Sexdate met een onderdanige tgirl

Geplaatst door: binudist57 op 01-01-23

Het was zomer en ik zat zoals gewoonlijk naakt en geil te chatten met een lekkere stijve lul. Ik kreeg contact met een wat rijpere tgirl en gaandeweg het gesprek werd mij wel duidelijk dat ze redelijk ervaren was qua daten, echter wel selectief in haar keuzes welke mannen zij daarvoor koos. Onze chat verliep vlot en er waren genoeg raakvlakken om ook tot een concrete date te gaan communiceren. Dus tel. nrs uitgewisseld om zo via whats-app goed contact te kunnen houden. En, ze wilde ook heel graag via dat medium verdere instructies van mij ontvangen, zoals oa dresscode. Want geleidt worden maakte haar wel extra geil.

We hadden afgesproken op zondagochtend op een neutrale en rustige P-plaats van een verlaten sportpark, waar we dus een discrete ontmoeting konden hebben. 10 minuten voor tijd appte ze me haar locatie door en dat ze er dus op tijd zou zijn. Ik stond er als enige auto dus ze parkeerde haar auto naast de mijne, deed het raampje naar beneden en vroeg "ik neem aan dat het de bedoeling is dat ik bij u instap?" Ik knikte en zonder dralen stapte ze over in mijn auto. Ze zag er heerlijk sexy uit in haar korte jurkje, met open sandaaltjes aan de voetjes, waarin haar bloedrode nagels mooi te zien waren. Ook haar vingernagels waren in dezelfde kleur gelakt en haar lippen dan weer vuurrood gestift, haar ogen smokey oogschaduw met zwarte eyeliner opgemaakt, wat ik een hele geile combi vind. Terwijl we elkaar begroetten met een tongzoen streelde ik haar gladde dijbeen aan de binnenkant, helemaal naar boven, om te voelen of zij zich aan de verdere dresscode had gehouden; ik had haar opgedragen om een vintage bikinislipje aan te trekken. Dat had ze! Mijn lul reageerde er meteen op door wat voorvocht uit de eikel te laten vloeien...
Ook de manier waarop zij haar tong met de mijne liet spelen deed daar veel in mee; wat een passie mmmm.
Na deze begroeting wisten we alle twee zeker dat we meer wilden met elkaar en dus besloot ik om een andere locatie te gaan kiezen. Ik startte mijn auto en wist al waar ik naartoe zou rijden.

Het industrieterrein was verlaten en ik reed een doodlopende straat in die eindigde tegen landbouwgrond. Daar stonden we mooi uit het zicht omdat er geen bedrijfs activiteiten waren op zondag. Ik maakte meteen mijn broek los en deed mijn schoenen uit, zodat ik de broek ver naar beneden kon doen (en later ook helemaal uit, omdat ik NAAKT wilde gaan), en zij boog zich meteen naar mijn halfstijve lul toe om hem gretig in haar mond te nemen. Ze pijpte me op een goddelijke manier, wist precies de juiste plek te raken met haar tong en haar stevige grip om de basis van de stam zorgde voor veel voorvocht in haar smakkende mond. Het afwisselen van pijpen en rukken maakte het compleet en ik genoot sinds lange tijd weer intens. Haar houding was wat ongelukkig zo, maar ze wist zich wel dusdanig te positioneren dat mijn rechterhand achter haar bikinislip kon gaan om haar bilspleet en sterretje te gaan strelen en daar reageerde ze op met kreunende geluidjes. Op een gegeven moment wilde ik haar clit gaan voelen, dus ik gaf aan dat ze wat rechter moest gaan zitten en mijn lul dus alleen nog wat trekken. Toen ze zo zat, duwde ik haar benen wijd en liet haar rechterhiel op de zitting plaatsen, zodat ze nu alles aan de voorkant toegankelijk liet voor mijn hand. Ik voelde aan de slip en die was doorweekt van haar voorgeil; wauw! "Zo sletje, wat voel ik daar nou in dat broekje?" zei ik met geveinsde verbazing. "Ehm U hebt me zo geil gemaakt Mr.", antwoordde ze, met eveneens geveinsde schaamte. "En wat wil je nu dat ik daarmee ga doen? Geef een eerlijk antwoord!" Ik pakte haar kin beet en dwong haar mij recht aan te kijken. "Ik wil dat U mijn kutje neukt met die heerlijke pik Mr." antwoordde ze heel nederig.

