Keulen 3

Geplaatst door: willie-geil op 01-01-23

Doordat iedereen naakt loopt is het gemakkelijk lichamelijk contact te leggen. Het is heerlijk om de lekkere pikken in de hand te nemen om van dezen te genieten.

In de darkroom stond een man voorover gebogen, die wilde graag geneukt of misschien wel gefist worden. Ik voelde een lekkere grote pik tegen mij drukken en zakte meteen door mijn knieën om deze lekkere pik in mijn mond te nemen. Die kerel liet mij mijn gang gaan. Ik maakte van de gelegenheid dankbaar gebruik om hem te pijpen. Ik voelde hoe hij in mijn mond warm begon te pissen. De pis was een beetje bitter van smaak, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik genoot er van. Bij het tongpissen liep de pis uit mijn mond, maar die andere had nog genoeg voor mij in petto en neukte me. Hij was zo geil dat hij mij in mijn kutje verwende. Heerlijk!
De toiletten werden ook gebruikt voor de rokers. Ik ontmoette er een geile kerel die mij zijn poppers aanbood. Supergeil! Deze poppers was sterk en daardoor extra aantrekkelijk. Ik hou wel van poppers, zeker als je dan bepist wordt. Ik maakte van de gelegenheid gebruik en liet een kerel mij in mijn gezicht pissen.
Ondertussen werd ik gerimd. En het grappige was dat hij iedere keer weer mij opzocht en mij weer rimde. Hij zei dat hij graag rimde en ik liet hem zijn gang gaan.
Gedurende mijn bezoek bij Pullermanns kon ik vaststellen dat er velen waren die ook van kussen hielden.  En daarbij kwam het ook voor dat ik in mijn gezicht gespuugd werd, maar dat de spuug van mijn gezicht gelekt werd. Aparte ervaring, maar wel geil.

Tussendoor af en toe een alcoholvrij Kölsch drinken om zodoende de voorraad pis op peil te houden.
Ik houd er ook van als iemand mijn tepels bewerkt. Geil! En sommigen konden aan mijn verwachting voldoen. Ik ontmoette een man die mijn tepels bewerkte en er behoorlijk in kneep en mijn tepels om de beurt in zijn mond nam en er op zuigde. Ik vond dat zo geil! Hij vroeg mij of ik hem wilde pijpen en zo lang totdat hij zijn sperma in mijn mond kon spuiten. Ik had hier niets op tegen en liet mij niet onbetuigd. Ik voelde hoe hij begon klaar te komen. Hij kreunde van de geilheid. Hij spoot mijn mond vol en ik maakte van de gelegenheid dankbaar gebruik om zijn sperma middels tongkussen over en weer in onze monden te verdelen. Heerlijk!
De volgende kerel had er interesse in mij ook klaar te laten komen, waar ik niets op tegen had. Hij piste in mijn mond en met het tongkussen liet ik hem zijn gang gaan.
Al met al een supergeile belevenissen, die ik zeker nog vaker zal herhalen.

1350 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.