Alles of Niets.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 02-01-23

Voor aan het verhaal begint hoe met Jaap en het gezin af liep ? Simpel slaapt in zelfde bed als Frederik geen koud hok meer. Maar hele gezin heeft naakt voor Fredrik geposeerd of ooit getoond wordt denk het niet. Het verhaal is baseert op kon gebeuren maar gebeurd niet principe. J welk in verhaal voor komt  zet zijn baan niet op spel ja is fantasie  welk ik vertel voor hem. Hij werkt op een bungalow park in een restaurant.


 Is een 60+ man maar geil als boter heeft last van flirtende mannen. Doen ze als hun vrouw het niet ziet alvast. Hij vond wel leuk tot hij met vrijgezel Kees te maken kreeg die werk van hem wilde maken. Maar zoals we weten kan natuurlijk niet maar je weet nooit. Kees is groot tatoeages mooie grijze lokken mooie man dus. J had eerst niet in de gaten dat Kees hem wel leuk vind. Hij J  is druk bezette kok en ziet zoveel knappe zeker hetero mannen bij het ontbijt. Daarom merkte hij Kees niet op die hem met zijn ogen uit kleed. Ze maken kennis als J tegen Kees op botst  per-ongeluk weet niet zo. De borden met ei sandwiches vliegen door lucht en raken  beiden hun kleding. Wordt snel op gedweild en bij uitzondering gaat Kees mee naar achter. Kees moet even schoon gemaakt worden en J nieuw short voor.

 Kees geniet duidelijk hoe J hem schoon maakt. De stijve in zijn broek vertelt genoeg zou ik zeggen. J geniet als hij met vochtige doek over Kees kruis gaat waar druipend ei op zat. Daarna niks toeval Kees opent zijn gulp en J hoofd buigt naar het kruis. J begint hem van onder naar boven te likken.  Werd vluggertje J hoort dat hij nodig in keuken is. Toen Kees schoon was samen de keuken in en hij wordt naar buiten begeleid. Kees stopt J papiertje toe met zijn bungalow nummer. Heeft J zijn baan op spel gezet en hem bezocht. Laat helemaal aan jullie fantasie over dus.

Goede wensen voor 2023 en hopen  gezellig blijft?

1372 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.