De bezorging

Geplaatst door: bemned op 31-12-22

Ik werkte als chauffeur voor een winkel met bouwmaterialen. Ik kwam bij mijn laatste adres. Daar werden nieuwe huizen gebouwd. omdat het een duur apparaat was moest ik een hand tekening hebben. Maar helaas was het kantoor gesloten. zag wel 2 auto's staan dus ik wist dat er iemand moest zijn. Ik liep dus  de bouw op om in de huizen te kijken of er iemand was. Bij het derde huis hoorde ik enkele geluiden toen ik daar naar binnen liep. Het kwam van boven maar het was geen gesprek maar meer gekreun.  Ik liep zo stil mogelijk  naar boven en het geluid werd steeds harder. Toen ik boven kwam zag ik de chef samen met een collega van hem elkaars pik vast hebben. Ik verschuilde mij achter de deur om te kijken wat er verder ging gebeuren. Ik hoorde de collega zeggen kom weggaan geheel uit de kleding.de chef zei kan dat wel straks komt er iemand. Nee man hier komt niemand meer op dit tijdstip. dus even later stonden ze naakt in de kamer en hadden mij nog niet gezien. de chef ging o zijn knieën zitten en nam de pik van Frank (zo heette de collega ) in zijn mond. Frank begon te kreunen van  oo wat doe je dat lekker en ga door. Bij mij begon ondertussen ook iets in de broek te gebeuren.

Ik haalde mijn pik uit mijn broek en begon er over te strelen. Ondertussen hadden Frank en de Chef van plaats geruild en was Frank nu de chef aan het pijpen. Ik wou mij niet langer verdekt opstellen dus stapte ik de kamer binnen. Ik stapte binnen en zei ik kom een pakket afleveren maar geloof dat er hier iets lekkerders aan de hand is. Frank en de chef schrokken zich kapot en stonden met hun handen voor hun pikken. Nou Jongens dat hoeft toch niet ik heb ze toch al gezien. ik trok mijn pik weer uit mijn broek en zei kijk jullie mogen die van mij ook zien. De chef liet als eestte zijn pik vrij en vroeg. Ben jij ook homo. Ik zei ja dat ben anders had ik jullie wel gelijk  laten stoppen. Nu liet Frank ook weer alles los hangen en vroeg. Wil je met ons mee doen zoals een trio. Hij had het net gezegd en mijn kleren waren al uit want dit kon ik niet laten lopen. Ik zei frank ga jij maar door met Chef te pijpen. Doe je benen iets uit elkaar zodat ik er tussen door kan zodat ik jou kan pijpen. zo gezegd zo gedaan  Frank pijpte de chef en ik pijpte Frank. hij had een heerlijke pik van ongeveer 17 cm. Ik trok zijn velletje naar achter en likte zijn eikel. Hij kreunde dat hij het niet lang meer kon volhouden. Ik stopte met pijpen en ging iets naar achter zodat ik zijn bilnaad en ster kon gaan likken.  wat doe je nou zei Frank. Ik lik je bilnaad vind je dat niet fijn. Jawel ga door maar heb het nog nooit meegemaakt. Ik vroeg de chef ben jij weleens van onder gelikt. Nee zei de chef.. Nou Frank goed opletten dan kun jij het dadelijk bij de chef doen. Ja zei de chef dat wil ik ook wel. dus we gingen in een andere positie  de chef op zijn knieën Frank er achter zodat hij zijn ster kon gaan likken. En jij vroeg Frank dat merk je dadelijk wel. ik trok het kontje van Frank wat omhoog zodat ik mijn pik tegen zijn ster kon zetten. Frank voelde dat en zei ga je mij neuken. Jazeker zei ik ga mijn pik lekker in jou kutje laten glijden. op dat moment drukte ik mijn eikel voorbij zijn ring spier.

