Lijn 9

Geplaatst door: thei op 03-01-23

LIJN 9

Gelukkig, het was wel koud maar in elk geval droog. Bas liep op het einde van de werkdag zijn  kantoor uit er zette er een stevige pas in. Over vijf minuutjes kwam de HTM tram lijn 9 zou bij de halte op de Scheveningseweg. Dat moest lukken De A Goedkooplaan was maar een vrij korte straat en aan het einde was de halte  Bas werkte al een tijdje bij een groot Incasso Bureau. Precies tegenover de ingang van het Catshuis.  Lopende naar de tramhalte kon hij al een hele tijd de Scheveningseweg zien en wat hij vreesde gebeurde  (zoals wel vaker) de tram was te vroeg. Het was nog honderd meter lopen, maar hij zag de verlichtte tram, vanuit de zijstraat waarin hij liep passeren.  Dus moest hij zeker een kwartier wachten op de volgende tram.

Het was eigenlijk te koud om bij de halte te gaan kleumen, dus stak hij de straat over en liep het Scheveingse bos in. Dat bos lag precies langs de weg en Bas kende, zoals veel homo’s,  dat bos op z’n duimpje.  Hij kende een route die langs verschillende hotspots voor cruissende mannen, voerde en in goed tien minuten eindigde bij de volgende tramhalte. Zodoende kon Bas het nuttige met het aangename verenigen, want wie weet gebeurde er onderweg nog iets spannends, hij stond er voor open, en niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk want hij had, wat hij noemde, zijn werkbroek aan. Zo te zien een keurige pantalon, passend bij de sjieke blazer, de verplichte kleding bij dit bureau.

Maar Bas zou Bas niet zijn als hij deze pantalon niet een beetje had aangepast aan zijn grootste hobby: knoerhard gepaald te worden door een, liefst grote, kerel. En daarom zat er in deze pantalon niet alleen en rits om zijn grootste trots, een magnifieke pik met flinke ballen,  gemakkelijk  tevoorschijn te toveren. Bas had er een extra rits in gemaakt waardoor hij zijn altijd naar pik hongerende kutje, gemakkelijk toegankelijk  kon maken voor wie maar wilde.

Mar vanavond was het erg rustig in het bos en het zag er niet naar uit dat er nog ets te genieten zou zijn. Teleurgesteld, maar inmiddels wel bloedgeil liep Bas het bos uit naar de tramhalte, waar hij inmiddels was aangekomen en begroet werd door een man die hem, onder een van de schaarse lantaarns doorlopend,  uit het bos had zien komen. Bas had komende uit het licht de man nog niet had opgemerkt . Hij schrok dan ook een beetje van het: “Dooie boel daar aan de overkant hè” waarmee de man hem begroette. Bas herstelde zich snel en begreep dat het misschien toch nog leuk kon worden. Zijn antwoord: “Ja maar nou ik jou zie is er toch ook nog wel leven na de dooie boel” waarbij hij onopvallend maar wel nadrukkelijk over zijn kruis wreef, was meer dan een hint. En die werd begrepen. Terwijl de man een paar passen richting Bas deed trok hij de rits van zijn broek open en, cliché of niet, deze grote, uit Congolese afkomstige man, toonde een prachtige, als uit ebbenhout gesneden tamp van respectabele omvang. Opgegeild door de boswandeling en verbijsterd door wat hem werd aangeboden sloot Bas zijn lippen om deze droplolly. En Bas zou bas niet zijn als hij deze staaf niet in no time knoerthard had. 

Ting ting Ting de tram naderde de halte en ze konden onmogelijk  doorgaan met waar ze mee bezig waren. Terwijl de tram voor een deel langs hen reed zagen ze wel dat er weinig andere passagiers waren, Bas wenkte de man om mee te komen naar het achterste rijtuig.  

En terwijl de tram weer ging rijden, drukte hij de man met zijn rug in de achterste hoek van de tramwagen, haalde de nog altijd behoorlijk stijve tamp tevoorschijn en maakte hem als zuigend weer hard en met speeksel heerlijk glad. Vervolgens draaide Bas zich om drukte zich tegen de man aan en zorgde er voor dat deze heerlijke genotsknots, via de reeds geopende “kutrits” linea recta in zijn opengetrokken holletje schoof. Heel even was het wat pijnlijk maar terwijl de tram door de straten van Den Haag slingerde, slingerde onze Afrikaan onze Bas van voor naar achteren en van links naar rechts over zijn heerlijke knots. Maar niet voor lang want de neukbeurt was wel zo intens dat een na een paar minuten deze zwarte tamp begon te kloppen en direct daarop straal na straal spierwit sperma in deze heerlijk grot pompte. En daar bleef het niet bij. Ook Bas voelde dat er geen houden meer aan was en zonder zijn pik ook maar aan te raken, laat staan uit zijn broek te  halen, loosde ook Bas zijn kwakkie ongecontroleerd, en met diverse stralen in zijn sjieke pantalon.

Maar wat zou het. Twee mannen  hadden , volkomen onverwacht en op een heel kinky plaats een orgasme als zelden tevoren. En dan is al het ander bijzaak. Aan gekomen op CS waren stapten twee heren uit de tram. Alleen een hele oplettende kijker zou opmerken dat ze beiden wat moeilijk liepen. Maar zou ook de enorme grijns zien de ze van oor tot oor op hun smoel hadden.  Na een stukje samen opgelopen te hebben klopten ze elkaar op de schouder en ging de een rechts het station in,  en verdween de ander rechtdoor in de drukte van een stad in de vroege avond.

2860 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.