Lekker met Boer Gijs op de trekker

Geplaatst door: hans492 op 20-12-22

Onlangs las ik het verhaal van Snoepje van de week over boeren en trekkers en toen kwamen bij mij weer heel wat jeugd herinneringen naar boven van vroeger.

In mijn onbezorgde jeugd woonde ik in een klein dorp ergens op de mooie Drentse heide. In mijn herinneringen waren de schoolvakanties altijd erg lang en zinderend warm. Veel te doen was er toen die tijd niet dus moest ik altijd mezelf maar zien te vermaken. Vlak bij mijn ouderlijk huis woonde boer Gijs. Gijs was een aardige en rustige vriendelijke man van begin 60. Hij had een gespierd uiterlijk en hij was ook beresterk. Zijn vrouw had hij al jaren geleden verloren en hij woonde al jaren alleen op zijn boerderij. Als ik langs reed op mijn fiets dan groette hij altijd vriendelijk en als hij op zijn land met de trekker bezig was dan toeterde hij ook vaak als hij mij zag fietsen. Op een gegeven ogenblik kwam ik hem een keer tegen bij de lokale supermarkt. Ik zat voor de winkel aan een ijsje te likken en hij kwam net naar buiten met een kratje bier. ‘Hee jongen’ zei hij. Even lekker genieten van wat verkoeling? Ja meneer zei ik. Gijs grijnsde en hij zei, zeg maar Gijs tegen me. Meneren zitten alleen in Den Haag en niet hier bij ons in het dorp,. Ik voelde gelijk al thuis bij hem en vond hem erg sympathiek. Toen hij me vroeg of ik me verveelde en of ik hem niet wilde helpen op de boerderij, zei ik natuurlijk gelijk dat ik dat wel graag wilde maar eerst aan mijn ouders moest vragen. Nou is prima zei Gijs. Ik begin morgen om 6.00 uur met melken en het zou leuk zijn als je er dan ook bij bent. Dan leer ik je daarna trekker rijden en gaan we hooien. Oei! Dacht ik toen bij mijzelf,  6.00 uur is wel erg vroeg maar het vooruitzicht om  op de trekker te mogen rijden was natuurlijk geweldig. Thuis vond men het prima en de volgende dagen was ik er vroeg bij en leerde boer Gijs mij van alles over het boerenleven. De koeien werden destijds nog met de hand gemolken en toen boer Gijs mij dat voordeed, zei hij met een grote grijns. Kijk Hansje je moet de speen net zo melken als je eigen speentje en als je het goed doet komt er wit sap uit. Ik snapte dat natuurlijk meteen omdat toen de tijd natuurlijk allang had ontdekt dat ik met mijn piemel meer kon dan alleen plassen en was al eens een keer er zo mee aan het spelen dat er inderdaad wit sap uit kwam zonder dat ik nu wist wat dat eigenlijk was. Ik vond het heel spannend dat boer Gijs dit met me deelde en het gaf me en lekker gevoel in mijn onderbuik. Een gevoel of we samen stiekem een geheimpje wisten. Na het werken aan het eind van de dag gingen we altijd samen douchen. En dan zei Gijs elke keer weer. Schaam je niet jongen. We zijn mannen onder elkaar. Ik zag dan altijd wel dat hij een hele grote piemel had met een flinke bos haar die hij altijd heel goed waste en dan werd hij vanzelf erg groot. Bijna zo groot als van een paard. Zo Kan ik hem beter wassen zei boer Gijs dan altijd lachend. Boer Gijs was een echte heer en hield het verder netjes. Ik had een hele fijne tijd en hij was altijd mijn beste maatje.

Ik heb ook veel van hem geleerd die tijd over het boerenleven. Later ging ik studeren en we verloren elkaar een uit het oog maar vaak dacht ik nog terug aan die fijne tijd en vooral samen onder de douche vond ik spannend en trok me regelmatig af als ik er weer aan dacht. Ondertussen had ik mijn rijbewijs en een autootje en toen ik op een gegeven ogenblik op een warme zomerse dag toevallig eens in de buurt was ben ik een keer spontaan bij hem langs gegaan. Het was siësta tijd en hij lag in de schaduw achter het huis lekker in zijn nakie. Even schrok hij toen ik achterom kwam lopen en hield snel een handdoek voor zijn edele delen maar toen hij zag dat ik het was liet hij de handdoek ook al snel weer zakken. We gaven elkaar een knuffel en het voelde gelijk weer aan als van ouds. Hansje wat ben je groot geworden man. Je bent al een echte kerel. Wil je wat drinken. Hij haalde even een paar ijskoude biertjes op en hij zette een extra stoel voor mij neer. Warme dag he zei ik. Ja. Doe gerust maar wat kleren uit. Hier kan het gewoon want niemand die je hier ziet, zei Gijs. Ik twijfelde even maar vond het ook wel een geil idee om naakt met Boer Gijs te zijn ik kleedde me snel uit en ging heerlijk naast hem ging zitten. We bekeken elkaar van top tot teen en Gijs zei dat ik er goed uitzag en zelfs mijn piemeltje gegroeid was. Nu dat kwam eigenlijk meer omdat hij half stijf was geloof ik maar vond het compliment wel leuk. We kletsten even bij en toen ik hem een paar foto’s wilde laten zien op mijn telefoon raakte hij mijn piemel een paar keer subtiel aan en voordat ik het wist stond hij kaarsrecht strak tegen mijn buik omhoog. Ohh wat een lekkere ondeugende jongen is dat geworden zei Gijs. En hij pakte hem voorzichtig beet. Ik kon niet anders dan hem met mijn ogen gesloten laten begaan.

