Meneer en de slet 8

Geplaatst door: aries64 op 06-01-23

Je hoort Meneer en Wim afscheid nemen en je zit wat verloren en verdoofd door deze onverwachte gebeurtenis te wachten.

Als Meneer terug in de kamer komt, pakt hij zijn camera en neemt nog een foto van je gezicht vol met klodders zaad van Wim.
Het zaad wat in je oog kwam heb je weggewreven maar je oog brandt er nog van en je bent dan ook blij als Meneer zegt dat je naar de badkamer kunt om je op te frissen en er ligt ook een tandenborstel en pasta om je mond zaadvrij en fris te maken.
Terwijl je bezig bent in de badkamer ben je van plan om Meneer straks te zeggen dat je dit niet meer wilt, kom op zeg je bent toch geen hoer, nee je stopt er mee.
Maar dat zou wel betekenen dat het ook over is met de bezoekjes aan Meneer en dat wil je ook weer niet.
Nog maar een keer een goede poetsbeurt met veel tandpasta, want je proeft Wim nog steeds, wat een dikke klodders spoot die vent en je voelt dat je weer een stijve krijgt, net als daarnet toen je hem pijpte, het was toch ook wel geil om te doen.
Maar nee, je gaat zeggen dat je geen hoer bent, punt uit denk je als je terug loopt naar de woonkamer.
Wanneer je binnen komt staat Meneer op en voordat je iets kunt zeggen, staat hij al voor je en zegt mond open.
Huh breng je overrompeld uit en doet je mond open, Meneer ruikt aan je adem en geeft je een tongzoen die je beantwoord en je voelt zijn hand in je kruis en je kreunt zachtjes van geilheid.
Na het zoenen gaat Meneer weer zitten en nu zie je op het grote tv beeldscherm een fragment van jou en Wim, zijn pik diep in je mond en je eigen pik gezwollen in het slipje wat op de plek van je eikel duidelijk donkerder gekleurd is door je voorvocht.
Mooi gelukt he' zegt Meneer kom eens voor me staan geil sletje, je wou zoveel zeggen en nu kun je de woorden niet vinden en gaat voor Meneer staan, hij streelt je dijen en liezen en speelt met je ballen, je pik groeit en groeit en Meneer trekt het slipje wat naar voren en je eikel komt boven het randje uit, Meneer kijkt er tevreden naar en masseert je eikel zachtjes.

Hij wrijft over het slipje en dat is alweer vochtig door je lekkende eikel, dan trekt hij het slipje goed en stopt je eikel terug.
Kom voor me zitten en je zakt voor hem, hij speelt met je tepels en vraagt dan wat je ervan vond dat zijn vriend Wim net langs kwam en je hem moest pijpen.
De vraag overvalt je een beetje en je stamelt, heel geil Meneer, maar ik schaam me toch ook wel, ik ben toch geen hoer.
Je hebt toch eerder mannen gepijpt? vraagt Meneer
Dat wel maarre niet voor geld Meneer
Die 10 euro, Meneer lacht en zegt, dat hoort bij het spel en rol die jij hier hebt.
Jij bent wel een hoer en wel te verstaan mijn hoer en de klanten zoek ik voor je uit, het is een klein besloten clubje van vrienden en gelijkgestemden, niet zomaar kerels van het internet of straat, waar ik je aan uit leen, snap je dat?
In de badkamer had je bedacht er mee te stoppen, dat je zou zeggen dat je dit niet wilde, maar nu je de uitleg van Meneer hoort en zijn overtuigende argumenten, zijn al die twijfels weggevaagd en terwijl je dit overdenkt hoor je hem nogmaals.
Ben je mijn hoer of niet?
Jawel Meneer, ik ben uw bediende, slet en hoer, alles wat u maar wilt Meneer.
Meneer kijkt je aan en zegt dan, mooi dat is wat ik wou horen, hij kust je kort op je lippen.
En nu naar de keuken om wat te drinken te halen voor ons, ik wil een lekker koud biertje, zegt Meneer en als je opstaat en omdraait  om naar de keuken te gaan, krijg je een licht tikje op je malse neukvlees en je geniet ervan.
Je wilt Meneer dienen op elke manier hij maar wilt denk je, bij je zelf en haast je naar de keuken.

Tot zover weer even lieve lezers.
Even voor de goede orde, dit is puur fantasie en ook iets wat ik in het echt nooit zou willen.
Ik weet dat er veel mannen zijn die hier van ( mee ) genieten en dat stemt mij heel tevree hahaha                

1949 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.