Toevallig 3

Geplaatst door: aries64 op 23-12-22

Heerlijk om Art zo te horen zuchten en kreunen.

Ik ging wat verzitten en dat gaf hem de kans om mij in mijn kruis te pakken, ging geheel op de bank naast hem en beet zachtjes ter hoogte van zijn navel in zijn zachte buik en trok hem zachtjes af.
Art kneep harder in mijn kruis en ik gleed verder met mijn tong naar beneden, zijn andere hand wreef over mijn hoofd en ik schoof net mijn hoofd verder naar beneden om die lekkere pik eens een kusje te geven en toen voelde ik Art schokken met zijn heupen en mijn hand die hem zachtjes aftrok voelde ik nat worden.
Hij kwam al klaar? Ik lag met mijn hoofd op zijn buik en zag hoe zijn broeksband donkerder werd en hij kwam inderdaad al klaar.
Ik keek er naar en trok zachtjes door tot Art stopte met schokken en zijn lichaam verslapte.
Trok mijn hand terug en ging rechter zitten en keek hem aan, dat is snel zeg zei ik.
Sorry zei Art, maar het was zo lekker en al zo lang geleden, ik hield het niet meer, het verraste mij ook echt geloof me.
Hij had de teleurstelling cq verbazing in mijn stem duidelijk gehoord en dat was ik ook, want meestal is de geilheid na het klaarkomen wel verdwenen. 
Ik was inmiddels op gestaan en zei, even mijn handen wassen en liep richting de keuken.

Dat was kort en krachtig dacht ik bij mezelf, nou ja het is niet anders.
Art kwam ook uit de kamer en kwam achter mij staan, zijn handen schoven over mijn buik en hij kuste mijn nek.
Ben even naar boven wat droogs aantrekken, zo terug schat, nog een kusje in mijn hals en hij verdween naar boven en ik droogde mijn handen en ging maar weer in de kamer zitten wachten.
Ik had best de P erin natuurlijk, maar dacht ook "zoiets kan gebeuren" , ga er verder niet op door straks als hij terug is.
Het duurde een tijdje, maar daar was Art weer en had alleen een slip aan en kwam naast me zitten, lag een arm om me heen en trok mij een beetje naar zich toe, zoen op mijn wang en hij beet in mijn oorlel en zei toen, kom we gaan naar boven.
Hij pakte mij bij mijn pols en stond op en ik ook natuurlijk en we gingen naar boven.
Verrassende wending dacht ik nog toen we de trap opliepen en in zijn slaapkamer kwamen.
Moest hem nog even neerzetten, zei Art en wees op de massagetafel, kom kleed je uit en ga maar eens lekker op je buik erop liggen, pak ik nog even de olie en zo.
Ik was echt aangenaam verrast en kleedde mij snel uit, ik ging net liggen toen Art terug kwam.
Hij had een paar flacons en liet mij even ruiken, is deze wat vroeg hij, ja lekker is dat cocos of???

In 1 keer goed lachte Art, hij zei wat er nog meer in zat maar ik luisterde niet echt meer en kon niet wachten tot hij die lekkere handen eens ging gebruiken.
Ik werd nog even goed gelegd, handpalmen naar boven enzovoort, benen waren al van elkaar als vanzelfsprekend haha.
gezicht plat op een wang en toen voelde ik de warme vloeistof op mijn rug, heerlijk aangenaam ruikende olie.
Ik ontspande en Art begon met zijn magische handen te masseren, ik genoot er enorm van, wat is dat toch zalig om zo verwend te worden, Art had ook zijn slip uit en ik voelde zijn zak langs mijn hand schuren, ik graaide er naar maar hoorde Art zeggen, nee nee schat, laat die maar even met rust, eerst jij nu aan de beurt.
Mmmm knorde ik en sloot mijn ogen en liet Art lekker begaan, mijn teleurstelling over zijn snelle zaadlozing was ik al vergeten.

Tot zover lieve lezer.
Vervolg komt (ook) snel
Groetjes, Frans          

1466 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.