Verrassend weekend

Geplaatst door: bootwanker op 21-12-22

Bij de koffiemachine stond één man voor mij. Ik had verder niet opgelet omdat ik even in gedachten verzonken was. Maar toen ik aan de beurt was en hij zich omdraaide zag ik dat het een mooie stevig gebouwde man was met een knap gezicht. En hij had een donkere huidskleur. Hij glimlachte naar mij en zijn blinkend witte tanden kwamen in beeld. Ik was even afgeleid door zijn verschijning en ik denk dat hij het doorhad. Hij begon te praten en zei dat hij hier ook in het hotel zat met zijn vriend en dat hij ons wel had zien zitten bij het ontbijt. Ik denk dat ik ze wel had zien zitten maar had er geen aandacht aan besteedt. Frank en ik waren een weekend in een mooi hotel met alles erop en aan om onze trouwdag te vieren. We hadden wat door de bossen gewandeld, wat dingen bekeken en gezellig gegeten in het restaurant. En nu zaten we dus aan het ontbijt en was ik even koffie aan het halen.

De man praatte ondertussen door en stelde zich voor als Han en zei dat zijn vriend Peter heette. Eerlijk gezegd zou me het een worst wezen hoe ze heetten, maar uit beleefdheid stelde ik ons toch ook maar even voor. We liepen bij het koffieapparaat weg om geen opstopping te veroorzaken en Han liep mee naar ons tafeltje. Hij vroeg of we bij hen kwamen zitten. Ik keek Frank even aan en zag niet echt enthousiasme, maar we liepen toch mee met ons bordje eten en de koffie. Peter keek verbaasd op toen we bij hem aan tafel gingen zitten en Han legde snel uit dat hij ons bij het koffieapparaat had opgepikt en had voorgesteld om samen te ontbijten. Peter stelde zich dus ook voor aan ons en het was best een aardige man. Lang niet zo knap als Han, maar daar kwamen we toch niet voor?


Han en Peter waren hier voor een relaxed weekendje. Na wat geklets vroeg Han of we na het warm eten nog samen met hen een borrel gingen drinken. Was nou niet direct ons plan, maar je wilt ook niet onbeleefd zijn en dus gingen we akkoord. Toen we wegliepen om ieder ons eigen ding te gaan doen fluisterde Han nog in mijn oor dat hij ons profiel had gezien en dat hij wel zin had in wat pret. Hij wist niet of Peter daar ook zin in had, maar fluisterde nog verder dat ik en Peter dan dezelfde rol zouden krijgen. Ik had gelijk een stijve en ik denk dat Frank doorhad waar het over ging want hij keek naar mijn kruis. Zo, zo, al weer een date in de wacht gesleept of alleen geile praatjes? Ik zei dat Han geil op ons was en vooral dan op Frank. En Frank zag dat wel zitten. Han was per slot van rekening een mooie man en zijn gereedschap was vast ook wel in orde. En tijdens dit ontspannen weekend was geile seks ook nooit weg. Niet dat we het van plan waren geweest, maar dize onverwachte buitenkans lieten we niet lopen. Gelukkig had ik nog de PreP pillen in de toilettas gegooid tijdens het inpakken. Je weet maar nooit.

Eerst hadden we nog de dag voor onszelf. Gewandeld en gewinkeld. Uitgebreid geluncht en wat hapjes en drankjes gehad. Ondertussen waren Frank en ik allebei de hele dag al geil en hadden we hier en daar wat gezoend en elkaar in het kruis gegrepen en in elkaars kontje geknepen. Op een gegeven moment hadden we in de bossen zelfs even aan elkaar pikken gevoeld bij de broeken in. Frank zijn pik was al hard en nat. “Zo, zo, volgens mij ben je al helemaal klaar om eens flink aan de rol te gaan met die geile Han”, zei ik. En Frank gaf natuurlijk gelijk de reactie: “Zo te voelen ben je er al helemaal klaar voor om mij in actie te zien”

Tijdens het eten hadden we elkaar steeds met de voeten in het kruis gewreven en dus waren we al lekker op stoom. Even afkoelen met een ijs nagerecht.

Han en Peter zaten al op ons te wachten in de bar van het hotel toen we kwamen. Ze waren blijkbaar ook de hele dag op pad geweest en hadden net als wij wat dingen voor in huis gekocht en uitgebreid gegeten en gedronken. We zaten de hele tijd wat stiekem naar ze te gluren en staren en het werd echt heel gezellig in de bar samen.