Oef zei Frank. En ik duwde mijn pik verder kutje in. Toen ik er tot mijn allen erin zat begon ik hem rustig te neuken. oo Frank wat ben je nog lekker strak.. ja zei Frank je bent de eerste. O daarom is het zo lekker voor mij vind jij het ook lekker. Het  begint te komen. Chef was onder tussen op gestaan en kwam naast mij staan. Hij gaf mij een kus op de mond en ik deed de mond open zodat hij zijn tong in mijn mond kon steken we waren lekker aan het vrijen en neukte ik Frank. Frank maag ik in jou kutje spuiten vroeg ik. ja omdat je de eerste bent mag je dat doen. Ik ging wat harder stoten dat beviel Frank wel want hij riep mar ga door neuk mij hard. Chef begon ondertussen mij kontje te bewerken. Hij begon mij te likken en stak een vinger in mijn kont. dat was voor mij teveel ik spoot mijn pik leeg in Frank. I liet langzaam mijn pik uit zijn kutje lopen Chef duwde mij gelijk voor over en zei nu ga ik jou neuken. Hij zette gelijk zijn pik tegen de ster en ramde zijn pik in 1 keer naar binnen. Ik had wel vaker een pik ontvangen dus ik kon hem goed hebben. Frank kwam voor mij liggen en ik nam zijn pik in mijn mond. En ik dacht wat een geluk dat ik hun ben gaan zoeken. Cef begon mij steeds harder te neuken zodat ik Frank oo steeds harder ging pijpen. Ik liet Frank even vrij en vroeg hoe wil jij klaar komen. Ik wil ook wel iemand neuken. Oke zei ik wie wil jij neuken.. Ik wil jou neuken zei Frank. nou dan ga maar achter chef staan als die is klaar gekomen ga jij verder. Ik voelde dat de pik van chef wat dikker werd en wist dat hij zo ging spuiten ik zette wat extra druk en ja chef kwam schreeuwend klaar. nadat chef zijn pik uit mijn kont had gehaald nam Frank zijn plaats in zijn pik was iets groter maar gleed er nu makkelijk in. Ik zei kom chef dan lik ik je pik even schoon. terwijl ik bezig was zei chef vind het jammer dat jij mij niet hebt geneukt. Ik zei kruip onder mij en als je hem weer hard kunt pijpen neuk ik jou ook. Wat was dat heerlijk een pik in mijn kont en de ander die mij pik pijpte Doordat Frank zag hoe chef mij  pijpte zei hij hier wordt ik nof geiler van en begon hard zijn pik bij mij naar binnen te stoten. hij schreeuwde ik ga komen ik spuit je kont helemaal vol hier komt het. En ik voelde dat hij wel 5 stralen mijn darmen in spoot. Frak liet zijn pik uit mijn kont lopen en ging in de hoek zitten met een grijns op zijn gezicht.

Chef kwam onder mij vandaan en keek mij aan . ja ik ga jou nu neuken. Chef ging tegen de muur staan en spreidde zijn benen. ik nam achter hem plaats zakte door mijn benen zette mijn pik tegen zijn ster en ging weer staan. mijn pik zat heerlijk in zijn kont. Ik pakte hem bij zijn heupen en ging op en neer om hem te neuken. Frank was ook weer bij gekomen en ging tussen mij benen chef pijpen we waren dus weer lekker bezig. doordat ik alleen keer was klaar gekomen duurde het nu wat langer eer ik klaar kwam. Maar dat vond chef niet erg want hij genoot van mijn pik. i nute chef Frank pijpte chef maar dacht ik kan ook bij de kont van de chauffeur en stopte 2 vingers in mijn kont. dit versnelde de zaak en kwam ik heerlijk voor de tweede keer klaar. Chef kwam op dat moment ook klaar in de mond van Frank. We lieten elkaar los en begonnen te lachen. Ik zei ik ben blij dat ik jullie en gaan zoeken. Ja zei chef maar waarom had je ons nodig. Ik heb een pakketje waar voor getekend moet worden. We  kleden ons aan en lopen naar mijn bus. ik gaf hem het pakket en de scanner om te tekenen toen Frank zei niet tekenen. Chef keek Frank aan en vroeg waarom niet. Dan moet hij nog een keer terug komen en bellen wij de zaak dat het alleen vrijdag middag kan. Ik zei frank maak je geen zorgen ook al bestellen jullie niks ik kon volgende week gewoon en vind jullie wel weer. Met die afspraak stapte ik in de bus en reed weg. Ik zag dat ik 3 gemiste telefoontjes had van de zaak. Ik belde ze op en vroeg waarom ik zo laat was. ik zei dat ik op het laatste adres  ang moest zoeken voordat ik iemand had gevonden om te tekenen. hing op en reed terug naar de zaak.

2998 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.