Marcel

Geplaatst door: lurker op 12-12-22

Ik ga naar de wc en neem plaats achter een urinoir naast degene waar Marcel al staat te plassen. Als hij klaar is trekt hij een paar keer aan zijn piemel, waardoor deze een beetje stijf wordt. Ik doe net alsof ik het niet zie, maar vind dat hij best een mooie piemel heeft. Als Marcel vraagt wat ik van zijn piemel vind wil ik het liefst zeggen dat ik er niet naar gekeken heb, maar dat lukt me niet, dus ik zeg "Ja, ehh, mooi!" zonder nog zijn kant op te kijken en hoop er daarmee vanaf te zijn. Zelf ben ik inmiddels klaar met plassen, dus ik stop mijn piemel terug in mijn broek en trek door, waarna ik richting wasbak wil lopen als Marcel mijn aandacht weer trekt.


Hij zegt "Kijk me eens aan" en als ik dat doe vraagt hij "Zou je nu niet op je knietjes willen en mijn piemel in je mond nemen?". Ik merk dat mijn onderbuik meteen reageert omdat ik dit ergens heel graag zou willen, maar daaraan toegeven durf ik niet zo goed. Net als ik ontwijkend wil antwoorden en begin met "Nou ..." zegt Marcel "Ik zie wel hoe opgelaten je bent, je wilt dit! En graag ook!". Daarop reageer ik snel met "Maar wat als er iemand de wc binnenkomt?", waarna Marcel een stap opzij doet, de deur naar een wc-hokje opent, nogmaals aan zijn piemel trekt en tegen mij zegt "Nou, vooruit met de geit, ga op de wc-bril zitten!".


Mijn verzet is daarop gebroken en dus geef ik toe aan zijn (en mijn) verlangen door op de wc-bril te gaan zitten, waarna Marcel de deur dicht en op slot doet. Ik pak daarop zijn piemel vast en trek er wat aan, waarna Marcel "Komt er nog wat van?" snauwt en ja, ik heb hier eigenlijk al mee ingestemd, dus ik durf hem niet eens meer aan te kijken maar buk snel voorover en neem zijn piemel in mijn mond. Als ik zijn piemel eventjes gepijpt heb zegt Marcel vrij snel "Handen omlaag!" en dat doe ik, waarna hij de heen en weer gaande beweging overneemt. Als hij vervolgens "Kijk me aan!" zegt, doe ik ook dat.


Dan horen we de deur van de wc open gaan en iemand anders naar binnen lopen. Marcel stopt met heen en weer bewegen, houdt zijn vinger voor zijn lippen, maar laat tegelijkertijd zijn piemel in mijn mond zitten, dus ik blijf maar gewoon zo stil mogelijk zitten. Na een minuut of twee heeft de 'ongenode gast' zijn handen gewassen en is ie ze aan het drogen. Ik denk nog "Gelukkig hoefde hij niet te poepen", als ik de deur weer dicht hoor gaan en meteen begint Marcel weer zijn piemel heen en weer te bewegen en. Ik laat hem weer volledig zijn gang gaan.


Dan pakt hij mijn hoofd vast en duwt hij zijn piemel wat verder naar binnen, maar dat stuit bij mij op nogal wat weerstand. Marcel reageert met "Nou vooruit, doen we dat de volgende keer, maar dan gaat nu het tempo omhoog". Hij houdt woord, want de heen en weer gaande beweging wordt aardig versneld waarna het niet zo heel lang meer duurt voordat Marcel voelt dat hij klaar gaat komen. Hij haalt zijn piemel terug en zegt "Tong uit je mond!" en als ik dat doe spuit hij zijn sperma enkele keren op mijn gezicht en tong en in mijn mond.


