De Verleiding was te groot (2)

Geplaatst door: uit1982 op 05-01-23

Het skiën heeft mijn spieren op de proef gesteld. Het is veel te warm voor de tijd van het jaar, waardoor het beetje sneeuw dat er ligt ook nog eens continu ten prooi valt aan de dooi. En dat levert een stuk meer weerstand op tijdens het skiën. Mijn benen voelen loodzwaar. Ik besluit dan ook om eens lekker te genieten van het heerlijke warme water van de lokale warmwaterbron in de thermen. Meteen bij binnenkomst heb ik enorme spijt van deze beslissing. Het gegil van de vele kinderen die al spelend rondlopen probeer ik buiten te sluiten terwijl ik speur naar het rustigste gedeelte van het bad. Daar waar de meeste volwassenen zijn: het bubbelbad. Ik leg mijn handdoek op een ligbed en begeef me naar het bubbelbad. De eerste stappen in het warme water duwt alle ergernis naar de achtergrond. Rondom in het bubbelbad kun je heerlijk liggen op een roestvrijstalen ondergrond. Het is redelijk vol, maar ik vind nog een ligplaats die aan weerskanten vrij is. De bubbels voel ik overal rond mij en op het geluid van de bubbels sluit ik mijn ogen en drijf ik weg in gedachten. 

Ik lig op een ligbed. Mijn vader op het ligbed ernaast. Een boek opengeslagen op zijn buik die rustig op en neer gaat. Zijn leesbril op zijn gesloten ogen. En ik? Ik ben compleet in de war. Prettig in de war. In mijn stoutste dromen had ik me geen voorstelling kunnen maken van wat me de andere dag is overkomen. Elke keer als ik eraan terugdenk dan zwelt het daar beneden en is het resultaat een natte plek in mijn boxer. En als ik dan eindelijk mijn gedachten heb kunnen verzetten voel ik de inmiddels koude plek in mijn onderbroek, waardoor ik er weer aan terugdenk en de natte plek weer met warm vocht wordt aangelengd. Mijn onervaren pik die in en uit die mond, die goddelijke natte en warme mond gleed. Het zuigen dat mijn lid maximaal deed opstijven en dan het uitzicht op die andere volwassen kerel. Toen hij als een fontein de rug van mijn verwenner onderspoot. Mijn stoot in zijn keel, de oerdrift die mij volledig in bezit nam en me liet grommen terwijl ik in hem, in een volwassen man, klaarkwam. En weer voel ik mijn pik voorvocht lekken. Gelukkig heb ik een strakke zwembroek aan die mijn geilheid enigszins in bedwang houdt en is mijn zwemshort toch al nat van het zwemmen. Dan zie ik hem. Mijn verwenner. Mijn extasebrenger. Fuck wat ziet hij er geil uit. Hij had m'n vader kunnen zijn, maar mijn hemel. En weer die mooie bobbel, dit keer in een strakke zwemshort. Ik weet hoe zijn staaf eruit ziet. Ik heb 'm even omklemd in mijn hand. De warmte, de aders, het voelde zo goed. Het glimmen van zijn prachtige eikel. Ik heb spijt dat ik niet meer met hem heb gedaan en dat hij enkel mij heeft beroerd. 

Ergens op de achtergrond merk ik dat er iemand naast me is komen liggen. Ik schenk er verder geen aandacht aan. Ik lig heerlijk te ontspannen wanneer ik plots een hand tegen mijn hand voel. Kan gebeuren. Dan voel ik dat de rug van die hand, de rug van mijn hand streelt, zacht, teder, met aandacht. Ik laat het gebeuren. Ik geniet ervan en slaak een zucht waarmee ik nog meer ontspan. 'Ik heb me nog niet kunnen voorstellen…Felix is de naam, aangenaam…,' spreekt de eigenaar van de hand dan in het Engels tegen mij. De stem klinkt zelfverzekerder dan de laatste keer dat ik hem hoorde. Ik open mijn ogen en draai mijn hoofd naar hem. 'Scheissen,' zeg ik tegen deze lieve jongeman en hij en ik glimlachen om deze verwijzing naar onze eerste ontmoeting. Hij heeft ondertussen mijn hand in zijn hand vastgepakt en zo liggen we elkaar aan te kijken. 'Kom mee,' zegt Felix. 'Wacht even,' antwoord ik. 'Waarop?' vraagt hij verbaasd. Ik begeleid daarop zijn hand naar mijn kruis en laat hem mijn toegenomen opwinding voelen. Hij omklemt en knijpt er plagend in. Een ondeugende blik volgt. Met mijn hand legt hij zijn stijve achter de broekband van zijn zwemshort. Dan verdwijnt hij door de bubbels naar de trap en klimt er langzaam uit. De broekspijpen plakken opgekropen op zijn mooie krachtige benen en laten zijn afzonderlijke billen goed voor de dag komen. Hij spant ze aan, het geile monster. Dan trekt hij de broekspijpen naar beneden en loopt hij al druipend richting de kleedhokjes. 