Op den duur vroeg Han of we nog even met ze naar hun kamer gingen. Het was duidelijk dat het niet alleen om nog een borreltje ging. Ze hadden net als wij een ruime kamer en een heel groot bed. En we waren nog niet de kamer binnen of Han dook al op Frank af. Hij duwde hem op bed en begon met hem te tongen en vrat hem haast op. Nou, nou, die doet alsof hij in geen weken seks heeft gehad. Blijkbaar erg geil op Frank. Had ik toch maar goed gezien en hem op gewezen” zei Peter. Peter vertelde ondertussen dat Han en Frank aan het tongen waren en elkaar aan het uitkleden waren dat hij Han altijd wees op de mogelijke dates voor hem en dat hij dan meestal gelijk kreeg en altijd toekeek en zich daarbij aftrok. Ze hadden samen ook geile seks, maar meestal had Han seks met een ander terwijl hij toekeek en zich aftrok. Soms deed hij een beetje mee en pijpte hij Han stijf of pijpte hij de date klaar. Peter zag wel dat mijn pik ook strak stond in de broek en voelde er even aan. Hij had natuurlijk al snel door hoe geil ik dit soort spelletjes vond. Hij vond het toch wel apart om net zo’n stelletje gevonden te hebben als zij. Nou is het bij Frank en mij toch iets anders, denk ik. Maar ik ben ook erg geil op dit soort spelletjes. Gewoon toekijken hoe Frank geniet en verwend wordt. Wij kennen elkaar al zo lang en weten dat het alleen maar om geile seks gaat en een geil spel, waar we allebei van genieten. Het is ook wel eens andersom dat Frank naar mij kijkt als ik een ander neuk of door een ander wordt geneukt. Hmmmmmm.


Inmiddels waren Frank en Han uitgekleed en zag ik Han in volle glorie. Best wel een beetje jaloers op Frank. Han had een heerlijk strak en heel donker lijf. Een kont die ik wel graag even zou willen rimmen en dan berijden. Van die prachtige ronde billen. En toen ik de voorkant zag was het in elk geval duidelijk dat de verhalen die de ronde doen over donkere mannen bij Han in elk geval opging. Zijn zak hing laag tussen de benen en er zaten een paar veel belovende ballen in. Zijn pik stond recht vooruit en was stevig geaderd en had een flinke lengte met een mooie ronde, gladde eikel. Een ferme pik, maar gelukkig niet al te dik. Dat moest lukken met wat geduld.

Peter en ik kleedden ons ook maar uit en ik snapte nu waar Han op gevallen was. Peter was niet erg knap, maar had wel een goed lijf. Mooie pik en zak van ongeveer mijn formaat en ook een heerlijk kontje. Ik denk dat Han die al vaak flink bereden heeft. Misschien zelfs wel nadat hij zijn date had bereden. Zo’n man als Han kan vast vaker achter elkaar. Han zat inmiddels Frank te pijpen en met een vinger Frank zijn sterretje te strelen en voor te bereiden op wat komen ging. Peter ging er met zijn stijve, natte pik naast zitten. “ Vind je hem lekker, schat? Geniet je van hem? Laat je maar lekker gaan en laat me maar eens zien wat een geweldig geil beest je bent” Han stopte even met pijpen en zei dat Peter Frank zijn kontje moest likken en oprekken. Hij had al gevoeld dat Frank heel strak was en even opgerekt moest worden. Ik stond naast het drietal en keek hoe Frank afwisselend met elkaar tongden en pijpten en toen Peter begon te rimmen kwamen er allerlei kreungeluiden uit Frank. “Geniet maar lekker, ik wil straks zien hoe die geile pik van Han zijn dikke zak in je leegspuit” zei ik. Mijn pik liepen slierten geil uit en dus begon ik dat over mijn pik te verdelen en liet hem door mijn hand glijden.


