Geen wandeling dus

Geplaatst door: bootwanker op 10-01-23

Het was een hele week baggerweer geweest. Regen, regen en og eens regen. Niks aan. Maar nu scheen gelukkig de zon en hadden Frank en ik besloten maar eens aan de wandel te gaan. Ik had niet zo ver bij ons vandaan een natuurgebied gevonden en een parkeerplaats. Toch maar even laarzen aan, want het zou best eens een blubberige bende kunnen zijn na al die regen.

Na wat gezoek had ik de parkeerplaats gevonden. We waren niet de enigen. Er stonden een paar groepjes motorrijders. Blijkbaar was het een dagje uit voor een motorclub. Ten minste dat dachten we. Ik had de route gepakt, auto op slot gedaan en liep richting het begin van de route. Toen we die kant opliepen zag ik dat de motoren van die mannen wel heel blonken en glommen. Alsof ze net uit de winkel kwamen. En ze hadden ook allemaal mooie leren motorpakken aan, die er als nieuw uitzagen en ook heel erg opgepoetst leek het wel. Een aantal had zelfs nog zijn motorhelm op. Toen we verder liepen zag ik ineens wat dit voor parkeerplaats was. Verderop hing een motorrijder over een motor heen en werd door een andere motorrijder geneukt. We hadden blijkbaar een soort van cruiseplek gevonden. Vanuit mijn ooghoek zag ik een motorrijder op ons afkomen lopen. Een prachtig pak in lichtgrijs met een rood en blauw vlak. Helm nog op en zijn pik stak door een opening recht vooruit. Ik keek Frank aan en fluisterde: “wordt het wandelen of seks?”. Wij waren nog nooit op een cruiseplek geweest, maar deze mannen zagen er allemaal geil uit in hun motorpakken en we wilden best eens proberen of dit wat voor ons was. Seks dus.


De man deed zijn helm af en zei dat we er sexy uitzagen met onze laarzen aan en of hij Frank mocht neuken en met mij zoenen tegelijkertijd. Hij zag er prima uit en ook fris. Ik zei dat ik zijn pik wel even wilde zuigen voor hij Frank ging neuken en als hij Frank aan het neuken was met hem zou vrijen. Ik boog me voorover en likte eerst voorzichtig aan zijn eikel. Die was kletsnat en rook naar leer. Toen ik zijn pik helemaal naar binnen zoog voelde ik al wel dat hij al direct zou klaarkomen. Ik trok me dus snel terug en inderdaad flinke stralen zaad kletterden tegen mijn laarzen aan.

“Zo Fred, daar hebben die mannen ook niks aan. Je was zeker al weer veel te geil en had een volle zak van een week” hoorde ik een stem achter me roepen.

Achter mij stonden 3 mannen in hun leren motorpak en helm op. Frank had ze al zien aankomen natuurlijk, maar ik was wat verbaasd. Ze deden alle drie hun helm af en ik keek ze even verbaasd aan. Alle drie hetzelfde motorpak, maar ook alle drie hetzelfde gezicht. Ze zagen mij verbaasd kijken en zeiden dat ze een eeneiige drieling waren. Ik kende wel tweelingen maar geen drielingen. Ze stelden zich wel voor, maar ik had er niks aan. Ze waren zo identiek dat ik het toch fout zou doen. Tot ik zag dat ze alle drie een letter op hun motorpak hadden staan. De S van Sven, de M van Mark en H van Henk. Daar hadden we wat aan. Sven ging op zijn knieën voor mij zitten en likte Fred zijn zaad van mijn laarzen af. Geil. Mark vroeg of wij nu toe waren aan echte seks. De drie broers vonden het blijkbaar gewoon om samen met anderen seks te hebben. Aangezien ze er goed uitzagen en het ons in die leren motorkleding wel geil leek om seks met ze te hebben knikten we allebei van ja. Ze namen ons mee een eindje verder op en we lieten Fred teleurgesteld achter. De mannen hadden een eindje verderop hun motoren staan. Van die enorme grote glimmende dingen. Frank had het er wel eens over gehad om genomen te willen worden op een motor. Sven trok mijn en Frank zijn t-shirt uit en gelijk ook Frank zijn broek naar beneden en vouwde hem over een motor. Dat was duidelijk dus. Niks overleggen. Gewoon doen. Sven begon Frank zijn kontje te likken en ik werd tussen Mark en Henk in getrokken. Het warme gladde leer wreef aan de voorkant en achterkant tegen me aan en ik werd er enorm geil van. Mark begon met mij te tongen en Henk trok mijn broek naar beneden en reed met zijn leren pak tegen mijn kont aan en Mark aan de voorkant. Ik voelde hoe mijn pik en zak over Mark zijn leren pak glibberde en werd steeds geiler terwijl ik op de achtergrond Frank hard hoorde kreunen. Sven wist hoe hij Frank moest rimmen zo te horen aan de geluiden.

