Maze

Geplaatst door: harr op 28-12-22

Ik ben een regelmatige bezoeker van sexbios de maze in Den Haag. De laatste weken ga ik vrijdag in de middag. Enige tijd geleden ontmoete ik daar een Aziatische man, iets ouder dan ik, klein postuur en zeker kleiner dan ikzelf. Hij kwam op me af, raakte subtiel mijn kont aan en keek me aan. Hij pakte me bij mijn hand en ik liet me gewillig mee nemen naar een prive cabine.

Hij trok mijn broek omlaag en liet me voorover buigen. Oh god ik werd er feil van. Voelde dat hij me met glijmiddel insmeerde. Voorover gebogen wachtte ik met knikkende knieen af, even die felle pijnprikkel, maar hij deed het lief en teder.

Ik voelde dat hij me goed vulde en kneep mijn Kringspier dicht, hij reageerde gelijk, hij vond dat heerlijk. Ik ontspande en spande het steeds aan. Hij werd feller met zijn stoten in me. Van geilheid droop mijn pik voorvocht. Ik voelde hem klaarkomen mmmm man wat geil. Hij draaide me om en naam mijn pik in zijn mond binnen 30 seconden ontlaadde ik me in zijn mond, wat een minnaar. Sinds die keer heeft hij telkens op die vrijdagmiddagen bij de hand genomen. De vorige keer ontklede we ons beiden en op een matras heeft hij me genomen, ik op me rug en mijn benen om zijn middelgenomen. Volgende keer draag ik denk ik hold ups is mijn plan, kijken hoe hij hier op reageert.
Heerlijk, tot snel weer.

2822 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.