Zeg het hoe het is!

Geplaatst door: snoepjevanweek op 29-12-22

De titel slaat op het verhaal en een punt van kritiek oke. Het punt van kritiek was niet juist benoemen van hoe lichaams delen heten enz. Ik besloot in dit vervolg op liefde is niet te koop iets duidelijker te zijn. Niet dat echt geiler wordt lees en oordeel gewoon. Er was een confrontatie/ruzie tussen Jaap en zijn zonen. Werdt even beter gevonden hij bleef waar hij was bij Federik. Begrijp het wel hun ma zou het moet verwerken en accepteren of niet.  Daarom speelt verhaal bij Frederik af welk Jaap de kleine kamer gunt staat bed in en een kast. Of beslissing die twee alleen laten lees verder dacht het niet. Frederik zal op zoek moeten naar dikke dekens en een pyjama voor Jaap. Pyjama wordt een nacht hemd model opa haha.


Reken er maar op dat nacht hemd uit gaat. Frderik bracht het Jaap doet het over zijn slip en Frederik geeft Jaap nacht kus. Nou plan veranderd niks naar bed eerst sex al is laat. Ze zoenen als stel dorstige mannen zuigen op elkaars lip. Frederik trekt nacht hemd uit terwijl Jaap zijn slip uit doet. Frederik is ervaren met uit kleden met meer dan zijn ogen. Ze beginnen weer hard tochtig te kussen tot Jaap door de knieen gaat. Frederik had hem stijf gepijpt nu moest Jaap een poging wagen.

 Jaap likt eerst onwennig tot hij de slag te pakken heeft. Kreeg op tijd in de gaten Frederik komt. Hij trekt de penis uit zijn mond en laat hem op zijn kin komen. Frederik is al stijf en geil likt het van Jaap zijn kin. Is de bedoeling nu apart te gaan slapen maar gebeurd niet. Jaap maakt zijn kin schoon geil zijn ze nu beiden. Frederik was stijf en wilde in Jaap zijn kutje komen. Dus Jaap gaat braaf op bed liggen en doen zijn benen op Frederik zijn schouders. Frederik zit in een stoot diep en vult al snel Jaap stoot na stoot. Dan blijkt toch beiden moe te zijn  klaar komen en douchen. Dan Jaap zijn bed op maken een nacht kus en weg is Frederik. Natuurlijk komt er een oplossing maar welke zou het nu niet weten. Zullen Jaap zijn gezinsleden het accepteren en komt naakt met iedereen vragen maar geen antwoord.

1949 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.