Meneer en de slet 7

Geplaatst door: aries64 op 05-01-23

Zaterdag iets voor 12.00 bel je aan bij Meneer.

Meneer doet open en kijkt op zijn horloge en zegt , hallo mooi op tijd, kom binnen.
Terwijl jij je jas uit doet en je schoenen loopt Meneer al terug naar de kamer, je weet de weg zegt hij.
Je bent wat gespannen en je vingers trillen er van, maar je bent benieuwd naar wat Meneer vandaag met je van plan is.
Je haast je naar de kamer en Meneer zit in zijn stoel en gebaart naar de bank, ga lekker zitten zegt hij.
Voor je op tafel ligt je nieuwe contract, lees het goed en aandachtig door en als je vragen hebt, moet je ze stellen voor je tekent,
eenmaal getekend zijn de regels van kracht, net als vorige keer zegt Meneer.
Als je zit lees je het contract, het meeste is als vorige keer met uitzondering van de woorden dat als je de ontgroening van vandaag goed door komt het contract voor onbepaalde tijd is en dat je Meneer zijn bediende, slet en hoer zult zijn.
Je vraagt je af wat dat ontgroenen in houd en zijn bediende en slet was je vorige keer al, waarom dat hoer erbij?
Je leest het nog een keer en leest ook het stukje over dat er geen extreme dingen zullen worden gevraagd of gedaan.
Precies zoals jij het wilt dus, eigenlijk wil je nog vragen over die ontgroening, maar als je uit je ooghoek kijkt zie je Meneer geamuseerd naar je kijken en hij glimlacht naar je.
Nog een blik op het papier en je pakt de pen en tekent zonder er verder over na te denken en schuift het papier naar Meneer.
Mooi zo, je bent nu van mij zegt Meneer en staat op, legt het contract in de lade en pakt het bekende zweepje eruit.
Volgen zegt Meneer en je staat op en loopt achter hem, Meneer doet een deur open en zegt, dit is je kamer als je hier slaapt.
Je kijkt naar binnen en ziet een bed en kast staan, Meneer gaat je voor de kamer in en doet de kast open.
Hang hier je kleren maar in en trek aan wat er op bed ligt, ik ga wat te drinken pakken en verwacht je binnen 5 minuten in de kamer zegt Meneer en loopt de kamer uit.

Snel kleed je jezelf uit en bergt je kleren op, op bed ligt alleen een rood met zwart kant afgezet slipje, duidelijk dames lingerie en je trekt het aan en het past perfect, je bekijkt jezelf in de spiegel die aan de kast zit en je kont ziet er geil uit zo.
Als je jezelf zo staat te bewonderen, hoor je Meneer uit de kamer hard 6 roepen.
Je had maar 5 minuten en loopt snel de kamer in, Meneer staat naast zijn stoel en zegt handen op de leuning en je kont naar achteren slet, je doet wat hij zegt en protesteert niet, je verwacht dat het zweepje het bekende zoef geluid zal maken, maar in plaats daarvan voel je Meneer zijn hand over je billen gaan en dan tussen je benen in je kruis je ballen kneden.
Je pik maakt een vreugde sprongetje, pff denk je dat valt mee, geen tik dus.
Meneer trekt zijn hand terug en dan hoor je zoef en de bekende korte pijn op een bil, het doet niet echt zeer , maar van schrik slaak je een kreet, Meneer trekt het slipje wat naar beneden en je hoort hem tevreden zeggen, wat een prachtige striem en hij wrijft over de gevoelige plek, hij knijpt wat in je bil en zegt lekker mals neukvlees heb je en dan trekt hij het slipje weer omhoog en zegt dat je op de bank kunt gaan zitten en wat drinken.
Gauw ga je zitten en pakt je cola en neemt een slok, er zit duidelijk een flinke scheut bacardi in en dat is wel wat vroeg om aan de alcohol te zitten, denk je bij jezelf en wilt het glas weer op tafel zetten, maar Meneer zegt doordrinken sletje, je zult het nodig hebben en lacht daarbij wat onheilspellend.
Je doet wat Meneer zegt en klokt het glas naar binnen, terwijl Meneer toe kijkt en zet het lege glas neer.
Dan gaat Meneer zijn telefoon en hij heeft ene Wim aan de lijn en je hoort Meneer zeggen dat hij boven kan komen, ja hoor hij is er klaar voor, tot zo.
Zou dat Meneer zijn vriend zijn? De onbekende die mee deed vorige keer, vraag je jezelf af.
Je zou het willen vragen, maar je hebt geen toestemming om te praten en dus wacht je maar af wat er gaat gebeuren.
Meneer zit je met een lachje aan te kijken tot de bel gaat en op staat om open te doen.
Hij en Wim begroeten elkaar hartelijk in de gang en komen dan de kamer in.
Is dat hem? vraagt Wim aan Meneer en je hoort aan zijn stem dat hij niet de vriend van vorige keer is.
De man is een jaar of 60, netjes met pantalon en colbert gekleed, best een leuke vent, denk je
Ja dat is mijn geile hoerige slet Wim en klaar voor gebruik zegt Meneer en ze lachen allebei.

