Keulen2

Geplaatst door: willie-geil op 27-12-22

De indruk is er al. Nu nog wat er nogal gebeurde.

Op de eerste en derde zondag van de maand vond en vindt het Golden-Shower event plaats. 
Toen ik thuis was vertrokken dronk ik water zodat ik de benodigde pis kon genereren. Ik was een beetje te vroeg en de druk op mijn blaas was groot. Maar om14.00h ging de deur open. Vlug mijn kleren uittrekken, want iedereen loopt naakt, hetgeen lekker geil was. Eerst mij spoelen, zodat mijn darmen schoon waren. Dat lukte. En een alcoholvrije (want ik was met de auto) Kölsch en in de loop van de middag zouden er nog meer volgen. 
Bij de ingang is het nog een beetje verlicht en achterdoor was het donker tot bijna pikzwart. Hierdoor was het gemakkelijk om contact te maken met andere gasten. Dat contact leggen ging heel vlug en ik voelde een lekkere pik in mijn handen. De ander was ook geil en tongde mij heet, zodat mijn pik goed hard werd. Aangezien wij pas binnen waren wilden we nog graag met andere mannen contact leggen,

Hetgeen helemaal niet zo moeilijk was. De volgende kerel wilde graag gepijpt worden en ik vond het wel opwindend een dikke pik in mijn mond te krijgen. Ik vond het heerlijk, zeker toen ik zijn warme pis in mijn mond voelde. Ik kon het niet nalaten zijn pis op te vangen. Hij had een flinke straal en mijn mond was snel gevuld, zodat de pis uit mijn mond liep en over mijn borst moest laten lopen. Mijn tepels werden door de warme pis hard, heerlijk toch!
Aangezien ik nog voldoendes in mijn mond had, wilde ik met die man pistongen, maar dat ging hem te ver. Okay, je kunt niet alles hebben. Op naar de volgende ontmoeting. Intussen was het aantal mannen flink groter geworden. Een groot gedeelte van de mannen vertoefde in het bar-gedeelte, zodat ze nog de hoeveelheid vocht tot zich konden nemen. Ook nieuwe contacten leggen behoorde bij de mogelijkheden.
Ik liep naar de ruimte waar een ligbad stond. Daar lag een heerlijke kerel in die openstond om volgepompt te worden. Je kon zijn pis ruiken en ik voelde in zijn kruis, waar zijn pis nog lekker warm was. Hij vond het heerlijk dat ik zijn pis over hem heen liet lopen. Er kwam een andere man binnen die meteen begon te pissen. Jeetje, wat geil! Hij piste over de man die in de badkuip lag en deed mij een plezier door mij ook vol te pissen.

Ik liep naar een andere plek waar het heel donker was. Plotseling greep iemand , die in het donker, niet te zien was mij stevig in mijn testikels. Ik kon het niet nalaten te protesteren. Dit hielp niet. Gelukkig liet die kerel los, zodat de druk op mijn eieren weg genomen werd.
Via GayRoyal had ik contact kunnen leggen om elkaar te ontmoeten in Pullermanns. We hadden alleen vergeten een foto via internet toe te sturen. Op een gegeven moment hoorde ik dat iemand een ander bepiste. Dat trok mij wel, want pis vond ik heerlijk. Ik hoorde hoe de man mijn naam noemde en ik zijn naam, zodat we elkaar toch gevonden hadden. Van vreugde piste die man mij in mijn mond en zo konden wij pistongen. Supergeil!
De ontmoetingen die plaatsvonden boden nog genoeg mogelijkheden.
Daarover de volgende keer meer.

1915 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.