? Mijn pik werd weer hard maar het was te laat om er nog wat mee te gaan doen, ik moest immers de volgende dag weer gewoon aan het werk. De week ging gelukkig snel voorbij, het was een saaie week waar niets gebeurde. Zelfs op de chats was het gewoon saai en het enigste wat ik deed was me aftrekken op gayporn. Heel even maakte ik een uitstapje naar MMF seks. Liefst een waar zij dominant was en beide mannen met elkaar liet seksen terwijl zij zichzelf aan het vingeren was of een dikke dildo in haar natte poes duwde. Als ze dan nog niet aan haar eigen gerief was gekomen pakte ze een grote voorbinddildo en neukte ze de beide mannen om en om tot ze uitgewoond waren. Om ze daarna hardhandig leeg te melken, alsof ze een koe bij de uiers had gevat. Het was goed te zien dat beide mannen genoten net als ik nadat ik mezelf onder had gespoten op het filmpje. Een appje verstoorde mijn geile roes. Het was hem weer. Hij wilde me weer zien maar dan bij mij thuis. Voordat ik hem uitnodigde liet ik hem weten dat ik zijn vrouw had gesproken bij de parkeerplaats en dat ze mij een keer bij jullie thuis verwachtte. Even was hij stil.

‘Maak je niet druk daarom’, zei hij.

‘Ik heb haar verteld dat ik fout bezig was maar dat ik ook mijn biseksuele gevoelens niet wilde onderdrukken.’

Ik beantwoorde zijn verhaal met een afstandelijke ‘mmhhh en ok’.

‘Ik wil je graag zien en dan vooral in je rode lingeriesetje, ’zei hij bijna hijgerig.

Zo te horen was hij aardig geil en wilde maar al te graag langskomen.

‘Ok, nou vooruit dan maar, ‘zei ik, ‘over een uurtje bij mij zodat ik me kan omkleden.’

Hij hing op en ik begon al mijn spullen op te zoeken. Ik had nog een uur de tijd voordat hij er zou zijn dus ik begaf mij naar de douche om mij te ontharen van top tot teen. Na een goede 40 minuten was ik weer heerlijk smooth en zocht mijn rode lingeriesetje op. Ik doe dat niet altijd maar soms vind ik het lekker om aan te trekken vooral als iemand me lekker neukt. Je voelt je dan zo heerlijk sletterig. Laat ik het zo zeggen, het is een van mijn kinky gevoelens net zoals witte sportsokken en sneakers. Op het afgesproken tijdstip belde hij aan. Ik kon zien dat hij weer geil was net als die ene keer bij hem thuis.

‘Hi, ‘zei hij en glimlachte nerveus.

‘Hoi, kom verder, ‘zei ik.

‘Heb je ..eeuhh nou je weet wel aangetrokken, ‘vroeg hij ineens.

‘Ja ja, ik heb het aan. Je ziet het straks wel, ‘zei ik en trok hem mee naar boven.

Daar stonden we dan, tegenover elkaar. Ik deed een stap naar voren en kneep in zijn kruis. Zijn pik was al redelijk hard zo te voelen. Hij begon me te strelen en wilde me zoenen. Ik draaide mijn hoofd weg zodat hij me alleen in de nek kon kussen.

‘Ohh sorry, je wilde niet tongen, ‘zei hij terwijl hij mijn nek likte.

Zijn lichte stoppelbaardje schuurde in mijn nek en zijn handen kneden mijn billen.

‘Grrrr, ik wil je vol pompen jij slet die je der bent, ‘kreunde hij in mijn oor.

‘Nog even geduld, jij geil beer, ‘zei ik en duwde hem op bed.

Ik keek hem aan en begon me uit te kleden. Langzaam liet ik mijn broek zakken en hij zag de rode kousen en jarretels. Hij beet op zijn lip en zijn ogen glinsterde.

‘Kom hier jij, ‘gromde hij.

Ik duwde zijn handen weg en stripte mij van de rest van mijn kleding. Daar stond ik dan voor hem geheel in lingerie. Zijn pik drukte tegen de stof van zijn broek. Ik liet me tussen zijn benen zakken en trok tergend langzaam zijn rits omlaag. Zijn harde pik bewoog door mijn aanraking. Het werd tijd om zijn broek los te maken en met mijn tanden trok ik de knopen open. Mijn handen gleden over zijn heupen, pakte de rand van zijn broek vast en trok deze naar beneden. Zijn grijze boxer was nu zichtbaar, een natte plek tekende zich of ter hoogte van zijn eikel. Zo te zien had meneertje al aardig wat voorvocht geproduceerd. De gedachte om zijn natte eikel direct in me te schuiven zonder glijmiddel wond me op. Hij was er nat genoeg voor om hem er zo in te stoppen.

‘Pijp me, ‘kreunde hij en pakte mijn hoofd beet en duwde deze naar zijn pik.

Plagend beet ik door de stof in zijn harde lul. Ik rook de geur van pis en pre cum in zijn boxer. Zou hij net geplast hebben? Ik pakte zijn boxer en trok deze naar beneden. Zijn lul sprong de vrijheid tegemoet en stond zo recht als een kaars overeind. Nu ik zo op mijn knieën tussen zijn benen zat leek zijn lul nog groter dan de eerste keer bij hem thuis. Ik pakte zijn lul vast en trok zijn voorhuid naar beneden. Zijn eikel glom van het voorvocht, een slijmerig spoor pre cum. Ik kneep in zijn lul, nog meer voorvocht droop uit zijn eikel.

