Meneer en de slet 9

Geplaatst door: aries64 op 09-01-23

Als je uit de keuken komt, zit Meneer op de bank, hij klopt uitnodigend op het kussen naast hem en je zet snel de drankjes op tafel en gaat naast hem zitten, hij trekt een been over het zijne en legt zijn hand in je kruis.

Eens kijken wat we tot nu toe hebben zegt Meneer en op tv zie je wat Meneer de 1e keer allemaal heeft gefilmd.
Wat liet je jezelf gaan toen, je ziet hoe de vriend van Meneer je mond neukt en Meneer zijn penis diep in je kont verdwijnen.
Je wordt al geil bij de gedachte eraan en Meneer knijpt zachtjes in je harder wordende pik.
Ook de striemen op je billen van vorige keer kun je hel goed zien, je had ze thuis bekeken en pas na een paar dagen waren de rode strepen wat minder en vager.
Het gezicht van de vriend komt niet in beeld en doordat je geblinddoekt was zie je ook weinig van je eigen gezicht.
Je wordt geiler en geiler van de beelden en legt een hand op Meneer zijn been en wacht zijn reactie af.
Hij pakt je hand en legt hem op zijn kruis, je voelt heel duidelijk de heerlijke dikke bobbel en wrijft er zachtjes over.
Meneer draait zich naar je toe en kust je innig, wat je verlangen nog groter maakt, als Meneer dan een tepel in zijn mond neemt en er op bijt heb je het helemaal niet meer en je zucht en kreunt zachtjes.
Je bent een heet, geil sletje zegt Meneer.

Dan stopt Meneer plots en zegt, we hebben nog tijd genoeg om te spelen en geilen.
De film loopt nog steeds en Meneer drinkt van zijn biertje, dan gaat de bel en Meneer staat op, kijkt op de klok en zegt die is mooi op tijd en loopt naar de voordeur.
Je hoort hem in de gang ene Nick hartelijk begroeten en samen komen ze binnen, je snapt wat Nick komt doen want hij geeft Meneer 10 euro die Meneer weer in de glazen pot doet.
Zonder dat Meneer het beveelt ga je op het voetenbankje zitten en bekijkt Nick, een fitte 30 er, gekleed in joggingbroek en shirt.
Die is goed getraind zegt Nick en zonder omhalen gaat hij voor je staan en doet zijn broek naar beneden, hij heeft geen slip aan en een flinke leuter komt te voorschijn, geil als je bent wil je eerst zijn ballen likken, maar Nick pakt zijn paal beet en zonder pardon duwt hij hem je mond in, kijk me aan zegt Nick en je kijkt omhoog.
Zo ja dat is lekker, Meneer staat naast hem met een hand onder zijn shirt en ze tongen, je kneed met een hand zijn ballen en voelt dat Meneer zijn andere hand tussen Nick zijn billen zit, man dit is retegeil kreunt Nick en stoot sneller en dieper in je gulzige mond, je voelt dat Meneer zijn hand wilder te keer gaat tussen zijn billen en Nick houd je hoofd vast als in een bankschroef en hij kreunt en hijgt, Nick houd het helaas niet lang en je voelt de 1e klodders al in je mond spuiten, krachtige stralen en je proest van de hoeveelheid, je slikt zoveel als gaat, maar voelt het zaad langs je mondhoeken lopen.

Je ziet Meneer tevreden kijken en Nick staat met zijn ogen dicht de laatste stralen mannenpap je mond in te spuiten.
Dan trekt hij zijn paal terug en met zijn hand sprietst hij trekkend je speeksel en nog wat zaad tegen je gezicht en borst.
Meneer geeft hem een tissue en Nick droogt zijn nog steeds stijve pik af en trekt zijn joggingbroek omhoog, dat was zalig man zegt hij tegen Meneer en ze kussen elkaar en weg is hij richting de gang.
Meneer maakt nog wat foto's en geeft je dan een tissue en je droogt je gezicht en borst wat.
Dat was kort maar krachtig zegt Meneer, ga je maar opfrissen.
En je gaat weer richting de badkamer, je afvragend hoeveel geile vrienden van Meneer er nog komen vandaag.

Tot zover lieve lezer.
De slet gaat nog heel wat beleven, maar dat volgt
Groetjes xxx, Frans               

1836 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.