Toevallig 5

Geplaatst door: aries64 op 31-12-22

Zo lig ik even lekker bij te komen en wrijf over mijn buik en voel hoe glibberig ik ben, als ik mijn ogen open en over mijn buik en borst kijk zie ik nu pas dat Art wel heel royaal met de heerlijk ruikende olie is geweest.

Ik ga van de massagetafel af en pak het handdoekje en wrijf de overvloed wat weg van mijn lijf.
De tafel glimt ook als een spiegel en net als ik bezig ben om die droog te poetsen komt Art binnen met een dienblad met drinken.
Aan de schoonmaak, zie ik zegt hij en ik zeg terug dat we er een klederboel van hebben gemaakt.
De handdoek is inmiddels van weinig nut want die is verzadigd door de olie, Art pakt een grotere uit de kast, die ik wil aanpakken maar Art zegt, draai je even om dan kan ik je rug drogen, hij doet mijn nek en schouders en merkt droogjes op dat zelfs mijn haar geolied is, straks maar even douchen samen en gaat verder met mijn rug en billen te drogen.
Benen en billen had ik al gedroogd, maar ik laat hem lekker begaan, nog even plagerig tussen mijn dijen door met de handdoek.
Zo dat is een stuk beter, laten we eerst wat drinken, zegt Art en gooit de handdoek op tafel.

Het dienblad staat op een nachtkastje en we gaan naast elkaar op bed zitten en drinken wat en kletsen over wat er op de tafel gebeurde en ik bedank hem voor de zalige massage en happy end, leg mijn hand op zijn dij en kus hem op zijn lippen.
Art kust terug en zo spelen onze tongen even met elkaar en ik schuif mijn hand wat omhoog en aai zijn zak en pak dan zijn half stijve pik beet en knijp er zachtjes in, Mmm komt er al zoenend uit Art zijn mond.
We stoppen met zoenen en ik ga wat verzitten zodat ik zijn pik beter kan vastpakken, Art laat zich achterover vallen op bed en nu heb ik helemaal vrij spel en klim op bed naast hem, pak met een hand zijn harde tepel beet en trek hem met de andere zachtjes af.
Zak wat voorover en kus en bijt zachtjes in zijn buik, voel een hand over mijn hoofd gaan en in mijn nek belanden.
Ik weet wat hij wil natuurlijk, maar ik wil hem nog even lekker plagen en ga al kussend en bijtend om zijn pik heen die nu keihard is en wrijf er mee tegen mijn wang, dan laat ik zijn pik los en die ploft op zijn buik en ik kus en bijt er zachtjes in, ik hoor Art zuchten van verlangen en schuif mijn hand tussen zijn dijen door en onder zijn zachte zak en kneed zijn ballen.

Met mijn tong druk ik zijn pik tegen zijn buik en ga zo langzaam naar zijn eikel, zijn heupen komen wat omhoog en ik neem zijn eikel in mijn mond en zuig eraan terwijl ik rondjes met mijn tong maak, ik hoor Art lekker zuchten en genieten en begin hem nu geil te pijpen, zijn handen woelen door mijn haar en drukken op mijn hoofd, ik knijp harder in zijn tepel en pijp wat sneller, Art beweegt zijn heupen wat op en neer en ik probeer een vinger tussen zijn billen te krijgen om zijn sterretje te masseren, en dan hoor ik Art zeggen , dat niet, doe maar niet
Ik stop even en kijk hem aan, doe ik iets niet goed? vraag ik
Het is heerlijk, maar ik wil liever niks anaal zegt Art
Oh oke dan weet ik dat en trek mijn hand terug en speel wat met zijn zak, ga maar lekker verder met pijpen zegt Art en ik neem zijn pik weer in mijn gulzige mond en slobber lekker verder, heerlijk die handen op mijn hoofd en in mijn nek en Art horen zuchten en kreunen, snel op en neer en dan weer langzamer en mijn tong flitsend over zijn eikel, dan voel ik hoe hij een hand er tussen wurmt en zich zelf aftrekt terwijl ik hem pijp, hij komt de 2e keer moeilijker klaar begrijp ik en lik zijn eikel terwijl hij zich trekt en hoor hem harder zuchten en dan komt hij klaar, omdat zijn eikel nu ook grotendeels in zijn hand zit zie ik het zaad uit zijn eikel komen, het druppelt meer dan dat het eruit spuit en het komt op zijn buik terecht.
Ik ben inmiddels rechter gaan zitten en kan zien dat hij het wel lekker vind, zijn ogen dicht en mond een stukje open.

Zijn andere hand heeft mijn hand die zijn tepel verwende stevig vast en als zijn grip verslapt is hij blijkbaar wat vermoeid.
Dat was lekker zegt hij en ik ga naast hem liggen en zo liggen we een tijdje stil tot Art vraagt of ik de handdoek even wil pakken om zich te drogen.
Wat ik natuurlijk doe en als hij droog is gaat hij met kussens in zijn rug tegen het hoofdeind zitten, alle geilheid is duidelijk weg en ik geef hem zijn drinken aan en we praten wat.
Ik vraag hem of hij het wel geil vond om een vinger in mijn kont te duwen toen ik daarom vroeg ( schreeuwde letterlijk ) 
Eerlijk gezegd niet echt antwoord Art eerlijk maar deed het omdat je het zo graag wou en je kwam ook heel goed klaar.
En zo praten we nog wat na en veel dingen waren echt lekker en geil vinden we allebei, maar een paar dingen dus ook minder.
Zo leer je nog eens wat over elkaars wensen en dingen, zo draagt Art graag lingerie slipjes en vindt dat ook geil om er een ander in te zien, daar heb ik echt niks mee, maar ieder zijn ding dus heeft hij me nog een showtje gegeven en we hebben nog veel gelachen die dag.
Toen het tijd was om te douchen en aan te kleden, had ik best nog wel een keer zin, maar had wel door dat Art geen belangstelling meer had, helaas.
We hebben dan ook om de beurt gedoucht en ik heb me tijdens het douchen nog maar even zelf verwend en ja alles goed weggespoeld, hahaha
Het was een leuke, best geile middag maar of er een vervolg komt, ik betwijfel het.
De feestdagen kwamen er tussen en ik heb ook de griep nog gehad, dus wel over de telefoon contact gehad, maar zijn beiden niet zo gretig als eerder.
Beetje jammer als dat gebeurt, maar ja dat kan nu eenmaal gebeuren.

Allemaal een goed en lekker nieuwjaar!
Groetjes xxx Frans          

1501 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.