Marcel stopt daarop zijn piemel terug in zijn broek en hij vraagt mij deze houding met open mond en uitgestoken tong nog even aan te houden. Ik doe zoals gevraagd en als Marcel klaar is met zijn nabeschouwing van het resultaat van ons samenzijn zegt hij "Sander, ik kan niet wachten tot de volgende keer als je gaat leren deepthroaten". Ik word daarop rood omdat ik dat ergens wel ver vind gaan, maar anderzijds ook daar nieuwsgierig naar ben en dus vervolgt Marcel "Volgend week: zelfde dag, zelfde tijd, zelfde plek?" en ik knik daarop maar instemmend omdat ik nog steeds mijn mond open en tong uitgestoken heb. "Goed" zegt Marcel daarop, waarna hij met zijn vinger wat sperma dat op mijn gezicht zit richting mijn mond dirigeert en als zijn vinger mijn mond in gaat lik ik die vinger af. Na dat een paar keer gedaan te hebben zegt Marcel "Laat eens zien wat je verzameld hebt?". Als ik dat doe zegt hij "Slik maar door, dat hebben we niet meer nodig" en ook dat doe ik. Daarop doet Marcel de deur van het slot, hij zegt "Tot volgende week!" en ik zeg "Tot volgende week" terug, waarna hij mij alleen achter laat en ik de deur weer op slot doe om met behulp van wc-papier mijn gezicht schoon te maken.


De week erop kom ik de wc binnen als Marcel al klaar staat en hij vraagt "Moet je nog plassen?", ik schud mijn hoofd van niet, waarna hij de deur naar hetzelfde wc-hokje weer open doet en ik weer wil gaan zitten, maar hij zegt "Staan blijven en gezicht naar me toe!" dus dat doe ik. Als Marcel de deur weer op slot heeft gedaan pakt hij me met zijn ene hand bij mijn kruis en met zijn andere hand achter mijn nek, waarna hij zijn mond snel bij de mijne brengt. We gaan meteen tongen en voor ik het weet is mijn broek losgeknoopt en ligt deze rond mijn enkels, dan duwt Marcel me van hem af en zegt hij "Je tong is in vorm! Wel jammer dat je die zo niet meer hoeft te gebruiken" en er volgt een grote grijns op zijn gezicht.


Als Marcel vervolgens zegt "Deepthroaten leren kan je het beste naakt doen, ander komt er kwijl en kots op je kleren" laat ik hem ook mijn boxer naar mijn enkels trekken en schop ik zelf mijn schoenen uit en mijn kleren naar achteren. Ik ga op de wc-bril zitten en krijg van Marcel de opdracht ook mijn sokken nog uit te doen en naar achteren te leggen en als ik dat gedaan heb en Marcel weer met zijn stijve voor me staat zegt hij kortweg "Geef je mond". Ik vind dit wel wat neerbuigend, maar doe toch mijn mond open en beweeg mijn hoofd richting zijn piemel, want ja, ik weet ook wel waarvoor ik gekomen ben.


Marcel pakt mijn hoofd nu met beide handen vast en beweegt zijn piemel langzaam richting de weerstand van mijn huig, en er ook meteen langs. Ik proest het daarop uit en er komt ook meteen wat naar boven uit mijn maag, maar veel tijd zonder piemel in mijn mond krijg ik niet, zodra de stroom stopt gaat Marcels piemel weer naar binnen en ook meteen weer helemaal naar achteren, waarna de volgende lading naar boven komt. Dit herhaalt zich ettelijke malen en het lijkt best lang te duren, maar doordat Marcel er aardig het tempo in houdt komt er na een paar minuten al vrijwel niks meer naar boven.


Nog wat minuten later begint de weerstand op mijn huig zelfs al wat af te nemen, maar helemaal weg is het nog niet als Marcel zijn piemel terugtrekt, "Kijk me aan!" zegt en zijn sperma dit keer vooral op mijn ogen richt. Ik ontvang de klodders gelaten en laat hem vervolgens ook gewoon praten als hij zegt "Dat neukgat is ingewijd, ben benieuwd of ik de andere volgende week mag pakken" en ik word weer rood, waarna Marcel even later zegt "Ik weet genoeg, tot volgende week!" en weer verschijnt er een grijns op zijn gezicht, terwijl hij de deur van het slot doet en het wc-hokje verlaat, maar ik durf deze keer niks terug te zeggen, ik zou niet weten wat ...


3484 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.