Oud niet Lekker.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 14-01-23

Ja op dit moment regen en wind dus een verhaal uit serie achter de mannen aan. Ik ben Harko ben terug voor vertellen hoe met Wilhelm was het avontuur. Raakte al op gewonden als zijn rechter hand over mijn rug voelde. Ik wist die verdwijnt achter in mijn broek straks. Soms met zijn tanden trok hij mijn slip beetje om hoog. Er was dan nog niks gebeurd maar had al bezweet voor hoofd. Ik voelde zijn buik tegen mijn rug terwijl in mijn broek zat. Hij maakte geluidjes dan denk hij genoot dan. Zeker als mijn broek uit was en mijn slip  hij naar beneden trok. Ik voelde dan zijn vingers in mij gaan soms 1 soms 3. Ik kreunde dan van genot gewoon. Die keer waar over heb zo was in een hotel later werden goedkope moteltjes. Hij wist wat hij wilde en dat merkte ik zeker wel.


Was nog niks gebeurd toen had ik  het al heet. De kamer was juist koel denk op winding gewoon.  Wilhelm blik maakte mij heet en hoe mij naar bed leidde. Zijn eeltige handen op mijn huid deden al zeer zou meer pijn voelen. Ik fantaseerde maar dat ze zacht als fluweel aan voelde. Hij stond al tijd droog dat merkte ik aan hem. Zijn erectie voelde ik zeker wond mij op. Hij maakte werk van mij. Zo kan het beste de ruwe behandeling om schrijven.

Hij was er met mij om zijn lust op mij te botvieren. Het kussen was ruw of hij deed om er van af te zijn alvast geen leuke ervaring. Ik voelde hoe hij ruw in mij kwam stoot na stoot. Zijn geluidjes begonnen weer  gelukkig sloeg mij niet of zo. Hij legde mij later zo neer dat mijn nek kon likken met die ruwe tong van hem. Was ik blij dat hij klaar op mijn kont kwam even genoeg er van. Onder de douche in zepen en later af spoelen geen lichamelijk contact. Hij was dat moment mijn weldoener betaalde mijn studie. Ja ik brak met hem toen af gestudeerd was zijn sletje was ik niet meer. Heb verhaal wat aan gepast om  interessant te houden. Heb ooit date gehad die ruwe sex wilde mislukte kan niemand zo behandelen..

1903 keer gelezen

Score: 2
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.