Ik wil hem. Ik wil hem volledig. Ik vraag of hij meekomt. Dan laat hij mij zijn genot voelen. Ook ik sta daardoor weer paraat en besluit mezelf te fatsoeneren met behulp van zijn hand. Wat voelt dat goed. Kan ik niet permanent met zijn hand in mijn broek rondlopen? Dan verlaat ik het bad en knijp nog even mijn billen voor hem samen. Ik heb zulk spel nog nooit bij iemand gespeeld, maar bij deze man komt het als vanzelf. Ik wil hem verleiden. Zijn prooi zijn en tegelijkertijd op hem jagen. Hij is van mij en ik van hem. Ik loop naar de kleedhokjes. Ik kies zo'n gezinshokje. De dichtstbijzijnde. Ik ga naar binnen en wacht. Ik knijp een paar keer van pure opwinding en verwachting in mijn kruis. Dit keer ga ik hem verwennen. 

Nadat ik met enig fatsoen het bubbelbad kan verlaten, zet ik de achtervolging in. Bij de kleedhokjes aangekomen staat hij me al op te wachten. De deur staat open, hij knipoogt, ik stap binnen. Hij doet het hokje dicht en dirigeert mij te gaan zitten op het bankje. Felix neemt duidelijk het initiatief. Zijn zwemshort stroopt hij langzaam naar beneden, terwijl hij weer met zijn kont naar me toe draait. Wat een mooie rug en wat een mooie lijn tussen de welgevormde schouderbladen naar de ronde bilpartij toe. Hij knijpt ze weer samen en mijn geilheid knelt weer in mijn zwembroek. De zwemshort ligt op de grond en nu draait hij zich weer om. Zijn zwembroek toont de vorm van zijn stijve trots. Dan duwt hij zijn heupen naar voren en nodigt mij uit hem te bevrijden. Ik trek de zwemshort en zijn stijve mee naar beneden. Wat is deze jongeman goed bedeeld. Zijn stijve veert terug en zijn warme eikel laat plekken van geilheid achter op mijn wang. Met zijn hand duwt hij onder zijn pik en stuwt daarmee nog meer voorvocht door zijn schacht en de opening van zijn eikel. Ik wil hem proeven. Hij veegt het vocht op zijn wijsvinger en brengt deze naar mijn mond. Ik zuig hem naar binnen en proef de zilte warme geilheid van mijn Felix. Wat geniet ik van deze gast. 

Ik pers mijn geilheid voor hem uit mijn pik en voer het hem. Dan wieg ik met mijn heupen en zwiept mijn gespannen mannelijkheid hypnotiserend voor zijn ogen. De geilheid stijgt bij mijn lustobject duidelijk wanneer ik de pulserende beweging zie in zijn strakke zwemshort. Ik dirigeer hem te gaan staan en ga dan op mijn knieën voor hem. Ik heb dit nog nooit gedaan, maar ik wil niets liever. De zwemshort stroopt ik af en deze man en zijn pik worden onderworpen aan mijn adoratie. Ik pak zijn pik beet en geniet van zijn warmte. De prachtige aders. Ik leg zijn stijve lid tegen mijn wang en neem de warmte in mij op. Dan sla ik mezelf er herhaaldelijk mee in het gezicht. Zijn ogen rollen van geilheid. Ik hou zijn piemel strak tegen zijn buik en breng mijn neus naar zijn ballen. De geur brengt mijn tong in beweging en ik lik zijn ballen die heerlijk vrij hangen in zijn ruime zak. Ik neem ze een voor een in mijn mond. Meer vocht borrelt op uit mijn eigen zak en ik breng het van mijn eikel naar zijn pik en begin hem met lange halen te trekken. Dan omsluit ik hem met beide handen en door het aanwezige vocht glijdt hij als vanzelf op en neer. Zijn ademhaling verzwaart terwijl hij nu stotende bewegingen maakt. 

Ik kan mezelf niet meer inhouden. Mijn lul tintelt door het vocht en de stevig omklemde handen van mijn Adonis. Ik begin als vanzelf te stoten. Dan zie ik het onweerstaanbare gelaat van de jongeman. Zijn prachtige haren, mooie wenkbrauwen, zijn bruine ogen en zijn welgevormde kaaklijn. En dan die lippen. Die zoete lippen. Hij legt de lippen aan…

Zijn natte en witgesopte eikel leg ik tegen mijn lippen en in een gladde beweging laat ik zijn eikel langs mijn lippen glijden. Dit is wat ze lust noemen. Lust had ik. Lust naar zijn goddelijke pik. Ik open mijn mond en al het vocht van buiten mengt zich met al het vocht in mijn mond. Zijn warme kloppende worst vult mijn mond en ik laat hem door glijden. Hij tikt mijn huig aan en de tranen springen in mijn ogen. Tranen van geluk. Mijn huig roept kokhalsneigingen op en ondanks elke impuls om deze indringer naar buiten te werken overwint de lust en wijkt mijn huig. Terwijl zijn pik doorstoot in mijn keel en ik geen adem meer kan halen houd ik hem daar door hem bij zijn billen te pakken en hem op te sluiten.