‘Lik het op sletje, ‘zei hij ineens grof, ‘pijp me!’

Eindelijk kwam hij weer los en het licht dominante nam weer de overhand. Gulzig stortte ik me op zijn natte genotsknots, mijn lippen omsloten zijn natte knop en ik proefde een combinatie van pis en pre cum mijn smaakpapillen prikkelen. Het duurde niet lang en ik voelde zijn eikel tegen mijn huigje aantikken. Ik kokhalsde een beetje, veegde mijn betraande ogen en ging weer door. Hij kreunde, noemde me zijn neuksletje en duwde zijn pik nog verder mijn keel in.

‘Hmmm, dit wil mijn vrouw nooit bij me doen, ‘hijgde hij.

Ik probeerde wat te zeggen maar dat lukte niet met een volle mond. Ik ging door met hem te pijpen tot hij ineens op stond, zijn lul uit mijn mond haalde, en op bed ging liggen. Hij gebaarde me dat ik op hem moest komen zitten. Zachtjes streelde hij mijn benen, kneep in mijn kont en trok zich naar me toe. Zijn pik schuurde nu tegen mijn anus en ik wist wat er ging gebeuren.  Om hem verder op te geilen drukte ik zijn dikke eikel tegen mijn sterretje en begon heen en weer te schuiven. Hij kreunde, streelde mijn lichaam, kneep in mijn tepels.

´Hmmm, je bent zo een gewillig sletje, ´zei hij, ‘en die neukkont van je.’

Ik knikte en wipte verder, pakte zijn pik en begeleidde deze naar mijn grotje. De druk op mijn kringspier werd groter en ineens schoot zijn eikel naar binnen. Net als de vorige keer hapte ik even naar adem om me daarna over zijn pik te laten zakken. Zonder glijmiddel, maar ohzo nat van zijn pre cum, gleed hij steeds dieper in me. Hij pakte me bij mijn middel en bewoog me heen en weer over zijn lul. We kreunde beide, keken elkaar geil aan. Mijn lul ketste op zijn buik een spoor van voorvocht achterlatend.

`ohhhh, hmmmm, heerlijk dit, ´kreunde ik al wippend.

´Hoe vaak kan je klaarkomen?’

‘Normaal wel twee keer, denk ik! ‘zei hij hitsig.

‘Draai je om zodat ik mijn lul in en uit je vette ass kan zien wippen.’

Met zijn lul nog in me draaide ik me om zodat hij nu mijn billen zag. Eenmaal omgedraaid ging ik verder met waar ik mee bezig was. Met lange halen bewoog ik over zijn keiharde paal, net ver genoeg omhoog om zijn eikel niet uit mijn naar zaad smachtende grot te laten schieten.

‘Ohh fuck, ik ga komen man, ‘zei hij ineens.

‘Stop voordat ik ga……’

Het was al te laat. Ik voelde zijn pik in me pulseren, een warme lava aan zaad vulde mijn darmen. Ik bleef op zijn lul zitten, kneep met zijn kringspier het laatste beetje zaad uit zijn dikke lul.

‘Shit man, wat lekker zeg, ‘zei hij hijgend.

‘Mijn vrouw wil nooit in de poepertje genomen worden, moest me inhouden om niet al te snel in je klaar te komen man.’

Zijn pik was slap geworden en ik voelde hem uit me glijden. Ik draaide me om en ging naast hem liggen. Ik streelde zijn borst, keek naar zijn natte slappe pik die in ruststand op zijn buik lag.

‘Wil jij niet klaarkomen, ‘vroeg hij ineens.

‘Nee, hoeft niet hoor, ‘zei ik terwijl ik zijn pik in mijn hand nam en ermee begon te spelen.

‘Ho, tijger denk niet dat het me nog een keer gaat lukken, ‘zei hij lacherig.

‘Hmmm, we kunnen het proberen, ‘zei ik en nam zijn pik weer in mijn mond.

Ik proefde zijn zaad, z’n pik was warm. Ik wilde gewoon weer zijn pik in mijn mond, het liefst ook nog zijn zaad. Na een kleine 5 minuten was zijn pik nog niet hard geworden.

‘Sorry lekker ding, hij wil niet meer, ‘zei hij ietwat teleurgesteld.

Een tweede zaadlozing zat er helaas niet meer in. Ik had natuurlijk graag beide gaatjes laten vullen door hem.

‘Geef niet , ‘zei ik en stond op. Snel trok ik een joggingbroek en shirtje aan.

‘Ik zal een handdoek voor je halen, dan kan je het zaad van je buik afhalen, ‘zei ik en liep naar de badkamer.

Eenmaal terug zat hij op de rand van het bed.

‘Wil je vaker afspreken? ‘vroeg hij terwijl hij zich aankleedde.

‘Misschien, ‘zei ik en keek hem aan.

Ook al was ik onwijs geil tijdens de seks met hem, hij was natuurlijk gewoon een foute man die zijn vrouw bedonderde.

‘Kijk maar wat je wilt, ‘zei ik.

‘Is goed, ‘zei hij, ‘ik hoop je vaker te kunnen zien hoor. Je bent zo een heerlijk geil sletje.’

Ik moest lachen, pakte hem beet en gaf hem een knuffel. Wetende dat hij toch nooit meer langs zou komen vanwege zijn vrouw. Die avond heb ik mezelf nog heerlijk verwend met een arsenaal aan anal toys, soepel gleden die in en uit mijn met zaadgevulde anus, om mij meerder orgasme te geven.

3129 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.