De Verleiding was te groot (3)

Geplaatst door: uit1982 op 05-01-23

Pling - pling. Mijn telefoon licht op en verlicht de nog donkere slaapkamer. Ik verblijf in een simpel verblijf. Het heeft nog het meest weg van zo'n motel uit Amerika met verschillende appartementen met hun eigen deur naast elkaar, maar dan een Oostenrijks uiterlijk. Buiten is het ook nog donker wanneer ik mijn telefoon oppak. 6.15 uur geeft het scherm aan. Het licht is te fel voor dit tijdstip. Ik ontgrendel het scherm en zie een aantal nieuwe berichten in WhatsApp:


  • Morgen

  • Ben hier

  • Waar verblijf je? 

  • Ik loop hard en kom even langs…


Loop jij lekker even hard, denk ik bij mezelf, maar laat mij er buiten. De afzender is Ben. Ik denk wie is Ben. Dan moet ik glimlachen en pas meteen zijn naam aan in mijn contacten. Ik vul de naam aan. Nu heet meneer 'Bierblik Ben'. Ja ik heb de man gemarginaliseerd naar zijn gereedschap. Ik denk dat hij het als compliment zal opvangen. Ik sla de deken van me af en kijk naar mijn nog slappe pik. Dan kijk ik naar het scherm en ga ik terug naar het bericht van Felix, bekijk het monument dat hij me gestuurd heeft en ik zie mijn pik weer spuiten en de eerste straal in zijn mond verdwijnen en de twee daaropvolgend uiteenspatten op zijn heerlijke gezicht…mijn pik vult zich een klein beetje. Ik stuur Bierblik het adres waar ik zit en geef hem het nummer van mijn appartement. Vrijwel meteen volgt zijn antwoord:


  • Top, dat is dichtbij. 10 minuten. Tot zo!


Gisterenavond heb ik niet meer gedoucht. Om de gedachte aan die heerlijke mond van mijn Adonis in ere te houden. Zijn speeksel en spel heeft mijn mannelijkheid heerlijk zacht gemaakt en daar wilde ik zolang mogelijk van genieten. Tien minuten, denk ik, dan moet ik toch maar even gaan douchen. Ik sta op, gevuld maar ontspannen beweegt mijn pik heen en weer. Ik haal de deur van het slot voor als BB er al mocht zijn straks. In de slaapkamer staat een grote rechtopstaande spiegel. Ik zie mezelf en besluit een fotootje te nemen. Ik stuur deze door aan Felix als dank voor zijn beeltenis en wens hem een goede terugreis. Ik krijg meteen bericht terug. Een foto van zijn broek met duidelijk zijn opgezwollen geilheid en een knipoog emoji met de tong eruit. En weer zie ik zijn zaadvragende blik voor me met uitgestoken tong. Mijn pik neemt in omvang weer een beetje toe, ik besluit het te laten voor nu en begeef me naar de badkamer. 


De douche zet ik aan en ik poets mijn tanden. Ik spring onder het warme water en zeep mijn haar en lijf van top tot teen in. Ik hoor de deur van het appartement opengaan. 'In de badkamer!' roep ik. Ik hoor de gretige stappen van mijn bierblik en dan gaat de badkamerdeur open. Ik sta nog ingezeept onder de douche en kijk voorzichtig door mijn oogleden. Hij draagt hardloopkleding, strak omsluit het zijn lijf. De nauwsluitende broek toont zijn vormen en het bierblik vormt een strakgespannen piek op kruishoogte. 'Geil' benoemt hij hoe hij mijn ingezeepte lijf aantreft wanneer hij zich in een mum van tijd uitkleedt. Vest uit, t-shirt met twee armen over zijn hoofd, schoenen uit, broek en strakke boxer afstropen en de sokken meteen mee. Een sliert voorvocht verlaat het bierblik terwijl hij bij me instapt. Hij doet zich met zijn handen tegoed aan mijn lijf. Zijn handen glijden over mijn lijf en hij masseert mijn pik en ballen uitgebreid. Dan omklemt hij me en besteedt veel zorg en aandacht aan mijn gladde ronde billen. Het blik drukt met de stompe kop in mijn onderbuik. Met mijn hand leg ik zijn kop iets naar boven en dan stuwt hij zijn pik tegen me aan en door de zeep glijdt hij makkelijk heen en weer over mijn onderbuik. Mijn pik heeft moeite gehad om meteen weer tot opwinding te komen, maar stijgt nu gestaag en met mijn staaf voel ik zijn ballen. Hij voelt het ook en spant zijn benen aan en omklemt mijn gladde paal. Zo stoten we op elkaar in en genieten we van het geglibber en de tinteling die de wrijving ons beide oplevert. 