Meneer pakt een voetenbankje en zegt, ga hier maar op zitten slet en zet hem voor de bank.
Je gaat nog steeds niet begrijpend wat er nu allemaal gaat gebeuren op het bankje zitten en Wim zegt tegen Meneer, hier is je 10 euro, die Meneer aan pakt en in een glazen pot gooit.
De Wim komt voor je staan en maakt zijn pantalon los en die valt op zijn enkels en je kijkt tegen zijn goed gevulde slip aan.
Begrijp je het nu goed of heb je een rare droom?
Zo verwen me maar eens goed met een lekkere pijpbeurt, hoor je Wim zeggen.
Je kijkt onbeholpen naar Meneer, die lachend naar je kijkt en die zegt, vooruit pijpen slet, je hoort wat Wim zegt.
Als in trance doe je de slip naar beneden en pakt de vlezige pik van Wim en trekt er aan, Wim wordt ongeduldig en je voelt zijn hand in je nek en hij duwt zijn pik tegen je lippen en schuift hem je mond in, zo ja in dat bekkie van je hoor je hem zeggen.
Hij wordt al snel harder en dikker en Wim stoot heen en weer, je kneed zijn ballen en met een hand op zijn heup probeer je hem wat in te tomen, maar Wim stoot onverstoorbaar steeds dieper in je mond, hij hijgt en kreunt dat je, je tong moet laten kronkelen, je doet je best maar hij stoot zo snel en diep dat je nauwelijks lucht krijgt.
Dan hoor je Meneer zeggen, ja zo dat is geil, even je pik helemaal naar binnen en uit je ooghoeken zie je dat Meneer jullie aan het filmen is, en nu weer stoten Wim en daar gaat die pik weer als een stormram je mond in en uit.
Je geeft je over en pijpt zo goed als je kan terwijl je Wim zijn zak en ballen kneed en hoopt dat hij snel klaar komt.
Hij is lekkerrrrr hoor je Wim roepen en hij drukt je hoofd stevig tegen zijn buik en je voelt een klodder zaad je keel in spuiten.
Het is dik en veel en je duwt Wim wat terug en om naar adem te happen, zijn zaad spuit tegen je lippen en in je gezicht.
Je oog wordt dicht gespoten en je voelt het branden, wat spuit die vent veel, dan hoor je hem zeggen dat je, je tong uit moet steken en hij dropt de laatste druppels erop, zo schatje nu even schoon likken en zuigen, dan kan ik hem zo terug hangen.
Meneer en Wim lachen erom en jij doet wat er gezegd wordt en als je klaar bent, trekt Wim zijn slip op trekt zijn pantalon omhoog en maakt hem dicht, een aai over je hoofd en hij zegt, dank je dat was heerlijk.
Je blijft wat verbouwereerd zitten en zegt dank je terug, terwijl Meneer en Wim naar de gang lopen en afscheid nemen.

Tot zover even lieve lezer
Tot snel met vervolg xxx
Om het verhaal beter te begrijpen zie Meneer en de slet /2/3/4/5/6             
   

1824 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.