1ste x

Op me 18de kwam ik steeds vaker bij de beste vrienden van me ouders een gay koppel leuk lief spontaan eind 50 maar goed uitziende.

Hielp hun mee met klusjes om het huis bij koffie plaagde ze me elke keer of al vriendin had of een vriendje niet wetende dat elke keer als thuis kwam me afrukte op hun met idee dat als travo gekleed geneukt werd en hun pikken leeg zoog. zoals elke andere x na huis toe en rukken maar sperma spoot op buik likte af en douche. week er op had ik sochtends string gezien en ik die helemaal geil erop is trok aan en deed broek er over sta super lekker daar aangekomen koffie kletsen en aan werk vergeten dat slip aan had in me korte broek moest veel bukken en ze konden zien dat een meiden slip aan had ze keken maar zeiden niks l. 2 weken later was ik net jarig geweest en bij hun. Aangekomen kreeg taart e. Kado mooi verpakt maak open en schrok me kapot zag aantal strings liggen beetje nerveus zei ik wat er mee moest ja, zeiden ze je had laatst ook 1 aan van je moeder dus dachten geven we je eigen de ee. Legde hand op me been en zij geen schaamte he wees je zelf na half huilen van emotie omdat met idee lang rond liep en hun me begrijpt bedankte ik ze met zeer dikke kus en knuffel Henk zo de ene heet zei ja maar willen op wel even zien hoe die staat dus na wc gegaan uit gekleed en string aan gedaan pil half hard paste net erin liet zien en wou broek omhoog trekken nee niet doe.

Loop. lekker zo rond vinden wij leuk en jij kan er aan wennen dus shirt uit en liep in slip rond schenkt koffie in en voelde me erg meisje achtig worden deel zelfs been over elkaar waarop Bart zei mis nog wat er bin en haalde uit een la netkousen vind die ook leuk en knikte ja trok ze en hielpen me er mee Henk had shirt uit gedaan an zag dikke bobbel in ze broek me lul groeide uit string Bart pakt vaste en zetten wee terug erin mooi kaal en dik zei die. Net al van Henk ooh zei ik is dat zo en hij haalde hem eruit pff mooi pik zeg.
Bart kleed oom uit hun vloot ik gekleed in nylons tussen hun in Bart pakte me tepels vast en kneed draaide werd bloedgeil mmm lkkr Bart voordat iets kon zegge. Zorg Henk  me lul Bart tongde me kreunde dat moest stoppen dat bijna kwam Henk stopte en tongde Bart pakte zij. Pil en zo onervaren zoog aan ze lul gulzig na wat aanwijzingen kreunde die het uit Henk bood ook aan op me knie 2 senioren lullen zuigen omste beurt toen Henk me op bank zette. Op handen en knieën en me likte vingers en oprekte smeerde ne in en zette ze vette lul tegen me kontje aan deed pijn maar wou graag had de pil van Bart in mond en Henk drukte door eenmaal. erin wachtende heel even tot pijn weg zakte e. Daar begon die met te stoten langzaam steeds harder droom die uit kwam hij pakte me kont vast en neukte me steeds harder en harder met 1 hand op grond andere aan me tepels trekkend kwam die klaar in me Bart kwam meteen achter e staan duwde oom erin daar neukte die me ook goed door en kwam klaar met voll kut op bank melkte ze me van achter klaar gillend kwam ik klaar met sperma op de bank die aflikte zo geil dat nog was zoog ik hun lullen ook schoon wist dag dit niet eenmalig zou zijn.

3050 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.