Toevallig

Geplaatst door: aries64 op 19-12-22

Ik was voor het eerst sinds jaren weer eens in Vlaardingen aan het shoppen geweest.

Het was inmiddels een uur of 4 en besloot om huiswaarts te gaan.
Was op tijd bij de bushalte, om nog net te zien hoe de bus weg reed en keek binnensmonds vloekend hoe laat de volgende ging.
Dat zou nog 40 minuten blauwbekken worden of even naar het cafe aan de overkant om mezelf te trakteren op een lekker bakkie koffie met een cognac, besloot het laatste en even later zat ik aan een tafeltje met uitzicht op de straat zodat ik mensjes kon kijken en nipte aan mijn koffie en zalige cognac Hmm wat een verwennerij.
Zo zat ik te genieten en plots hoorde ik een stem die mij bekend voorkwam, ik draaide mijn hoofd richting de bar en zag de man van die stem, hij kwam me bekend voor maar ik wist niet waarvan ook alweer.
De barjuf die mij zag kijken, vroeg of ik iets nodig had en nu keek de man ook mijn kant op, maar ik zag geen glimp van herkenning op zijn gezicht. Ehh nee hoor, dank je antwoorde ik en draaide me weer om.
Ik wist zeker dat ik die man ergens van kende, maar waarvan dan bleef ik me afvragen, hoe meer ik hem hoorde praten hoe zekerder ik werd van het feit dat ik hem eerder ontmoet had.
Ik keek nog een paar keer quasi nonchalant om en liet niet blijken dat ik hem zat te observeren en toen zag ik hoe hij een sigaartje uit een doos pakte en naar de achterkant van de zaak liep, ik keek hem na hoe hij daar de deur opende en naar buiten stapte.

Mag je daar roken, vroeg ik overbodig aan de barjuf en die zei dat, dat mocht en dat je daar wel buiten stond, maar onder een overkapping en dus droog en uit de wind.
Voordat ze uitgesproken was stond ik zelf al met een peuk bij de deur en hup naar buiten, want nu kreeg ik misschien de kans om uit te vogelen wie hij dan ook alweer was.
Inderdaad een goede oplossing voor het probleem van het weghalen van rokershokken, stonden daar prima.
Ik zei gewoon maar hallo en begon zoals heel Nederland over het koude weer, toen hij me aan keek en antwoord gaf viel het "kwartje" en ik liet hem uitspreken en vroeg toen, heet jij toevallig Art?
Hij keek me even aan en zei, ja toevallig wel en nu ik jou beter zie kom je mij bekend voor, maar je naam zou ik echt niet meer weten en toen vroeg hij gelijk of ik een voormalig client van hem was toen hij nog fysio gaf....
Dat was het dus, ik wist het gelijk weer terug te halen.
Ja antwoorde ik, had toen een dij en heup blessure doordat ik plat gereden was door een scooter en ben toen een paar keer door jou behandeld.....en zo begon een wat levendiger gesprek wat we na het roken aan het tafeltje voort zetten.
Zo leerde ik dat Art al jaren met pensioen was en nog zo nu en dan voor de lol massages gaf, dat zei hij met een veel betekende knip oog en gelijk er achteraan, als je begrijpt wat ik bedoel.

Denk wel dat ik je begrijp Art zei ik wat lachend terug, kan me herinneren dat je fijne zachte handen had in ieder geval.
We lachten allebei wat om die opmerking en ik bestelde nog een rondje en we spraken weer verder over van alles en nog wat.
Het was heel gezellig en de tijd vloog voorbij en de bussen ook, om een uur of 7 zei ik dat ik echt er vandoor moest en dat we nog maar eens moesten afspreken om samen wat te drinken.
Nog even een peukie dan vroeg Art, en even later stonden we buiten te roken en Art vroeg of ik zondagmiddag wat te doen had.
Nee niks bijzonders, wou je hier afspreken dan vroeg ik.
Kan hier maar we kunnen ook wat bij mij drinken als je daar zin in hebt, antwoorde hij terug.
Dat lijkt me heel leuk antwoorde ik wel heel snel terug en voelde die lekkere spanning tussen ons.
Afgesproken dan zei Art en kuste me snel op mijn lippen, kreeg geeneens de kans om te reageren zo snel ging het en hij drukte zijn sigaartje uit en hield de deur voor me open, wat een galante heer ben jij zei ik wat overdreven en stapte het warme cafe weer binnen, we leegden onze drankjes en Art schreef zijn adres op een blaadje en ik gaf hem mijn gsm nr en ik kreeg de zijne.
Ik rekende af en Art liep nog even mee naar de bushalte, hoefde niet te kijken hoe laat die kwam, want die stond voor het stoplicht te wachten, dus die kon ik niet missen.

Nou Art tot zondag en hij dacht me nog een keer te verrassen, maar ik was erop voorbereid en toen hij zijn lippen op de mijne drukte pakte ik hem stevig vast en drukte de mijne stevig op de zijne en heel even met mijn puntje van mijn tong over zijn lippen, hij keek verrast toen ik hem los liet en we schoten allebei in de lach.
Daar was de bus en met een tot zondag, stapte ik in.
Op weg naar huis overdacht ik de afgelopen middag en ook het feit dat ik me toen al aangetrokken voelde tot Art, niet verliefd ofzo, dat niet maar meer zijn manier van doen en die heerlijke zachte handen.
Ik denk dat ik toen al onbewust wist dat hij gay was, want het straalt er niet vanaf, meer zijn manier van doen en praten.
Wat er zondag gebeurde en verder schrijf ik in het vervolg.....
Tot dan lieve lezer xxx

3218 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.