Schilderij

Geplaatst door: snoepjevanweek op 24-12-22

 Dit is een gefantaseerd verhaal waar Frederik zijn buur jongen(19) Gideon verleid. Federik is kunst schilder vraagt Gideon te poseren voor hem. Dat er meer gebeurd kan je wel op rekenen oudere man en geile puber.  Gideon is dan wel negentien vroeg thuis wel onder voorwaarde geen naakt was oke.  Laat zo zeggen natuurlijk poseert hij naakt en is naakt onder de douche.  Federik zeept elk gaatje in onder de douche met douche gel. Frederik had grijs haar overal gelukkig niet over behaard. Zijn grote piemel was stijf en zijn volle ballen hingen er bij. Toen Gideon bukte was eerst een vinger werden er drie op het laatst. Het was even wennen en deed verrekt zeer.


Nadat de ster wat was opgerekt en condoom om probeerde Federik binnen te komen. Alvast kwam ver genoeg om Gideon te laten kreunen. Gelukkig hoorde zijn ouders het niet haha. Ja dit deed ook pijn en ging over vanzelf alvast. Natuurlijk is er wel geposeerd voor ze douchen hingen. Eigenlijk was gewoon schetsen en foto,s maken naast elkaar pijpen wel lustig.  Genieten ze daar onder de douche zeker helpt wel als echt geposeerd moet worden.

Gideon voelt hoe Frederik in hem aan het komen is voelt druk tegen zijn prostaat alvast.  Frederik had juiste tempo niet te zacht en niet te hard hij bleef  in Gideon. We zijn nog in bad kamer het water is koud maar dat voelt het tweetal dus amper.  Gideon had warm en Frederik zweette van het gestoot in de donker blonde buur jongen. Gideon voelt het stugge grijze borst haar tegen zijn rug schuren opwindend.  Frederik trekt condoom af en komt op Gideon zijn rug welk wat rood is. Extra wassen dan af spoelen en zalf op Gideon,s rug. Terug in het atelier kleren aan en de juiste pose aan nemen ja Gideon pa komt er aan. Die drinkt biertje mee met Frederik terwijl Gideon naar huis is. Gebeurde er iets tussen de vijftigers weet het maar vertel het niet haha.

Ik bedank de mannen voor meedenken hoop maak hun trots.

1825 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.