Meneer en de slet 10

Geplaatst door: aries64 op 15-01-23

Als je weer opgefrist de kamer in komt is Meneer aan het bellen, hij onderbreekt het gesprek en vraagt of je chinees eten wilt vanavond, chinees eh dat is goed Meneer.

Meneer geeft de bestelling door en hangt op.
Je dacht dat je alweer een geile klant kreeg of niet? vraagt Meneer lachend
Dat dacht ik inderdaad Meneer, je wilt nog vragen of er meer komen , maar dat durf je niet.
Kom mee zegt Meneer en hij loopt naar de sm kamer, je volgt hem en binnen begint Meneer grote paarse stompkaarsen aan te steken, hij geeft je ook een aansteker en zegt, kom slet maak je eens nuttig en help mee de kaarsen aan te steken.
Het zijn er best veel en terwijl je nog bezig bent, doet Meneer het licht uit, de flikkerende kaarsen geven een eng tintje aan de kamer met al de sm attributen aan de wand en de meubels die schaduwen geven.
Een rilling loopt over je rug, het lijkt wel een ouwe kerker uit de film, maar ook lekker spannend, denk je.
Je kijkt nog in het rond of er meer zijn, maar Meneer roept je en je loopt naar hem toe.
Er ligt zwarte vijverfolie op de grond en Meneer trekt aan een touw en je ziet een sling omhoog komen, ga er eens op zitten zgt Meneer en je kunt er nog net op met je benen op de grond, Meneer trekt nog wat en je benen komen los en je zakt achterover op de sling, probeer eens omhoog te komen zegt Meneer, je probeert het maar dat gaat zo met geen mogelijkheid.
Meneer kijkt lachend toe naar je verwoede pogingen, pakt dan je benen en trekt je naar hem toe, je billen drukken tegen zijn kruis.
Het spul waarvan de sling gemaakt is, lijkt wel aan je te plakken zo stevig lig je.
Meneer loopt naar je hoofd en duwt je wat omlaag en je gezicht komt tussen zijn dijen en drukt tegen zijn ballen.
Perfect op maat zegt Meneer en je voelt hoe hij je tepels pakt en rolt tussen zijn vingers, die worden snel hard net als je pik.

Heerlijk zoals je daar machteloos ligt en verwend wordt, Meneer gaat iets terug en je voelt dat het hem ook opwindt, want zijn harde penis drukt tegen je hoofd en hij wrijft wat heen en weer zodat je het ook zeker voelt.
Dan gaat de bel en Meneer laat je hulpeloos liggen en loopt de kamer uit om open te doen.
Daar lig je dan in lingerie met je billen over de rand van de sling te wachten en je hoort geroezemoes van praten.
Als Meneer weer binnenkomt pakt hij iets uit de kast en komt naar je toe, in het schijnsel van de kaarsen lijkt het op bekertjes met draden, pas wanneer hij het op je buik legt zie je dat het 2 vacuum cupjes zijn met een pomp.
Nu ga ik van die tepeltjes eens echt mooie spenen maken zegt Meneer en drukt een cup op een tepel en begint te pompen.
Je tepel en huid wordt erin gezogen en het tintelt lekker geil makend, dan nummer 2 en Meneer laat ze zo zitten en maakt de pomp los, je ziet hoe je tepels opzwellen in de doorzichtige cupjes, Meneer staat er tevree naar te kijken en dan komt er nog een man binnen, kijk eens Ad hoe mooi die spenen worden van dit geile sletje.
De man komt dichterbij en je ziet dat hij alleen een slip aan heeft en hij staart naar je gezwollen tepels en zijn blik gaat over je lijf en terug, Meneer heeft ondertussen een camera gepakt en maakt foto's .
Terwijl hij dat doet, zegt hij Ad je slipje uit te trekken, wat hij snel doet en je pik ligt stijf en lekkend op je buik.
Duw zijn benen achterover en Ad duwt je benen omhoog en naar je toe, zodat je kont goed te zien en te bereiken is.
Meneer maakt je benen vast aan de touwen met klittenbandjes en zegt Ad te hurken, mooi mannenkutje om te likken he' Ad zegt Meneer en Ad zegt ja Meneer, vooruit lik die kont eens goed nat zegt Meneer en je voelt zijn tong tussen je billen en over je anus gaan, hij duwt hem wat naar binnen en je kronkelt van geilheid, hij likt goed en uitgebreid tot aan je ballen toe.
Je hoort dat het Ad ook geil maakt want hij hijgt en snuift ervan en Meneer kijkt naar jullie en maakt foto na foto.

Pijp hem eens, zegt Meneer en Ad komt weer omhoog en neemt je pik in zijn mond, Meneer duwt zijn vingers tussen je billen en voelt hoe nat je bent en wurmt er een vinger in, je kreunt het uit en Ad stopt met pijpen en kijkt Meneer vragend aan.
Mooi op tijd gestopt Ad, eis je beloning maar op, zegt Meneer.
Je had al begrepen dat Ad ook een slet was van Meneer, maar welke beloning ging hij op eisen en waar?
Dat wordt je ook snel duidelijk, want hij trekt zijn slip uit en schuift zijn ballen over je voorhoofd en neus zo op je mond.
Je opent je mond en begint zijn zak te likken, heerlijke wat zoute ballen heeft hij en hij propt ze in je mond.
Je wilt met je handen hem wat terug duwen maar die pakt hij vast en duwt zijn zak nog steviger op je mond.
Schuddend met je hoofd lukt het je om adem te halen en likt geil door aan zijn zak, plots trekt hij wat terug en duwt zijn stijve harde pik diep je open mond in, je hoofd wordt verder omlaag geduwd en hij komt dieper en dieper je mond en keel in.
Telkens als hij terug haalt haal je snel adem en gaat gretig verder, want het is geil om zo gebruikt te worden.
Je kunt Meneer niet zien, maar die zal tevreden naar jullie kijken, dat weet je zeker.
Dan voel je beweging bij je billen en Meneer drukt zijn penis je kont in en begint je met stevige halen te neuken, zijn handen op je heupen en bij elke stoot wieg je heen en weer en krijg je de pik van Ad diep in je keel en Meneer zijn penis diep in je kont.
Je gromt en kreunt van geilheid en voelt dat je op klappen staat en dan komt het verlossende gevoel en je begint klaar te komen en voelt de stralen zaad op je borst en buik belanden.
Kijk die geile slet spuiten, roept Meneer en wrijft met een hand over je buik, je lichaam verslapt wat, maar het neuken gaat door en Meneer zijn ballen kletsen tegen je billen, Ad trekt zijn pik eindelijk helemaal terug en je ziet hem even trekken en die spuit dan zijn lading zaad over je gezicht, je likt met je tong aan zijn eikel en krijgt zo ook zaad in je gulzige mond.

Meneer stoot diep in je kont en gromt dat ook hij komt, zo diep als hij kan spuit hij zijn lading je kont in en stoot nog een paar keer diep na en stopt dan en trekt zijn penis eruit en stopt een butt plug er voor in de plaats.
Meneer hijgt en je ziet de zweetdruppels op zijn voorhoofd parelen, dan pakt hij weer de camera en maakt nog wat foto's van je en zegt dan dat Ad je omlaag moet helpen.
Goed gedaan sletjes, zegt Meneer en loopt de kamer uit.

Tot zover weer even lieve lezers.
Tot snel xxx 
Frans                       

1771 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.