Illegaal

Geplaatst door: snoepjevanweek op 05-01-23

Ik wijzig verhaal beetje is over illegale spermabank in een fabriek voor zang zaad. De directeur noem hem Gerrit leid de succesvolle zaak. Hij is op zakenreis geweest in Oostenrijk waar bepaalde  avonturen beleeft heeft. Laat zo zeggen hij heeft ook zaken op de heren wc gedaan. Na die zaken reis kwam hij als een andere man terug tweedelige pakken bleven in de kast. Ja hij ging jeugdiger gekleed en men zag meer dan weleens wenste van zijn pezige lichaam. De fabriek is minder winst gevend dus zou hij ergens anders bij verdienen vrees het. Want als donker is gebeuren er zaken alvast gaat het gerucht. Ons verhaal begint als de poort dicht gaat achter laatste werknemer.


Het is donker als goed kijkt zie je licht branden op de directie etage(daar woont Gerrit ook). Is Gerrit een gewiekste zaken man of bezig met iets illegaals blijf lezen.  We zien een persoon lopen welk de kleine poort open doet  het is Gerrit. Hij opent de poort voor dozijn mannen schat ze jaar of vijfentwintig. Laten we achter laatste binnen glippen er is iets aan de hand. De fabriek heeft geen twee ploegen dienst raar kom mee. Op de etage boven de hal zien wij schimmen zijn die naakt zeker. De mannen zijn naakt net als Gerrit zo te zien die heeft grote penis. Hij trekt elke man af tot ze stijf zijn en naar de bedden gaan. Hoop dat niemand kan zien is illegaal allemaal.

Condooms en glijmiddel staat klaar bij elk bed waar een man plaats op neemt. Voor hun mannen met condoom om die hun in smeren waarnaar gemakkelijk binnen komen. Niemand is te nauw het gaat er wild aan toe men stoot of dagen de sperma heeft op gespaard. Sommigen trillen maar zeker niet van kou meer van opwinding. Als iedereen  geneukt is volle condooms welk Gerrit op haalt ja illegale spermabank voor de lgtb gemeenschap.  Douchen met ze allen natuurlijk zijn wel nog steeds keurige burgers. Bij hun kleren ligt de witte envelop goed gevuld. Gerrit is aan gekleed laat iedereen uit zo stil mogelijk vertrekken ze. Hoop dat  fantasierijk verhaal is denk het wel.

2593 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.