Dan draait hij zich om. Ik verplaats ons meer onder de douchestraal en spoel het zeep uit mijn haar. Met zijn hand reikt hij mijn lat in het gelid en plaatst hem tussen zijn billen. Ik glijd tussen de billen en zie steeds mijn eikel verschijnen op zijn onderrug om vervolgens weer te verdwijnen tussen zijn heerlijke goedgevulde kadetten. Ik wil nog niet komen en duw hem dan zachtjes van me af. Hij draait zich om en weer druipt het voorvocht uit zijn pik. Ik zak op m'n knieën en vang het op en lik hem schoon. Dan neem ik zijn eikel in mijn mond en ik ben op slag gevuld. Wat een monster van een pik. Echt een dikke torpedo van een centimeter of 12 met een enorme omtrek. Ik proef zijn geil. Dan sta ik op en neem hem mee de douche uit. Ik pak een handdoek en nog een. Dan drogen we elkaar af. Zijn pik blijft slierten lekken en ik blijf het oplikken. Wat een ontbijt. Ik neem hem mee naar het bed. Hij legt me op mijn rug en hij gaat ernaast liggen eveneens op zijn rug. 'Ik ben nog nooit geneukt' zegt hij dan plots. 'Als je bovenop komt zitten, dan kun je zelf bepalen hoe ver…' geef ik als antwoord. 'Eerst goed nat maken' zegt hij en voegt de daad bij het woord. Hij nestelt zich op mijn onderbuik en slurpt mijn halfslappe pik naar binnen. Ik voel mezelf weer groeien. Ook al mist mijn zuiger de nodige ervaring en voel ik meer tand dan mij lief is, hij maakt het meer dan goed door een overdaad aan speeksel te leveren. Het soppende geluid wordt afgewisseld met geluiden van ademnood, omdat hij in alle geilheid vergeet om adem te halen. Hij verslikt zich een paar keer bijna en kucht en proest soms met mijn pik in zijn keel. Het speeksel druipt mijn schaamhaar in. Zijn onervarenheid maakt me alleen maar geiler. Wanneer hij mijn pik laat gaan glimt hij van het speeksel en dan gaat hij over me heen zitten om vervolgens mijn pik langzaam in zich te laten zakken. Zijn gaatje is maagdelijk nauw. Ik ben echt zijn eerste. Wanneer mijn eikel eindelijk binnendringt zie ik de pijnscheut door zijn lijf trekken. Zijn gelaat vertrekt zich en dan begint zijn torpedo ongecontroleerd te pulseren en straal na straal bedekt mijn lijf, gezicht en tot boven mijn haar.


Hij schreeuwt het uit in een combinatie van pijn en extase. Menig man zou er nu genoeg van hebben. Hij trekt zich terug. Verzamelt wat van zijn sperma en gebruikt het dan op mijn pik en zijn gat. Dan plaatst hij mijn eikel weer tegen zijn opebing. Zwaar ademend om de pijn te verzachten vindt mijn eikel de weg nu iets makkelijker naar binnen. Centimeter voor centimeter neemt hij mijn volle pik tot zich. Wanneer ik helemaal in hem zit neemt hij een moment om te wennen aan het volle gevoel. Zijn pik ligt slap, zwaar en in het eigen vocht te rusten in mijn schaamhaar. Dan komt er nieuw leven in het blik en zie ik de vertrouwde ronde vorm weer verstijven. Hij veegt nog wat van zijn sperma op en voert het aan mij. Ik lik het inmiddels koude geil van zijn vingers. Dan streelt hij mijn tepels en knijpt in mijn borst. Hij buigt voorover en likt het sperma uit mijn wenkbrauwen en wisselt het met me uit door een heerlijke zoenpartij. Dan brengt hij zijn onderlijf in beweging en gaat met lange halen op en neer. Hij kermt af en toe, maar het genot voert meer en meer de boventoon. Na een poos zelf het tempo bepaald te hebben, stapt hij nu van me af en gaat hij op zijn buik liggen. Zijn kont duwt hij licht omhoog. Ik begrijp de uitnodiging. Ik neem plaats en stoot mijn pik in een keer in deze prachtkerel. Hij grijpt het dekbed met beide handen stevig vast en bijt in het kussen. Een gesmoorde schreeuw. 'Nog een keer' geeft hij in een met pijn vertrokken stem aan. Ik trek me volledig terug en stoot dan weer in een keer naar binnen. Hij blijft vragen om herhaling en ik blijf hem spiezen voor zijn en mijn genot. Dan blijf ik in hem en begin hem stevig door te neuken. Als een geil konijn voer ik het tempo op. Hij kermt, gilt en smeekt me om nog sneller en harder te neuken. Ik doe wat hij vraagt totdat ik het zaad vanuit mijn binnenste voel opborrelen. Ik trek me grof terug, draai hem om, hij kijkt naar mijn zak die zich juist op dat moment terugtrekt en ik beloon hem met vijf krachtige stralen sperma over zijn pik, buik en borstkas. Hij glimt van mijn geilheid. Hij veegt wat op met zijn vingers en slurpt gretig naar binnen. 


Dan gaan we nog een keer naar de badkamer. Met zijn boxershort veegt hij mijn zaad van zich af en we spoelen ons schoon. Het bierblik staat weer paraat en ik besluit hem nu oraal te verwennen ook al stelt dit mijn kaken zwaar op de proef. Er is niet veel voor nodig, ik kijk geil omhoog wanneer hij mijn bek vult met nog een paar stroompjes van zijn sperma. Na het afdrogen trekt hij zijn, met mijn sperma bevlekte, boxer weer aan. De rest van zijn strakke sportkleding volgt. Ik begeleid hem naakt naar de deur waarbij hij zijn ogen niet van mijn lome mannelijkheid af kan houden. Ik open de deur en zoen hem nog een keer. Hij vertrekt. Ik sta nog in de deuropening wanneer er een groep studenten uit het naastgelegen appartement langs komt lopen. Onder hun gelach, gejoel en gefluit schudt ik een keer met mijn onderlijf en sluit dan de deur. De groep vertrekt al bulderend van het lachen naar de skipiste…zelf plof ik neer op het bed en val in een diepe slaap.

1946 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.