Onverwacht

Geplaatst door: trucker-bi op 24-12-22

Nog even buiten plassen en dan ga ik mijn bed in, ik stap uit de cabine en loop naar een boom.

Als ik net aan het wateren ben komt er een man naast me staan die ook begint te plassen, oké denk ik van alle ruimte op deze parking moet je naast mij gaan staan.
Met een half oog kijk ik naar zijn pik, je mag hem wel vastpakken, je kijkt zo naar me pik.
Twijfelend pak ik zijn warme pik vast hij kreunt meteen, een golf geilheid gaat door me heen, ik begin aan zijn slappe pik te trekken, lekker kreunt hij terwijl zijn pik groeit in me hand.
Ben je een beetje een sletje vraagt ie, geen idee antwoord ik, zijn hand glijdt in me broek over me billen, vind je dit lekker? Ja zeg ik.
Zijn hand begint me billen te kneden, vind je dit ook lekker vraagt hij terwijl zijn vinger tegen me ster drukt, ja antwoord ik.
Mmmm, lekkere slet kreunt ie zijn vinger probeert hij in me ster te duwen, zijn pik is keihard, je bent goed strak kreunt hij terwijl hij blijft proberen in me te komen.
Dan zegt hij zullen we in je truck verdergaan, ja zeg ik en we lopen naar mijn truck.
Hij stapt achter mij naar binnen en zodra hij achter me staat trekt ie me broek naar beneden, wat een enorme reet heb slet, hij trekt me billen uit elkaar dan voel ik zijn tong langs me ster, ik begin te kreunen, hij zet me op handen en voeten op me bed en komt dan achter me zitten, mijn broek en onderbroek heeft ie uitgedaan, trek je billen uit elkaar zegt ie en ik doe het, hij begint me heerlijk te likken het lijkt wel of ik zijn tong overal voel, hij neemt de tijd, dan likt ie mijn ster dan me ballen me pik ontploft zowat het is erg geil wat ie doet.

Nu ben ik aan de beurt zegt ie en kleed zich uit.
Hou die reet goed uit elkaar kreunt ie, hij stuurt zijn pik naar me ster, ontspan je slet kreunt hij, 
Dan begint ie te duwen, wat ben jij strak slet je zult mijn pik zo helemaal in je kut voelen 
Langzaam duwt hij zijn harde pik in me, ik voel hem steeds dieper in me komen tot zijn buik mijn handen raken, hij zit er helemaal in slet kreunt hij, nu gaan we neuken.
Hij pakt me onder me schouders en trekt me bovenlijf zo naar achteren, ik geef een kreetje omdat zijn pik nog dieper in me schiet.
Stevig houdt ie me vast terwijl hij korte diepe stootjes geeft doordat hij me zo vasthoudt kan ik niet naar voren schieten en blijft zijn pik helemaal in me.
Dit vind je lekker hè slet kreunt hij.
Zijn handen glijden naar beneden en beginnen mijn borsten te kneden en zachtjes in me tepels te knijpen, zijn pik trekt ie nu bijna uit me om hem meteen weer helemaal in me te stoten.
Ik kreun en sidder wat neukt deze man lekker en goed en lang er lijkt geen einde aan te komen.
Draai je om slet, zijn pik plopt uit me kut.
Poten wijdt en omhoog hij komt achter me zitten duwt me iets hoger zodat me kut gelijk met zijn pik komt, zijn eikel duwt tegen me ster, zachtjes kreun ik het is erg gevoelig.
Hij pakt me bij me dijen lekkere slet kreunt ie zie jezelf eens liggen met al dat vet dan duwt ie zijn pik met kracht in me, Auw kreun ik hij begint in me stoten met één hand pakt ie mijn pik en begint eraan te trekken, de pijn ebt weg en ik begin te kreunen.
Hij neukt me langzaam terwijl hij me ondertussen aan het aftrekken is met zijn andere hand kneed ie mijn borsten.
Ik begin bijna te spuiten als hij me met korte harde stootjes begint te neuken, hij komt echt heel diep in me kut.
Hij begint ook te kreunen als ik spuit, zijn pik diep in, trekt je spieren maar goed samen hijgt ie, mijn stralen komen overal terecht.
Hij pakt me bij mijn enkels vouwt me bijna dubbel en neukt me met lange harde halen, hou je spieren gespannen slet, zo ben je nog strakker kreunt ie.
Dan begint hij ook harder te hijgen zijn stoten zijn hard en diep hij pakt me stevig bij me dijen en trekt mij stevig naar zich toe.
Zijn pik zit diep in me als ie kreunt dat ie spuit hij geeft nog wat korte stootjes voordat ie zijn pik uit me haalt en op de mijne legt.
Dat was lekker slet hijgt ie.
Ik pak de keukenrol en wrijf het zaad van me af, hij kleed zich ondertussen weer aan.
Vluchtig zegt ie gedag en weg is hij.
Ik lig nog op bed en voel zijn zaad uit me lopen, mijn kont is erg gevoelig, pijnlijk zelfs hij heeft me bijna een uur geneukt.
Ik trek me benen omhoog en voel aan me ster, mijn pik groeit weer en begin mezelf te trekken, steeds pak ik wat zaad uit me kut en wrijf dat over me eikel, het duurde niet lang voordat ik mijn stralen voor de tweede keer op mijn buik voelde

2760 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.