Ik liet haar uitstappen en op de achterbank plaatsnemen in doggy positie, mijn achterportier bleef open en ik deed mijn broek en t-shirt uit zodat ik lekker naakt was. Ik trok haar naar achteren zodat ik haar van buiten de auto kon nemen en deed het bikinislipje ruw opzij zodat haar kontkutje toegankelijk werd. Er hing een lange sliert voorgeil aan mijn eikel, ik was zo verdomd geil dat ik nergens anders meer aan dacht dan dit gat te gaan neuken. Ik pakte mijn lul vast en zette de eikel ertegen om daar goed te gaan voorsmeren. Dat lukte mij heel goed, het voorgeil bleef maar stromen uit mijn eikel en binnen seconden was heel haar sterretje en bilspleet glibberig glad. Toen drukte ik de eikel naar binnen, wat haar lijf deed schokken en ze uitte een kreet. Ik wachtte een tweetal seconden en drukte toen door, cm voor cm dieper in haar darmkanaal, wetende dat het van binnen goed gesmeerd zou worden door mijn geil. Ze kermde luid en ik hield haar heupen stevig vast, terwijl ik de hele lengte van mijn harde lul erin duwde. "Dit wilde je toch sletje?!" vroeg ik toen ik er helemaal in zat. "Oooh jaaa Mr. wat een heerlijke dikke pik heeft U toch! Ik voel me zo gevuld mmmm neuk me please!" Ik begon haar te neuken in een gestaag tempo, heerlijke stoten in en uit, terwijl ik met één hand rond haar middel ging om aan de voorkant in het broekje te gaan en haar glibberige natte clitje te bespelen en af te trekken. "Niet te fel Mr. want ik wil nog niet klaarkomen", smeekte ze me. "Nee sletje, ik heb daar iets speciaals voor in gedachten", zei ik. We wisselden van standje, ik liet haar op haar rug op de achterbank liggen en maakte toen haar clit bloot omdat ik die wilde kunnen zien terwijl ik haar neukte in missionaris standje. Ik gaf haar een gedragen slipje van mijn vriendin en liet haar ruiken aan het kruisstukje. "Mmmm wat geil Mr." zei ze, en snoof de intieme geuren op met gesloten ogen, terwijl ze aan haar stijve clitje trok. "Ja he? Het zal je vrouw-gevoel versterken" zei ik. En ik kroop bovenop haar om haar weer te gaan neuken, waardoor zij zich natuurlijk bijna niet meer af kon trekken door de beperkte ruimte. Met wat moeite kon ik haar weer penetreren en ik begon nu aan de eindrace naar mijn orgasme; ik wilde mijn zaad in deze hunkerende slettenkont spuiten! En dat merkte zij dus ook. Ze pakte mijn billen vast en moedigde me aan om sneller, harder en vooral dieper te stoten. Öooooh jaaaaa Mr. geef mij Uw zaad please! Spuit me vol!!" Met deze aanmoedigingen duurde dat ook niet lang en ik kwam klaar vanuit mijn tenen terwijl ik mijn mond op de hare drukte en mijn tong met de hare verstrengeld was.

Na het uithijgen en nadat mijn verslappende lul uit haar kontgat gleed, ging ik van haar af en toen keek ik haar aan. "Nu wil ik dat jij je klaar rukt en spuit IN dat slipje!" zei ik heel streng tegen haar. "Heel graag Mr.! Dank U" zei ze, en begon meteen aan haar nog stijve clit te rukken, met het slipje eerst nog even onder haar neus. Maar al snel verplaatste ze het naar haar clit en met kronkelende bewegingen van haar bekken zette haar orgasme in en spoot ze zich klaar in het slipje van mijn vriendin. Ik keek ernaar en zag ook hoe er zaad van mij uit haar kontgat kwam gelopen. Wauw! 

Epiloog:
Dit is een waargebeurd verslag en ik wil nog even benadrukken dat de tgirl die ik hier beschrijf helaas niet geïnteresseerd is in regelmatig sekscontact. Zij heeft ook geen profiel en is dus een "vrije vlinder". Natuurlijk besefte ik toen ook wel dat het best wel een risico was om zomaar bare seks te hebben met zo iemand, maar we weten hier allemaal hoe dat kan gaan als een date erg geil verloopt. Ik heb dan ook 2 mnd na deze date nog een volledige soa test gedaan en er was helemaal niks aan de hand.

1982 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.