Keulen

Geplaatst door: willie-geil op 27-12-22

In de 70er jaren kwam ik voor de eerste keer in Keulen. Vrienden van ons waren naar Keulen verhuisd. Doordat wij ook naar de disco’s en homo-cafés gingen kregen we de indruk hoe het homo-leven was. We maakten ook kennis met de homo-sauna’s, o.a. Badehaus Babylon.


Toen mijn relatie beëindigd was in 2004 bezocht ik weer sauna’s, vooral in Keulen en leerde daar volop te genieten van de mogelijkheden. En die waren er in overvloed. Toen ik in de sauna Vulcano was ontmoete ik een lekkere kerel die mij vertelde dat in Babylon ook speciale avonden waren waarbij het pissen een heerlijke kennismaking hiermee was. De kennis van de andere sauna gaf me tekst en uitleg. Hij maakte me super geil. Ik wist niet dat pis zo opwindend kon zijn. 
Helaas gooide Corona roet in het eten en na een tweetal keren was de lockdown een feit.
Hierdoor waren alle sauna’s gesloten. In Nederland en Duitsland. Je kunt je natuurlijk voorstellen dat de geilheid en verlangen steeds groter werd.
Gelukkig werd de lockdown opgeheven en zodoende sauna’s weer open gingen. 
Tijdens mijn bezoek aan de weer geopende sauna’s, kreeg ik een info over een bar, Pullermanns, die ook speciale events met pis hadden. Ik was natuurlijk nieuwsgierig en ging er eens kijken.
Wow wat ik daar zag was geil in optima forma.
De ruimte was niet al te zeer verlicht, hetgeen er toe leidde dat je je kon laten gaan. Pis, sperma was aantrekkelijk en lekker. Hier heb ik ook menige portie pis gedronken. Wat geil!
Er waren veel bezoekers hetgeen natuurlijk de mogelijkheid gaf met menigeen te spelen. Het pistongen was ook een van de mogelijkheden, waar ik dankbaar gebruik maakte.
Dit was een eerste indruk.

2808 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.