Heerlijk, hij trok hij er wat aan en deed mijn velletje goed naar achteren. Wat ziet dat er lekker uit jongen, zei hij. En hij gaf er een kusje op en likte eraan toen en sloot zijn lippen om mijn eikel en liet hem in de volle lengte  in zijn mond glijden. Heerlijk was dat. Ik was toen de tijd nog nooit gepijpt. Dus het duurde niet zo lang of ik zei dat ik bijna kwam. Spuit je jongenspap maar lekker in mijn mondje zei Gijs en een paar flinke stralen volgde met veel gekreun. Gijs zat zichtbaar genietend alles door te slikken. Wat een heerlijk honingzoet jongenszaad heb jij toch Hans. Dat doet mij goed. Dit heb ik nu al altijd eens bij je willen doen. En ook vaak van gedroomd,  en nu gebeurt het zomaar. Ik ging even zitten uitpuffen en Gijs haalde nog een koud biertje. Toen hij terug kwam bleef hij even wat langer voor me staan dan noodzakelijk en ik pakte zijn half stijve pik eens lekker vast. En dit heb ik nu altijd wel eens willen doen Gijs, zei ik.  Wat een enorme grote heb jij toch. Ja hij krijgt niet zoveel aandacht de laatste tijd dus verwen hem maar eens lekker. Durf je er wel een kusje op te geven? Voorzichtig drukte ik mijn lippen tegen zijn grote gezwollen eikel en het voelde heerlijk aan. Oh lekker zei Gijs . Past hij wel in je mondje? Ik sperde mijn mond ver open en hij gleed een flink stuk mijn keel in. Een super geil gevoel. Gijs pakte mijn hoofd en gaf mij allerlei aanwijzingen om hem lekker te kunnen pijpen. Nu even stoppen en omdraaien zei hij. Hij liet me bukken en begon mijn sterretje te likken. Wat een geile ervaring. Hij pakte een grote pot uiercrème van zijn werkbank en smeerde mijn sterretje er lekker dik mee in  en begon mij te vingeren. Eerst 1 vinger toen twee en tenslotte met 3 vingers. Ik genoot hier zichtbaar van en even later drukte hij zijn enorm gevaarte tegen mijn mannenkutje waarvan ik toch wel een beetje schrok. Relax zei Gijs. Dit ga je heerlijk vinden Hansje en ik zal heel voorzichtig doen, heel zachtjes drukte hij zijn eikel tegen mijn kutje en na enige weerstand floepte hij er een stukje in. Ik gilde het even uit van de pijn maar vond het ook wel intens lekker en geil.

Langzaam liet hij me wennen aan zijn enorme gevaarte en schoof hem er toen stukje voor stukje verder in tot dat ik zijn ballen tegen mijn kontje aan voelde Wat een enorme ervaring was dit zeg. Ik voelde me zo geheel opgevuld en kreeg een tintelend gevoel in mijn hele onderlichaam. Lekker he zei Gijs. Ik kon niet anders dan dit beamen. Jongen wat heb ik dit gemist , zo’n lekker kutje.  Zo lekker strak als jij bent. Hij begon met zijn enorme gevaarte zachtjes te pompen en ik wist niet meer hoe ik het had. Hij had mij stevig beet bij mijn schouders en ik kon geen kant meer op. Op een gegeven ogenblik ging hij als een beest te keer en het duurde dan ook niet lang of hij spoot mij helemaal vol met zijn zaad en ik kwam gelijktijdig ook voor de tweede keer enorm intens klaar. Uitgeput zakte we allebei in onze ligstoel en lagen zo nog even zalig na te genieten. Gijs haalde nog een paar ijskoude biertjes op en vroeg of het niet iets voor mij zou zijn om boer te worden en de boerderij van hem op de duur over te nemen. Hij vond mij hiervoor wel geschikt. Ik was verbaasd over dit voorstel omdat ik hier nooit echt had over nagedacht maar had ik wel die richting op gestudeerd en met boer Gijs als mentor was dit natuurlijk een gouden kans. Ik beloofde hem er serieus over na te denken. Uiteindelijk ben ik toen tijdelijk bij hem ingetrokken en hebben we samen nog veel geile dingen beleefd. En ook nog vaak met andere mannen hebben we hooiberg party’s georganiseerd (waarover later misschien meer!) De boerderij heb ik nooit overgenomen omdat hij na een paar jaar geleden plotseling door corona is overleden en de erfgenamen andere plannen hadden met de boerderij. Maar ik zal die fijne tijd met hem nooit vergeten.

Iedereen een hele fijne kerst en wees lief voor elkaar.

Xxx Hans

2690 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 31)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.