Toevallig 2

Geplaatst door: aries64 op 21-12-22

Op zaterdag net voor Frankrijk vs Engeland begon belde ik Art nog even om zeker te weten dat onze date door ging en ook om de tijd af te spreken, want dat hadden we vergeten.

Even een leuke babbel en tijd was niet zo van belang, dus zo na 12 en was prima.
Zoals altijd was ik al vroeg wakker en had al gekeken hoe ik bij Art moest komen met O.V. , ik reken altijd vertraging van een half uur erbij en ging dus op tijd weg.
En ( bijna ) altijd zit ik goed met mijn berekening van tijd, maar deze keer alles mee en dus stond ik 11.20  al bij Art voor de deur.
Wel erg te vroeg dacht ik, maar kon moeilijk een tijd blokjes gaan lopen.
Belde dus brutaal aan en de deur bleef dicht, hoorde ook geen bel gaan dus nog een keer bellen en een paar klopjes op de deur.
Wou net gaan bellen met mijn gsm, toen ik zijn stem hoorde en gestommel op de trap. Momentje, momentje hoorde ik
En de deur ging open en daar stond Art, een slobberbroek aan en bloot bovenlijf en natte haren.
We keken elkaar even aan en ik staarde naar zijn geheel gladde buik en borst en flinke tepels die het duidelijk koud hadden.
Wat een peuken, dacht ik ..... Hoi kom binnen, ik was aan het douchen zei Art en hij liep terug de gang in.
Daar hing ik mijn jas op aan de kapstok en ik zag een rij schoenen staan, dus deed de mijne ook uit en verwachtte nu een kus of knuffel of weet ik veel, maar Art was al halverwege de trap, dus ik volgde hem naar boven.
Op de overloop zwaaide hij een deur open en Art zei, maak het je makkelijk, ga ik even wat aantrekken en hij kuste me snel op een wang en verdween de volgende trap op.

Het gaat altijd anders als dat je.je voor ogen hebt dacht ik bij mezelf en stapte de woonkamer in, heerlijk warm en een lekker luchtje prikkelde mijn neus, dat kwam van de drijfkaarsen die op de tafel stonden.
Ik keek even rond in de kleine maar gezellige woonkamer en ging op de bank zitten wachten.
Zou hij zich helemaal aankleden? vroeg ik me af, vond het wel wat hebben die ruime huisbroek en dat gladde bovenlijf.
Lang hoefde ik niet te wachten op het antwoord, want daar was Art alweer en hij had alleen een tank topje ( volgens mij heet dat zo ) aan getrokken en je zag zijn tepels nog duidelijk door de stof heen, hij beende al pratend door de huiskamer en zette een muziekje op, ik hoorde wel wat hij zei, maar bekeek hem van top tot teen en zag nu ook dat hij geen okselhaar had.
Zou die helemaal glad zijn?, vroeg ik me af en gaf tegelijk antwoord dat ik wel wat fris wilde drinken, want dat vroeg Art dus.
Even later zaten we aan de fris en thee en lekker te kletsen, over het voetbal en dat Art zelf de kaarsen maakten enzovoorts.
Heel gezellig en ontspannen sfeer dus, telkens trokken die tepels wel mijn aandacht en hoewel ze nu toch warm genoeg moesten zijn zag je ze nog door de stof heen priemen.
Hoewel ik het ( dacht ik ) onopvallend deed had Art het door en schoof wat naar voren op zijn stoel en duwde zijn borst wat overdreven vooruit en zei, zo zie je ze beter Frans. 
We schoten allebei in de lach en ik verontschuldigde me wat onhandig door deze actie.
Maak je niet druk man, ik haal nog even wat te drinken reageerde Art en pakte zijn kopje en mijn glas van tafel.
Doe jij even de deur open? vroeg Art en ik stond op en dacht....mijn beurt en pakte de deurknop beet maar draaide mijn hoofd naar hem en zoende hem vol op zijn lippen en beet zachtjes op zijn bovenlip, Mmm onze monden wat open en heel even de tongen op verkenning, Zaliggg en mijn pik maakte een vreugde sprongetje voelde ik.

Het duurde maar kort en ik deed de deur voor hem open en zag zijn ogen glinsteren voor hij naar de keuken verdween.
Ik besloot midden op de bank te gaan zitten en trok mijn linkerbeen erop en wachtte tot Art binnenkwam, hij begreep de hint en zette een bel wijn en een biertje voor mij op tafel en kwam naast me zitten.
Even een toast op onze kennismaking zei Art, even onze glazen tegen elkaar en terug op tafel.
We schoven wat dichter bij elkaar en begonnen lekker zachtjes en rustig te tongen ( van mij hoeft dat wilde gedoe niet) ik zocht het randje van zijn topje en schoof mijn hand over die gladde buik en borst en vond een tepel en nam hem tussen mijn vingers.
Art begroef zijn gezicht in mijn hals en zuchtte zachtjes en ik voelde hoe die tepel groeide en Art kuste en likte mijn nek.
Lekker gevoelige tepels heb je, zei ik met een fluisterstem.....ja ja hoorde ik Art zuchtend zeggen.
Ik schoof wat terug en liet mijn hoofd wat zakken en schoof de stof hoger, wow wat een tepels zei ik en nam de andere in mijn mond, Art had het niet meer Oh ja Oh ja en hij drukte mijn hoofd steviger op zijn borst en ik beet er zachtjes op en kneep in de andere, het wond hem duidelijk op al kon ik niet horen wat hij zuchtend zei, mijn mond naar de andere tepel en mijn hand naar zijn kruis om te voelen of daar ook beweging was.

Ik wilde eigenlijk door de stof heen voelen, maar mijn hand gleed moeiteloos tussen zijn broeksband door en hij had blijkbaar geen slip aan en ik had gelijk zijn stijve pik beet, plagerig een paar keer heen en weer en verder gleed mijn hand naar zijn balzak, Oh alles glad fluisterde ik ( waarom fluister ik altijd? ) Art genoot volop en kuste me waar hij kon, op mijn hoofd in mijn nek enzovoort en maar zuchten en zuchten haha, zijn handen op mijn hoofd en dan weer in mijn nek en op mijn rug.

Tot zover even lieve lezers.
Het vervolg komt snel.
Voor nu, groetjes xxx        
          

2294 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.