Een trio

Geplaatst door: trucker-bi op 20-12-22

Ik zit op de chat wat rond te neuzen als mijn blik valt op een stel dat de cam aan heeft.

Ze zijn elkaar aan het aftrekken en pijpen.
Ik stuur dat het er lekker geil uitziet, snel komt er een reactie dat ze op chubby mannen vallen en of ik live mee wil kijken.
Een golf geilheid schiet door me heen en stem toe om te komen.
Bij hun aangekomen zitten ze met een badjas aan op de bank.
Ze heten Joop en Bert zijn in de 60 beide stevig gebouwd.
Bij Joop kont een enorme pik uit zijn badjas, Bert begint erop te zuigen ik hoor zijn zuigende geluiden Joop kreunt en kneed de billen van Bert, het ziet er echt geil uit allemaal.
Dan staat Joop op en komt voor me staan, zijn pik glanst van het speeksel hij is groot en hard.
Pijp me zegt ie, ik doe me mond open langzaam glijdt zijn pik in me keel, ik voel hem kloppen in me mond hij is zo hard als staal.
Bert is er bij komen staan, zijn pik wijst ook recht vooruit hij heeft een lange wat minder dikke pik, Joop trekt me aan me haren naar achter en stuurt me naar Bert en duwt me hoofd om zijn pik, ik zuig op die heerlijke staaf pak die van Joop beet om er aan te trekken.

Kleed je je ook uit vraagt Joop en niet veel later zijn we allemaal naakt.
Bert zit op de bank ik zit voor hem en zuig op zijn pik, Joop zit achter mij en kneed me billen en borsten er glijdt een vinger in me, lekker strak kutje heb je, dan zegt Bert we ruilen van plaats, nu pijp ik de enorme pik van Joop die alweer keihard is, Bert stopt een vinger in me en bevestigd dat het inderdaad een strakke kut is, Joop pakt me bij me haren zijn pik zo diep dat ik moet kokhalzen dan voel ik een stekende pijn die snel overgaat in een geil gevoel, Bert neukt me Joop laat me haar los bij iedere stoot kreun ik wat een heerlijke pik zit er in me en wat kan Bert goed neuken, ik ontspan en vind het erg geil om ondertussen te pijpen.
Bert gaat steeds harder in me tekeer tot ie een kreet geeft me stevig vastpakt en zijn zaad diep in me darmen spuit.
Voor ik er erg in heb staat Joop achter me en lik ik Bert zijn pik schoon.
Joop houdt zijn pik voor me kut en duwt, het doet zeer toch duwt ie door Bert duwt zijn slappe pik in me mond ik kreun dan schiet Joop in me, ik slaak een kreet en voel de buik van Joop tegen me billen, hij zit erin hijgt hij nu ga ik je naaien hij neukt met harde lange halen ik heb het gevoel of me kont in de brand staat.
Bert is ondertussen ook alweer stijf  zijn pik en bij iedere stoot lijkt zijn pik te groeien.
Joop stoot nog steeds hard in me hij slaat me billen rood houdt me stevig vast trekt me naar zich toe tot zijn buik weer tegen me kont aan zit ik voel zijn pik pulseren stralen warm zaad komen in me. Hij trekt zich terug zaad loopt uit me kont.
Bert smeert met zijn pik door het zaad zijn pik glijdt in me met rustige halen neukt ie me terwijl ik Joop zijn nog altijd stijve pik pijp.

Dan gaat Joop op zijn rug liggen Bert ziet wat de bedoeling is en begeleid me tot ik bovenop Joop zit , Bert pak zijn pik en houdt hem voor me kut, zakken nu zegt ie en mijn kut glijdt over Joop zijn enorme pik.
Hij begint in me te stoten zijn handen grijpen mijn borstjes en kneden ze iedere stoot voel ik enorm goed in me dan hijgt hij dat ik wel aan zijn pik gewend ben, hij draait me op mijn rug mijn hoofd valt over het randje van het bed, Bert pakt me bij me keel en schuift zijn pik in me mond.
Joop pakt me bij me benen duwt me omhoog tot zijn pik bij me kut is, met één harde stoot schiet hij helemaal in me, ik probeer te schreeuwen maar verslik me in de pik van Bert die me stevig vasthoudt.
Bert zijn pik is nu ook keihard bij iedere stoot van Joop voel ik hem trillen,het wind hem duidelijk op, dan zegt ie tegen Joop wisselen.
Joop pakt me met twee handen bij me keel zijn pik druipt van ons geil in mijn gezicht Bert vouwt me bijna dubbel ik kreun als hij in me komt, Joop zijn pik schiet meteen in me mond.
Dan beginnen ze me te neuken de ene in me kut de ander in me mond, wat is dit geil zeg.

Het duurt helaas niet lang of Bert spuit zijn lading in me, ze draaien meteen om en voor ik het weet ramt Joop zijn pik in me en stoot als een gek in me hij neukt me hard en diep en het lijkt uren te duren, dan geeft hij een kreet voel zijn pik weer pulseren in me en wordt afgevuld met zaad zijn pik glijdt uit me hij kreunt tevreden geeft Bert een zoen je heb een lekkere uitgezocht fluister hij en grijpt hem bij zijn pik, die slap is.
We kunnen niet meer zeggen ze, het was fijn en wie weet kom je nog een keer, verbaasd kleed ik me aan en vertrek…..

3096 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.