Liefde is niet te koop.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 27-12-22

Toen ik deze titel bedacht was gelijk de vraag over wat ga ik schrijven. Over een dure escort of toch wat gebeurde er na Gideon  vertrok. Besloot toch Frederik nog avontuurtje te gunnen een feit Gideon pa is ook Frank zijn pa. Boer Gerrit op de trekker beruchte hooi berg  feesten. Jaap  dus pa heeft Frederik daar ontmoet toen hij Gideon kwam op halen. Er was meer aan de hand het alcohol biertje was zo op. Ze hadden beiden geen overhemd meer aan zacht gingen  Frederik zijn harige handen gingen over Jaap zijn borst. Zo te zien verlangen ze naar elkaar mag best. Frederik boog zijn hoofd om aan Jaap zijn tepels te likken. Toen daar klaar mee was likte hij zijn oor lellen een na een. Jaap kreunde er van vond lekker.


Terwijl Frederik zijn oor lellen likte kroelde Jaap door het grijze borst haar van Frederik.  Dat deed Frederik zeker wat al snel was zijn slip uit net als  die van Jaap. Jaap voelde de harde piemel van Frederik tegen zich. Het bracht hem letterlijk uit evenwicht. Gelukkig viel die niet Frederik had een arm om hem terwijl hij hand op Jaap piemel had. Langzaam trok hij  er aan zo dat stijf werd. Daarna bukte Frederik hij gunde Jaap de kans hem uit te wonen. Jaap deed de aardbei rode condoom om na goed glijmiddel er op. Frederik kreunde als Jaap in hem komt. Tempo versnelde als Jaap goed in hem zit.

Jaap was zeker potent dat voelde Frederik stoot na stoot en een top ook. Duurde even maar Jaap kwam trok condoom van zijn piemel en kwam op Frederik buik. Snel onder de douche ze plakte en was koud in atelier. Onder de douche wat rotzooien en tongen niks woa. Ze waren zo bezig onder de douche dat voordeur niet gehoord hadden. Nog naakt liepen ze het atelier binnen een confrontatie. Beiden zonen van Jaap stonden er denkend pa was dronken moest thuis gebracht worden. Laat zo zeggen er viel een stilte even toen begon het dus. Frederik  keek toe Jaap moest zelf op lossen. Liefde komt en gaat is niet te koop. Hoe zal dit af lopen bedankt mannen voor de ondeugende ideen of tips.

1629 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.