Van de kroeg naar mijn bed

Ik sta in een drukke kroeg in het centrum van de stad, had afgesproken met een paar vrienden om wat te drinken. Al snel begon het later te worden, waarna we meer biertjes op hadden. Toen mijn 4e of 5e (ik weet het niet meer) glas op was draaide ik me om naar de bar, om nog iets te halen. Daarbij stuitte ik op een kennis, een leuke jongen die ook 20 was. Hij was vrij lang (maar nog steeds kleiner), atletisch gebouwd en had blond haar met een veel donkerder baardje. Ik kon me in eerste instantie niet herinneren waar ik hem gezien had, maar we raakte aan de praat. Al snel herinnerde ik me dat het is de sportschool van de universiteit was. Hij was me opgevallen omdat hij daar vaak sport ik een hemd, waardoor je zijn donkere borsthaar en oksels goed kan zien. Na een minuut of wat namen we afscheid en ging ik naar de bar en vervolgens naar mijn vrienden.


Het is inmiddels een stuk later en moest na al die drankjes naar de wc. Ik wring me langs alle mensen richting de toiletten. Eenmaal aangekomen zie ik hem daar staan plassen. Verder is er niemand en ik doe de deur weer dicht. Zonder iets te zeggen staar ik een tijdje naar hem voordat ik verder loop. Ik ga een 2 potten naast hem staan en doe mijn rits open en begin te pissen. Ik hoor dat hij doortrekt en kijk op. Hij loopt ipv naar de wasbak in mijn richting en komt dicht bij staan. Ik draai me nog verder om, waardoor hij van de gelegenheid gebruik maakt en zijn hand uitsteekt. Ik voel zijn krachtige hand rondom mijn lul en er gaat een schok van plezier en lust door me heen. Ik kijk hem nu aan en zie in zijn blik hetzelfde. Opeens gaat de deur open, shit er komt iemand binnen. Vliegensvlug knoop ik mijn broek dicht en kijk hem nogmaals aan. Weer diezelfde blik in zijn ogen, ik weet het zeker. Ik trek hem de toiletten uit en we lopen richting de uitgang van het café. Mijn vrienden zij al te ver heen onder de alcohol, dus is neem geen afscheid. 


Mijn kamer is slechts 4 minuten lopen, we zijn beide stil. Eenmaal aangekomen steek ik mijn sleutel in het slot en voel dat hij achter me is gaan staan. Hij drukt zijn lul dicht tegen bij billen aan wanneer de deur openschiet. We vallen half naar binnen, maar het geeft niet. We lopen snel door naar mijn kamer, die ik open en zo snel mogelijk weer sluit. Hij trekt zijn shirt en broek al uit en ik doe hetzelfde. We gaan liggen en beginnen te zoenen. Ik voel zijn heerlijke lippen en baard haren in mijn gezicht prikken, sluit mijn ogen. Hij draait zich om en drukt zijn lul weer zo dicht mogelijk tegen me aan. Ik wurg mijn hand in zijn onderbroek en probeer die uit te trekken. Zijn lul is al heerlijk stijf en omsluiten hem met mijn hand. Ik maak rustige bewegingen terwijl hij ook mijn onderbroek probeer uit te trekken. We gaan met onze gezichten naar elkaar toe liggen en laten onze lullen elkaar raken. Dit gaat even zo verder, maar als snel gaat hij met zijn hoofd richting mijn lul. Ik ga op me hurken zitten, waarna ik zijn tong over mijn eikel voel gaan. Hij gaat steeds sneller, ik voel m’n lul steeds harder worden. Als ik bijna klaarkom vraag ik hem te stoppen, misschien kunnen we nog een stapje verder gaan? Ik zie het antwoord in zijn ogen en hij gaat liggen. Ik pak snel wat glijmiddel uit mijn nachtkastje en doe eerst was in zijn harige kont. De haren kleven daardoor samen tot grotere pieken, een heerlijk gezicht. Na glijmiddel op mijn lul te hebben gedaan schuif ik hem naar, waarna hij zachtjes kreunt. Ik begin rustiger op en neer te gaan, waarbij hij soms langzaam kreunt. Op een gegeven moment draai hij zijn gezicht in mijn richting, ik zie zijn rode hoofd en het zweet van zijn voorhoofd in zijn baardje lopen. Bij die aanblik voel ik mijn orgasme komen, waarna ik in hem klaarkom. Ik val achterover van genot en sluit mijn ogen. 


Als ik ze weer open zie ik hem zitten en wordt direct weer geil. Deze keer draai ik met mijn kont richting hem. Al snel voel ik zijn grote lul vol glijmiddel naar binnen schuiven en kreun wat harder. In tegenstelling tot mij begint hij al gelijk hard op en neer te gaan, waardoor ik steeds harder kreun en mijn gezicht richting hem draai. Ik zie zijn gezicht en bewonder zijn lichaam. Het baardje staat hem geweldig, zeker in combinatie met zijn even behaarde borst en oksels. Terwijl ik dat denk voel in dat hij zijn lul uit m’n kont haalt. Hij duwt me rustig op mijn rug en gaat met zijn lul boven me hangen, ik weet wat er gaat komen. Hij hoeft maar ik keer een aftrekbeweging te maken en ik voel warm sperma over m’n gezicht lopen, waarbij ook een deel in mijn mond komt. 


Vol van genot ga ik nu normaal liggen, waarna hij dicht bij me komt liggen. Ik sla mijn armen om hem heen. Ik voel zijn baardje en behaarde borst en probeer nog dichter bij hem te gaan liggen. Zo blijven we de hele avond liggen, dicht bij elkaar, af en toe kussend maar vooral: samen.

3862 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 27)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.