Peter had flink diep Frank zijn kontje uitgelikt en was nu bezig met zijn vingers om Frank zijn kontje wat verder op te rekken. “Zo schat, nu kun je hem wel neuken. Laat hem maar eens voelen hoe zo’n geil neukbeest jij bent. Ik wil zien hoe je hem berijdt, van hem geniet en je zak leegspuit in hem” Frank moest op zijn rug gaan liggen met de benen op Han zijn schouders en Peter en ik stonden allebei aan een kant te kijken hoe Han langzaam zijn kloppende, natte eikel bij Frank naar binnen duwde. Wat een geil gezicht was dat en heel langzaam ging die hele dikke, zwarte, natte pik naar binnen bij Frank. Peter was zo geil geworden dat hij een paar trekken aan zijn pik gaf en zijn zaad over Hab zijn pik en tegen Frank zijn kontje aanspoot. Bij elke stoot ging er zaad van Peter naar binnen en was het een glibberig geheel. Han drukte zich helemaal tegen Frank aan en neukte Frank langzaam en diep terwijl hij met Frank tongde. Ik keek nog geil toe en riep dat Han hard en diep moest neuken. Peter was zijn lading kwijt en blijkbaar okk wat van zijn geiligheid totdat hij mijn harde druppende pik zag. Als een wild dier dook hij erop af en begon me eerst voorzichtig af te likken. En eerlijk gezegd was hij daar een kanjer in. Mijn pik en zak kregen een uitgebreide likbeurt en daarna verdween mijn hele pik in zijn mond. Terwijl ik keek hoe Han Frank bereed en hoorde hoe beide mannen geile kreungeluiden en op den duur oerwoudgeluiden maakten duwde ik Peter zijn gezicht tegen mijn kruis en spoot mijn zak leeg achterin zijn keel. Ik was zo geil geworden van de geluiden en wat ik zag, dat ik alleen nog even aan mezelf dacht en Peter vol spoot met voor mijn gevoel een oneindige lading. Peter protesteerde niet. Hij was dit blijkbaar wel gewend en die van Han was veel groter dan de mijne. Ik trok langzaam bij van mijn extase en liet Peter los. Ik zag en hoorde nog net hoe Han brullend klaar kwam en zijn zak in Frank leegde. Maar hopen dat er in de kamers naast ons nog geen mensen waren. Han en Frank lagen naast elkaar op bed om bij te trekken en zaten elkaar nog te strelen en zoenen. Frank zijn pik stond nog stijf omhoog en drupte geil. “Zo schat. Ik zag heus wel dat je je eerste lading al binnen hebt en nu ga maar je tweede beloning bij Frank halen. Zuig hem even lekker klaar voor mij” zei Han. En peter bedacht zich niet en stortte zich met hetzelfde enthousiasme als bij mij op Frank zijn pik. Het duurde dan ook maar even of Frank kwam luid kreunend klaar in Peter zijn mond. Ondertussen zag ik hoe uit zijn kontje een flinke straal zaad van Han liep. We lagen samen nog even gezellig op bed elkaar te strelen en knuffelen toen Han zei dat zijn zak nog niet leeg was en hij mijn kontje ook nog wel even wilde uitproberen. Het was een

geil onblusbaar stel blijkbaar. Ik vroeg zo tussendoor of ze nog wat met een fetisj hadden. Han zijn pik werd nog groter en natter toen hij zei dat ze wat met sportkleding en rubber hadden. Helaas niks meegenomen naar het hotel.

Na wat geklets en gestreel was iedereen weer klaar voor een volgende ronde blijkbaar. Ik dacht Han mij nog even wilde neuken. Hij zei dat hij nog maar zelden Peter neukte. Ze vonden het geiler als ze toekeken terwijl de ander een date neukte. Ik moest eerst nog Peter neuken en daarna was hij genoeg opgegeild om mij te neuken. “Neuk die geile vent van mij maar eens flink door. Ik wed dat zijn kontje al smacht naar jouw natte, dikke pik. Ram je pik in een keer tot aan je ballen erin. Zo wil ik het zien. Ik wil hem horen smeken om je zaad” zei Han. Peter zat al doggystyle klaar en zoals geïnstrueerd ramde ik mijn pik in een keer tot aan mijn ballen erin. Ik hoorde een diepte zucht en Peter zei: “Oh ja, oh ja, harder, harder. Spuit me vol” Frank en Han stonden erbij te kijken en aan hun dikke natte pikken te trekken. Ik kwam dus zo klaar en spoot dikke stralen in Peter af. Hij kreunde van genot en ik moest nog even doorpompen terwijl hij zich aftrok en over het bed afspoot. Frank was ook op stoom en spoot zijn zaad over Han zijn pik. Nu moest ik eraan geloven. Ik voelde wel even wat glibberige vingers door mijn kontje en al snel voelde ik Han zijn eikel tegen mijn sterretje aan duwen. Alles was al kletsnat en dus viel het mij mee dat zijn eikel zonder al teveel gedoe naar binnen gleed. Voor mijn gevoel kwam er geen einde aan wat er naar binnen gleed en ik zat helemaal vol toen ik eindelijk zijn ballen tegen mijn kontje aangeperst voelde worden. Peter moedigde hem aan: “Geniet maar lekker schat. Ik wil je zien genieten van dat geile kontje. Spuit hem maar lekker vol” Met lange halen werd mijn kontje doorgeploegd totdat ik Han hoorde roepen dat hij klaarkwam en ik zijn warme zaad in stralen naar binnen voelde spuiten en hij zich over me heen liet vallen.

Zo, dit was een heel ander weekend dan we ons hadden voorgesteld.

2612 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.