Sven zei na verloop van tijd dat het zover was en Mark en Henk liepen op Frank af en Sven kwam bij mij staan. Ik keek toe wat er ging gebeuren. Mark haalde zijn pik en zak behendig tevoorschijn uit zijn leren paken en Henk deed hetzelfde. Ik zag dat beiden een mooie grote pik en dikke zak met een paar flinke ballen. Beiden trokken hun voorhuid naar achteren en bij beiden verscheen een mooie stevige, natte eikel. Henk glibberde met zijn eikel door Frank zijn bilspleet en perste daarna langzaam zijn eikel bij Frank naar binnen.


Ik hoorde gekreun en gezucht, maar dat werd onmiddellijk gesmoord omdat Mark zijn pik in Frank zijn mond duwde. Een heerlijk geil trio om zo naar te kijken. Sven stond achter mij en reed met zijn leren pak tegen mijn kontje aan. Ik voelde de dikke bobbel door zijn pak heen. Een hand pakte mijn pik en begon mij langzaam af te trekken in hetzelfde tempo als de jongens Frank aan het neuken waren. “Is dit nu niet heerlijk om te zien hoe mijn broers hem heerlijk berijden. Geile mannen in een leren motorpak vergrijpen zich aan hem en geven hem geil genot. Kijk nou eens wat een geil trio. Mond en kont vol met een dikke pik” fluisterde Sven in mijn oor terwijl hij rustig verder bleef trekken aan mijn pik en ik zijn bobbel steeds dikker voelde worden tegen mijn kont aan. Inmiddels hadden we wat toeschouwers gekregen, die Henk aanmoedigden om Frank vol te spuiten. En dat duurde dan ook niet lang of Henk brulde dat hij klaar kwam. Schokkend viel hij even over Frank heen, maar werd al snel vervangen door Mark. Die was blijkbaar door het gepijp van Frank al zover dat hij met 3 stoten klaarkwam. “Nu jij, ga maar eens lekker soppen met je pik in die opgerekte volgespoten kont” zei Sven. Hij duwde me richting Frank en hielp mijn pik bij Frank naar binnen. Een heerlijk openstaande met zaad gevulde kont, waar mijn pik zo naar binnen gleed. Inmiddels had Sven zijn pik tevoorschijn gehaald en trok eraan of zijn leven er vanaf hing. Ik kreeg zijn lading er nog bij over mijn pik gespoten en bij elke stoot die ik deed voelde ik zaad langs mijn zak lopen. Aangemoedigd door een paar andere gehelmde motorrijders haalde ik binnen een paar stoten de finish. Ik hoorde Frank ook allerlei geluiden maken en voelde zijn kontje samenknijpen. Toen ik even opzij keek zag ik zijn zaad lang de motor naar beneden lopen. Er waren nog een paar mannen die ook nog wel even wilden na mij, maar ik hield dat tegen. Het was genoeg zo. Sven was blijkbaar de liefhebber van zaad want hij likte eerst Frank zijn kontje schoon en daarna de motor. Een geil stel was dit. Ik gaf mijn telefoonnummer. Misschien later nog een keer bij ons thuis…..

3152 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.