Hoe ik van een braaf jongetje naaar een echte slet ging 2

Zoals in vorig verhaal gezegd kwam er snel een tweede date, hij wist dat ik met de trein kwam en zei me voor ik thuis vertrok een butplug al in te steken met een strakke jeans zonder onderbroek.

Eerst twijfelde ik maar toch uit geilheid het maar deed. 

Bij hem aangekomen voelde ie meteen in men broek om te kijken of ik geluisterd had, waarna hij zei braaf sletje ik heb vandaag een verassing voor je. Ik keek veel vragend maar geen verdere reactie, dus ging ik naar de badkamer en moest ik me opnieuw spoelen en glijmiddel inbrengen voor zijn vooral dikke pik. 

Ik moest daarna meteen mee naar zijn slaapkamer gaan waar er handboeien en enkelboeien op bed lagen.

Hij deed eerst de banden rond men polsen en enkels, daarna moest ik knielen en hem beginnen pijpen na een hele tijd gezogen te hebben en hij zen kwak in men mond had gedeponeerd slikte ik netjes alles door. 


Dan draaide ie zich om en zette zich in doggy op bed en zei rimmen slet, zijn wat verrimpelde billen trok hij zelf open en ik ging met men tong zen aars bewerken hhhm heerlijk was dat wel moet ik toegeven. 

Genoeg zei hij opeens en pakte me vast en gooide me op bed en maakte de 4 boeien vast aan elk uiteinde van het bed daar lag ik dan plat op men buik vastgebonden en voelde meteen een dikke koude klodder glijmiddel op men aarsje en meteen twee vingers erin glijden. Hij begon meteen ruw te vingeren tot er een derde bij ving lekker hard. Plots trok hij ze terug en voelde ik zen eikel tegen men jongens kutje kloppen, ik zei daddy wacht je bent het condoom vergeten, neen zei hij dit is je verassing ik ga je lekker breeds, volspuiten dat ik je echt als mijn slet kan claimen.


En meteen erna stootte hij zen dikke pik naar binnen en begon me hard te neuken tot op een moment ik hem voelde schokken en hij zijn zaad in men darmen loosde, wauw wat was dit een heerlijk geil gevoel, hij bleef effe boven op mij liggen voor hij zen pik uit me trok, ik was uit geilheid zelf klaar gekomen zonder dat ik aan men klein pikje was aangekomen, daarna gaf hij me nog een paar spanks en zei, nu ben je helemaal van mij sletje en ik wil je volgende week terug zien om je weer lekker te gebruiken. Ik ging naar de badkamer en voelde gewoon zijn zaad uit mij druppen wauw wat was dat heerlijk, ik douchte me en daarna ging ik naar huis en zei tot volgende week daddy

 

2872 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.