Achter de kerels aan.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 11-01-23

Noem  mij H ik ben oud genoeg om auto te rijden. En zeker oud genoeg een kerel te berijden haha. Het vuur in mijn kruis brand zeker hard. Zeker als zijn erectie voelde tijdens het elkaar omhelzen. Heerlijk was zeker als onze lippen tegen elkaar schuurde. Dan gingen we zeker hardtochtig tongen. Ik zoog zeker aan zijn harde tepels tot hij uit schreeuwde van genot. Meestal was even schrikken als ik zijn mannelijkheid aan raakte.


Hij de oudere man gaf aan hij verlangde naar mij. Dat was zeker duidelijk als hij de deur achter zich sloot. Hij pakte mij dan vast en begon mij gelijk te zoenen. Later zijn zachte lippen over mijn eikel vertelde hij wilde sex. Het was snel en hard na het glijmiddel en condoom actie. Het werkte nog beter als hij mij aan spoorde. Ik kwam met wat moeite in hem maar kwam hard en zeker diep. Ik stootte door tot we samen tot een climax kwamen. Einde oefening mooi dus niet. Want dan was het zijn beurt mij te verwennen. En dat deed hij zeker echt wel keer na keer.

Wat hij daar tussen zijn benen had hangen was lang en slank. Hij was direct van ik kom binnen moeite of niet. Hij ramde hem er in man wat deed dat pijn. Niks tederheid hij kwam voor sex. Dat hij over mijn buik streelde en mij tongde hielp beetje tegen de pijn. Hij dacht is geen maagd meer dus rammen maar mooi niet. Voelde even dat hij de situatie verkeerd in schatte  maar nee. Ik was er zelf bij wilde het zelf. Hij kwam op mijn kont trok mij van bed. Hij was moe dus onder de douche gebeurde niks. Ik zeepte hem in en spoelde hem later af. Gebeurde er na nog wat niet echt we namen  koffie. En daarna was hij weg hij  echt. Hoop is homo erotisch vond iemand wel welk voor las.

2059 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.