Mijn eerste ervaring met een man.

Ben werkzaam in de avonddienst op een locatie in Aalsmeer waar weinig te doen is 's avonds. In een verveelde bui op de Chat terecht gekomen en begon lol te krijgen in chatten. Ik legde diverse chatters uit dat ik nieuw was en dat ik op zoek was naar een nieuwe ervaring en graag eens als beginneling een piemel wilde zuigen. Na een uur of 2 kreeg ik de vraag of ik zin had in een ontmoeting met iemand waar ik mee aan het chatten was. Dacht dat het fake was dus zei hem waar ik werkzaam was en dacht dat het daarbij zou blijven. Een half uur later werd er op de deur geklopt die om veiligheidsredenen altijd op slot zit. Er stond een man voor de deur die zei dat hij een afspraak met Rob had en ik realiseerde me dat hij de chatter was waar ik mijn verhaal aan verteld had. Voor de zekerheid vroeg ik hem brutaal of hij zijn piemel wilde laten zien omdat hij tijdens de chat 2 foto's had gestuurd. Tot mijn verbazing knoopte hij zonder aarzelen zijn broek los om me zijn flinke geslacht te laten zien. Toen kon ik niet meer terug dus liet ik hem binnen en deed de deur op slot. Ik vroeg me af of ik hier verstandig aan gedaan had om zomaar met een wildvreemde af te spreken maar hij zei direct dat hij discreet en serieus was en vaker dit soort afspraken maakte. Nadat ik hem duidelijk gemaakt had alleen te werken en niemand verder te verwachten in de avonduren kwam hij voor me staan en liet zijn broek zakken en vroeg of ik hem eerst even met zijn piemel wilde spelen. Hij had een grotere dan ik zelf heb en het was een opwindend gevoel om hem vast te houden en ik begon hem voorzichtig af te trekken.

Hij werd snel hard en ik nam hem vervolgens in mijn mond en begon hem te pijpen zoals ik het zelf lekker vond als ik gezogen werd. ik improviseerde wat door zijn glimmende eikel met mijn tong te bewerken en zoog zijn piemel zo diep mogelijk in mijn mond tot ik begon te kokhalzen omdat dat nieuw voor me was. Hij trok terug en zei me het rustig aan te doen door alleen mijn mond strak eromheen te doen terwijl hij zachtjes op en neer ging. Ik proefde voor de eerste x in mijn leven de vochtigheid die uit zijn eikel druppelde en had zelf inmiddels ook een volledige erectie. Hij vroeg of ik zijn ballen wilde kneden en het tempo versnellen en na een paar minuten trok hij terug omdat hij zei dat hij bijna kwam. Ik gaf aan de ervaring compleet te willen maken en zei hem dat hij in mijn mond mocht spuiten. Vervolgens begon hij zich af te trekken terwijl ik zijn zak streelde en zijn eikel in mijn mond had waar ik steeds steviger aan zoog. Na een "daar komt het" voelde ik opeens zijn zaad in mijn mond spuiten en bleef ik door zuigen tot hij uiteindelijk zijn, nog half stijve, piemel uit mijn mond trok. Ik heb koffie gezet en hij vroeg me wat ik er van vond. Ik zei hem dat ik het een opwindende ervaring vond en dat ik het geiler vond dan ik vooraf gedacht had. Na het 2e bakje koffie legde hij mijn hand op zijn broek en liet me voelen dat hij opnieuw een erectie had. Ik dacht dat hij me wilde vragen hem nogmaals te zuigen maar hij vroeg me of ik open stond voor meer dan orale sex. Na wat heen en weer gepraat begreep ik dat hij gek was op assplay zoals hij het noemde en of het goed was dat hij mijn anus zou likken. Ik was bekend met de term rimmen en dacht, wat kan me gebeuren.

Op mijn knieën op mijn bureau gaan zitten met mijn broek op de enkels waarna hij zachtjes mijn sterretje begon te likken en proberen te tongen. Hij streelde mijn billen en opeens stak hij een vinger diep in mijn anus waardoor ik bijna klaar kwam, ik schrok er van. Hij bleef doorlikken en stak een 2e vinger in mijn gaatje waarna ik onwillekeurig mijn billen omhoog stak om dat heerlijke gevoel te versterken.  Terwijl hij me bleef vingeren vroeg hij of het goed was dat hij me voorzichtig zou neuken, uiteraard safe. Ik was volledig om en draaide me om met de bedoeling hem even te pijpen maar hij was al keihard en haalde een condoom met glijmiddel te voorschijn dat hij me vroeg aan te brengen. Ik was toch wat nerveus maar hij was erg voorzichtig toen hij eerst zijn eikel in me stak en daarna langzaam verder ging tot hij grotendeels in me zat. Het voelde wat pijnlijk en alsof ik moest poepen in eerste instantie maar na een minuutje lette ik daar niet meer op zo geil was ik door het gevoel van die gladde staaf die tegen mijn prostaat aan wreef. ik begon zachtjes heen en weer te bewegen en zei hem dat het niet pijnlijk was en dat hij mocht doen wat hij lekker vond, nl lange diepe stoten. Bij de 5e stoot spoot ik kreunend mijn zaad op het bureau. Daarna was mijn geile bui redelijk voorbij maar hij was net begonnen dus ik liet hem maar door gaan met neuken. Na een minuut of 10 zei hij dat hij klaar wilde komen en ik moedigde hem aan in het condoom te spuiten. Hij trok echter zijn geslacht uit mijn gaatje en rolde het condoom er af om zich vervolgens af te trekken boven mijn geopende mond.

Maar in plaats van zijn lading in mijn mond te spuiten spoot hij ook een deel in mijn gezicht. Het gevoel van die warme druppels op mijn tong, neus en gesloten ogen deed me spontaan nogmaals klaarkomen. We hebben elkaar wat geholpen met opfrissen en hebben in de 2 maanden daarna verschillende malen per week heerlijke ongeremde sex gehad. Dat is nu 4 jaar geleden en sindsdien ben ik dus bi-seksueel en neuk ik het kutje van mijn vriendin met net zoveel plezier alsdat ik een mooie piemel zuig of me laat nemen. Achterom kijken heeft nooit zin maar als ik deze ervaring eerder had meegemaakt had ik veel eerder een rijker en bevredigender seksleven gehad. Rob D.

5072 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.