Toevallig 4

Geplaatst door: aries64 op 26-12-22

Zo lig ik met mijn ogen dicht en voel Art zijn handen over mijn rug gaan, beetje kneden en duwen vanaf de schouders en nek weer naar beneden tot mijn billen.

En heel de tijd voel ik, doordat hij mee beweegt zijn zak en pik over mijn handpalm gaan, maar ik hou me in en wacht gewoon lekker af wat Art van plan is. haha
Dan is mijn dij aan de beurt blijkbaar en die wordt met 2 handen stevig gemasseerd, duimen voel ik goed drukken en als hij naar mijn kruis komt voel ik zijn vingertoppen tegen mijn zak aan komen, zo gaat die heen en weer, vanaf mijn kuit tot aan mijn kruis.
Heerlijk en ik voel dat mijn pik begint te groeien, wat lastig is omdat die knel zit tussen mijn buik en de tafel.
Als Art naar de andere kant loopt, wip ik dan ook even snel omhoog en geef hem de ruimte die nodig is.
Lig je niet goed hoor ik Art vragen, moest even ruimte maken voor een stijve spier zeg ik terug.
Art neemt mijn andere dij onder handen en gaat verder, een stijve spier, Hmm daar zal ik straks even naar kijken.
Hij maakt er een geil spelletje van om telkens mijn balzak subtiel aan te raken en mijn verlangen en geilheid groeit en mijn pik groeit net zo hard mee.
Al die tijd heeft hij mijn billen met rust gelaten en ik vraag me net af of die ook nog een beurt zouden krijgen, als Art ze vol grijpt en stevig met zijn duimen aan de binnenkant heen en weer gaat.
Stevig en langzaam en ik geef een zucht van zaligheid, een hand verdwijnt en ik voel hoe er olie over mijn billen wordt gegoten en het loopt er ook tussen door over mijn ster zo naar mijn zak, Oh ja das lekker zucht ik.

En als Art weer met 2 handen mijn billen kneed en verwend duw ik als vanzelf mijn kont wat omhoog en voel zijn duimen er langs gaan, ik wordt geiler en geiler en van mij mag hij er gerust een vinger of meer in duwen, maar hij doet dat niet.
Dit gaat een tijd zo door en Art vind mijn billen mooi glimmen en geeft er een zacht tikje op, zo draai je maar om dan kan ik eens naar die stijve spier kijken.
Ik draai me om en wijs naar mijn stijve pik, kijk die is het zeg ik, die zat me in de weg.
Beetje lachen allebei en Art pakt hem stevig vast en zegt , nou nou die is inderdaad stijf en trekt me langzaam af zijn duim drukkend op mijn eikel en hij duwt me  achterover, dan trekt hij een paar keer snel en het is heerlijk.
Maar ik zal eerst de rest doen, dan wordt die misschien wat slapper zegt Art en laat mijn pik los en pakt de olie weer.
Je bent echt gemeen zeg ik lachend en hij gooit de olie over mijn borst en buik en smeert het met de andere hand uit, dan over mijn pik en benen en weer voel ik hoe die olie door mijn bilnaad loopt, het kriebelt een beetje en dus doe ik mijn benen wat verder uit elkaar en trek de ene wat op, maar Art duwt hem weer naar beneden en duwt mijn dijen wat verder van elkaar.
Het windt hem ook duidelijk op, want zijn pik is ook half stijf en nu ik toch even de kans hebt pak ik hem lekker vast.
Ik verwacht eigenlijk dat hij protesteert, maar dat doet hij niet en ik speel er even mee en voel hem groeien in mijn hand.
Art buigt zich voorover en we tongen even en ik voel hoe hij mijn zak goed beet pakt en mijn ballen rolt tussen zijn vingers
Dat duurt kort, veel te kort, maar Art doet een stapje terug en zegt, zo nu eerst de voeten maar.

Echt gemeen denk ik, lekker geil, maar echt gemeen om mij zo te plagen.
Hij masseert lekker mijn voeten en tenen, ( ook heel erotisch gebied ) en ik kan hem zo eens goed bekijken en het valt me nu pas op hoe gebruind hij is en hoe lekker hij er uit ziet, wel een klein buikje maar wat wil je op onze leeftijd en alles zo glad.
Dat moet een hoop onderhoud en tijd kosten lig ik me zo te bedenken, inmiddels is Art met mijn bovenbenen bezig en voel ik zijn handen weer lekker tegen mijn zak aan tikken, mijn liezen krijgen ook heerlijk de aandacht en ik lig te genieten.
Dan is mijn buik en borst aan de beurt en ik sluit mijn ogen en mijn hand graait naar zijn pik, maar hij ontwijkt mijn poging handig en gaat aan het hoofdeind staan en wrijft zo lekker over mijn borst en tepels die al hard zijn en wel toe aan wat aandacht, die krijgen ze ook van Art want hij pakt ze af en toe beet en rolt ze even en dan weer verder over mijn borst.
Ik voel zijn stijve pik tegen mijn hoofd aan en draai wat met mijn hoofd om hem te prikkelen.
Dat werkt, want hij duwt duidelijk voelbaar zijn pik tegen mijn hoofd en nu hoor ik hem toch ook wat sneller ademen.
Ik doe mijn ogen even open om te gluren en kijk recht in Art zijn gezicht, wat een geile blik zeg ik lachend ne Art gaat wat terug en pakt mijn tepels echt stevig beet en geeft me een zoen en nu ga ik jouw stijve spier eens behandelen, nog een korte zoen en dan gaat hij naast me staan en met een handdoekje haalt hij de olie van mijn pik en zijn handen.

Een hand pakt een tepel en de andere mijn loei harde pik, hij trekt hem een stukje van mijn buik en dan bukt hij zich en begint me heerlijk te pijpen en ik kreun het uit, zijn wang schuurt over mijn buik en hij slokt mijn pik steeds dieper op.
Ik wordt gek van geilheid en graai naar zijn pik, maar hij staat zo gedraaid dat ik daar niet bij kan dus pak onder zijn billen door zijn zak dan maar, hij pijpt heerlijk en lekker met veel speeksel, want ik hoor het slobberen.
Ik kan niet echt stoten met mijn heupen, maar die gaan vanzelf op en neer zover ze kunnen, dan begint hij mijn zak te masseren en ik voel een vinger mijn sterretje masseren.
Uit pure geilheid roep ik uit dat hij zijn vinger erin moet rammen en ik voel hem duwen en het kost geen moeite en zijn vinger schiet naar binnen en ik verstrak helemaal en begin klaar te komen en Art slikt mijn zaad gulzig op en trekt zijn vinger terug wat nog een extra sensatie en nog meer klodders zaad tot gevolg heeft.
Zuchtend en kreunend draai ik met mijn heupen en Art zuigt tot de laatste druppel door en ik lig als een slappe vaatdoek op de tafel na te genieten terwijl hij naar mij kijkt met een grote smile op zijn gezicht.
Oh dat was lekker heftig man, zeg ik tegen hem en moet echt even bijkomen en sluit mijn ogen.

Man wat heftig, mompel ik nog en voel Art zijn handen over mijn buik wrijven, kom maar even lekker bij schat zegt hij.
Ik ga even wat te drinken halen beneden, hij kust me op mijn lippen en verdwijnt en ik blijf inderdaad nog even uitgeteld liggen en nagenieten.

Tot zover lieve lezer.
Het vervolg komt eraan.
Tot dan xxx                        

1467 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.