Mijn god. Mijn gladde aal zit in de keel van deze jongen. Tranen biggelen over zijn wangen en zijn ogen spreken van geluk. Hij wil naar adem happen en zuigt me daardoor helemaal vacuüm. Mijn pik zet daardoor nog verder uit en sluit zijn slokdarm helemaal af. Paniek en genot in een blik gevangen. Ik wil me terugtrekken maar hij houdt me met beide handen op mijn billen tegen. Dan laat hij los en glijd ik terug naar buiten. 

Een enorme teug lucht vult het ontstane vacuüm. Ik proest het uit en slik een hoop slijm weg. Nu heb ik pas echt honger naar hem en snel omsluit ik zijn pik met mijn zachte warme mond en glijd heen en weer over zijn pik. Met mijn handen op zijn billen bepaal ik het tempo. Dan geeft hij aan te gaan komen. Ik laat zijn pik uit mijn mond glijden en smeek hem over mijn gezicht te spuiten. Met zijn handen trekt hij zich naar zijn hoogtepunt, terwijl ik zijn mooie ballen beroer en hem hongerig aankijk met mijn mond open en tong tegen zijn natte eikel aan.  

Hij kijkt me zaadvragend aan met zijn open mond en geile tong. Ik trek slecht een paar keer flink en stop dan aan de basis, laat mijn pik los. Hij masseert mijn ballen die samentrekken en mijn pik doen spuiten. Pulserend schieten de stralen sperma in en op de heerlijke Felix. Een straal recht zijn bek in. Mond dicht. Drie stralen spatten op zijn gezicht. Mond open en hij neemt mijn pik in zijn mond en zuigt de rest van het zaad rechtstreeks uit de bron. Moe maar voldaan zak ik terug op het bankje. Felix staat op. Zijn gezicht druipt en glanst. Zijn pik staat strak gespannen en wijst nog altijd fier omhoog. 

Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest. Ik weet nu hoe een man smaakt. En ook dat het naar meer smaakt. Ik sta nu voor mijn leermeester en wil de ervaring onvergetelijk voor hem afsluiten. Ik doe een stap naar achter en laat hem mij helemaal in zich opnemen. Een plaatje om altijd te bewaren een monument van geilheid voor mijn dankbaarheid aan hem. 

Hij doet een stap naar achteren, waardoor ik mijn Adonis in volle glorie kan aanschouwen. Zijn ranke nek en mooie borstkast. De lange armen met die strakke biceps. Zijn platte buik, mooi ingevallen navel en het subtiele streepje schaamhaar naar zijn kaarsrechte mannelijkheid en dat alles gedragen door die krachtige benen. Nadat ik hem van top tot teen heb bekeken veegt hij een deel van mijn sperma op zijn hand en brengt het als glijmiddel aan bij zichzelf. Met langzame lange halen, geeft hij een onvergetelijke show weg. Hij speelt met zijn knikkers van ballen en bijt verleidelijk op zijn lip. Alle opgebouwde geilheid komt tot uiting wanneer ik zijn zak weer op zie trekken naar zijn prachtige lijf en hij als een ware geiser zijn witte goud de lucht in spuit. Hij raakt zijn eigen gezicht, kin, borst, navel en schaamhaar. 


Glanzend van ons beider vocht komt hij naast me zitten. Zijn stijve pik wordt met schokjes zachter. Hij kruipt tegen me aan. Ik sla een arm om hem heen. Hij kijkt naar me op. Hij kust me en ik hem. Dan veeg ik wat van zijn sperma op en proef hem. 'Wat ben je lekker,' zeg ik hem. 'Ik ga je missen,' antwoord Felix bedremmeld. Ik aai hem door zijn haar en kus hem op z'n hoofd. 

*

'Felix? Felix?!'

'Hier bin ich!' antwoord Felix zijn vader. Ik trek mijn benen op en Felix krijgt zijn kleding over het hokje aangereikt van zijn vader. Dan zegt hij hem buiten op te wachten. Felix vraagt mijn nummer. Ik geef het hem. Ik trek mijn zwembroek weer aan en neem afscheid. Ik wens Felix een goede terugreis.

-

Wanneer ik later die avond op mijn mobiel kijk zie ik een bericht van Felix. Een selfie uit het kleedhokje. De begeleidende tekst: 'Een monument van ons samenzijn, -xxx- F.'

2416 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.