Stoute jongen!

Ik heb jullie verteld over mijn buurman Ed. Inmiddels is Ed een goede vriend geworden. Beiden zijn we de middelbare leeftijd al gepasseerd, maar genieten met volle teugen van elkaars lichaam. Hij woont in een huisje met een heerlijke tuin. Een coniferenhaag zorgde voor veel privacy. Aan één kant was een sportveld, de voorkant een kanaal en aan de andere kant dus mijn huis. Geen wonder dat we met deze heerlijke zomer vaak naakt in zijn tuin lagen. Vaak ontaarde zich dat in sex. Heerlijk rustige, ontspannende sex. 

Zoals laatst. We lagen lekker in de zon op een deken. Naakt uiteraard. Ik vertelde Ed over een man waarmee ik lang geleden sex had gehad. Daar raakte Ed opgewonden van! Ik zag zijn pik zich langzaam oprichten en als een slang over zijn dijbeen kronkelen. Voorzichtig pakte ik hem vast en begon hem af te trekken. Ed kreunde. Ik nam zijn pik in mijn mond en begon hem te pijpen. Dat beviel hem want hij kronkelde als een puppie die geknuffeld wordt.

Plotseling verstard hij. Verbaasd keek ik op. “Er staat iemand tussen de coniferen naar ons te kijken,” siste hij. Ik nam zijn pik weer in zijn mond en gluurde naar de plek die Ed aangewezen had. Ik zag het ook. Er stond iemand zich daar af te trekken.


Ik sprong overeind en rende naar de haag. Het waren maar een paar stappen en ik greep een arm en trok een persoon achter een conifeer vandaan. Het was een jonge man. Zijn sportbroek hing op de enkels. “Wat betekent dit?”, vroeg ik streng. Een onnodige vraag zijn pik stond recht overeind. Hij keek bedremmeld op de grond. “Sorry, “ zei hij, “ik vond het zo’n geil gezicht.” Ik had nog steeds zijn arm vast en trok hem mee naar Ed. “We hebben een gluurder, “ zei ik. Ik bekeek de jongen eens goed. Hij had een prima, sportief, figuur. Uit zijn pik, die nu in ruststand stond liep een sliert voorvocht. “Hoe oud ben je,” vroeg ik. “18 jaar, meneer, bijna 19.” “Wat doen we met hem?”, vroeg ik aan Ed. “Eerst maar eens uitkleden. We zijn hier altijd naakt!” De jongen, die Bart bleek te heten, trok zonder protest zijn t shirt uit, evenals zijn schoenen. Zijn broekje was hij al kwijtgeraakt toen ik hem meetrok naar Ed. Bart raakte opgewonden dat hij hier met 2 naakte kerels stond. Zijn pik kwam hortend omhoog tot hij in volle glorie stond. Een mooie pik. Niet heel erg dik maar wel lang. “We kunnen dit gegluur niet straffeloos over ons heen laten gaan,” zei ik. “Ik was net mijn vriend aan het pijpen. Maak jij de klus maar af!” Ik was nauwelijks uitgesproken of Bart lag op zijn knieën voor Ed en begon aan diens pik te zuigen. Hij deed het schijnbaar goed, want Ed begon steeds luider te kreunen. Mijn hand beroerde de kont van Bart. Wat een prachtige kont had hij. Ik nam zijn snoeiharde pik in mijn hand en speelde met zijn kletsnatte eikel. Voor ik verder kon gaan kwam Ed steunend en zuchtend klaar. Hij spoot zijn sperma in de mond van Bart, die het gulzig opdronk. Ze moesten even uitblazen. Dat gaf mij de gelegenheid om over de volgend straf te beginnen. “Ik vind het lekker om geneukt te worden. Daarom stel ik voor, dat jij dat doet!” Bart keek me verbaasd aan. “Dat is geen straf. Ik heb nog nooit iemand geneukt of gepijpt. Ik weet niet wat me overkomt. Natuurlijk wil ik je graag neuken!” Ik ging op mijn knieën zitten. Ed deed een condoom om de pik van Bart en smeerde op mijn ster en de pik van Bart veel glijmiddel. “Voorzichtig, hè?” zei ik. Bart was bloednerveus en Ed leidde zijn pik naar mijn sterretje. Deze verdween in mijn getraind kont. Langzaam begon Bart mij te neuken. Mijn prostaat werd verschillende keren geraakt en ik kreunde van genot. Waar ik al bang voor was gebeurde: Bart kwam al na een paar minuten klaar. Grommend, kwijlend, kreunend en met een harde kreet spoot hij zijn condoom vol. 


Hij raakte niet uitgepraat hoe lekker hij de sex met ons had gevonden. “Je bent nog niet klaar, vriend. Wat moet er met mij gebeuren?” Ik wees op mijn nog steeds stijve pik. “Zal ik je pijpen?” vroeg hij gretig. Ik schudde mijn hoofd. “Nee,” zei ik. “ik ga je neuken!” Zijn smeekbeden dat hij nog nooit geneukt was en dat het misschien zeer deed, maakten geen indruk op mij. Ik pakte een condoom en glijmiddel en zette Bart op z’n knieën voor me. Heel voorzichtig beroerde ik met een vinger zijn sterretje. Steeds dieper ging ik er met mijn vinger in. Hij kreunde zacht. “Dat is lekker,” mompelde hij. Dat was voor mij een reden om met twee vingers naar binnen te gaan. Na een tijdje trok ik ze terug wat een teleurgestelde zucht van Bart veroorzaakte. Voorzichtig drukte ik mijn eikel tegen zijn sterretje en voerde de druk op. Mijn pik floepte naar binnen wat een pijnlijk kreet bij Bart opleverde. Ik wachtte even en begon voorzichtig te neuken. Steeds dieper ging ik. Bart ontspande zich en begon te genieten van mijn pik. Hij spoorde mij aan om dieper te gaan. Ik gaf met mijn ogen Ed een wenk. Die begreep het en ging op zijn knieën voor Bart zitten. Veel aansporing had deze niet nodig. Hij nam de pik van Ed in zijn mond en begon op het ritme van mijn neuken Ed te pijpen. Ik streelde over de mooie kont en genoot van het nauwe holletje. 


“Ik kom, ik kom!”, riep Bart. Zonder dat er iemand aan pik kwam, spoot hij vijf stralen sperma in het gras. Dat was voor mij de druppel. Met een orgasme, die uit mijn tenen kwam, spoot ik het condoom vol. Dat orgasme geweld van mij en Bart was voor Ed een teken. Hij haalde zijn pik uit de mond van Bart, trok er een paar maal aan en spoot het gezicht van Bart vol met zijn sperma.

Uitgeput lagen we even later met z’n drieën in de zon.

“Wat zijn jullie geile beesten,” lachte Bart.

“Dat moet jij zeggen!” riepen Ed en ik in koor

2725 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.