Ontmaagding van een sissyboy

Geplaatst door: binudist57 op 16-01-23

Mijn volgende verhaal is van jaren geleden en ook weer waargebeurd. Ik kan me nog het volgende herinneren;

Via skype hadden we al ruim anderhalf jaar chat contact met zeer diepgaande gesprekken, waarin de jongeman mij telkens weer zijn meest intieme geheimen toevertrouwde. Hij leefde samen met zijn vriendin waarvoor hij zijn alter-ego verborgen hield. Daar had hij het uiteraard wel eens moeilijk mee, maar de drang om in haar lingerie de intense gevoelens te ervaren van het vrouw-zijn kon hij gewoonweg niet blijven wegstoppen. Soms kreeg hij teveel wroeging en werd dan kwaad op zichzelf, dan zag ik hem wekenlang niet online, maar ineens was hij er dan weer en dan moesten alle emoties er weer uit. Soms zelfs eerst huilend, daarna heel aanhankelijk smekend om mijn aandacht en begrip. Het verstand kon niet winnen van het gevoel/de drang en de lust.

Dus waren onze chat's heel dikwijls sexueel getint en daar genoten we alletwee heel erg van. Ook wel eens met cam erbij, als we daar gelegenheid voor hadden. Zo bouwden we het op dat hij er steeds meer naar ging verlangen om door mijn pik genomen te worden, in plaats van het masturberen met de vibrator van zijn vriendin. We spraken af dat het zou gebeuren in het weekend dat zijn vriendin op teambuilding was met haar collega's en dat we dan naar zo'n love hotel zouden gaan waar je een kamer kunt huren voor een dagdeel.

Toen ik ons rendez-vous punt naderde zag ik hem al staan met zijn rugzak, zenuwachtig heen en weer lopend. Ik stopte en hij stapte gelukkig meteen in, wat ik een goed teken vond. Ik reed weg en begon met een praatje om hem wat op z'n gemak te krijgen, want hij was duidelijk hyper nerveus. Ook wel begrijpelijk natuurlijk vanuit zijn kant bekeken. Ik zei dat ik het heel erg waardeerde dat hij deze stap zette en dat het allemaal goed zou komen. Er zou niets gaan gebeuren waar hij zich niet prettig bij voelde, verzekerde ik hem. Door die woorden merkte ik wat ontspanning bij hem. We draaiden de snelweg op en ik legde mijn hand op zijn bovenbeen om wat te strelen. "Heb je mijn opdrachtje goed opgevolgd?" vroeg ik hem terwijl ik nu wat verder richting zijn kruis ging. "Ja Daddy ik heb een sexy slipje onder mijn jeans aangetrokken voor U", was zijn antwoord met duidelijke opwinding in zijn stem. "Laat maar eens zien dan, doe je jeans open en een stukje naar beneden zodat ik het goed kan zien". Meteen voldeed hij aan mijn verzoek en binnen enkele seconden zat hij naast me met zijn jeans op z'n knieën en had ik zicht op een prachtig geil rood kanten slipje waarin zijn lul schuin afgetekend half zichtbaar was. Weer streelde ik zijn gladde haarloze dijen en ging nu door met mijn hand over het slipje, wat hem met open mond deed happen naar adem. Ik kneep even in zijn lul, die meteen reageerde en hard werd en de jongeman drukte zijn hoofd tegen de steun van de stoel en kreunde luid.
Toen trok ik hem een beetje af, door het stof heen. "Ooh Daddy wat doet U dat toch lekker, ik geniet van Uw ervaren hand".
Ik keek even naar hem en zag dat hij met gesloten ogen liet gebeuren wat ik deed. Dit zat helemaal goed en mijn lul lekte als een kraantje. (zoals nu ook weer, bij de herinnering) Na een klein half uurtje rijden kwamen we aan bij het hotel, waar je heel discreet in kunt checken zonder gezien te worden. Via de intercom aanmelden en dan de auto in de garagebox met het opgegeven nummer rijden. Dan via een inpandige trap naar je eigen kamer dus volledige privacy. Om die reden liet ik hem zijn jeans ook niet meer aantrekken maar moest hij in het slipje voor mij uit de trap op, zodat ik het sexy kontje goed kon zien en betasten. Hij genoot duidelijk ook van dit voorspel want hij draaide heel sensueel met het achterwerk voor me en had geen haast om bovenaan de trap te komen. Mijn handen streelden zijn gladde billen waar ze bloot waren en ik liet twee vingers speels achter het slipje gaan om aan zijn sterretje te voelen terwijl mijn andere hand zijn ballen betastten. Hierop reageerde hij door zijn kontje achteruit te duwen en zich als een hoerig teefje te laten betasten. Ik kon het niet laten om zijn sterretje even bloot te maken en er met mijn tong over te gaan, wat hem een rilling van geil genot bezorgde.

Toen we in de kamer waren wilde hij zich zo snel mogelijk gaan verkleden en spoelen in de badkamer. "Ik wil me mooi gaan maken voor U Daddy, ik heb hele mooie spulletjes meegebracht om aan te trekken voor U". Ik knikte met een glimlach en hij verdween naar de sanitaire ruimte met zijn rugzak. Ondertussen kleedde ik me uit en ging naakt op het bed liggen spelen met mijn halfstijve pik. Jesus wat liep er veel voorgeil uit m'n eikel pffff die moest echt wel weer eens goed ontladen...
Na zo'n 20 minuten kwam hij tevoorschijn in een supersexy outfitje van witte nylons, vastgehouden door een wit jarretelle gordeltje, daarover een transparant wit stringetje waar zijn lul nog nauwelijks in paste, met bijpassend wit transparant bh'tje en een roodgeruit schoolmeisjes rokje wat gewoonweg niets meer verborg zó kort. Huppelend als een meisje showde hij het aan me, draaiend met het achterwerk en met de heupen, alsof de outfit ook zijn innerlijke had overgenomen. Wauw wat was dit geil voor mij om te zien! "En, vindt U me mooi en sexy zo Daddy?", vroeg ze met verleidelijke toon in haar stem. (ja ik ga nu over naar het beschrijven van een vrouwelijk persoon) "Ik vind je heel erg sexy en verleidelijk schatje" antwoordde ik en trok haar naar me toe op het bed. Gewillig zat ze naast me en liet zich betasten. Ik pakte haar nek en trok haar hoofd naar me toe, even wat vertwijfeling toen ik mijn mond op de hare drukte, maar al na een seconde beantwoordde ze mijn zoekende tong en ontspande haar nekspieren zich. Ze had nog nooit eerder met een jongen of man gezoend, dus heel begrijpelijk. Na een lange tongzoen, waarbij ze haar hand wel al om mijn stijve lul had laten leiden door mij, gaf ik een knikje richting mijn kruis en ze begreep het meteen. Ik ging achterover liggen, steunend op mijn ellebogen en zij boog zich naar mijn kruis toe om voor het eerst een echte pik te gaan proeven. Dat deed ze heel erg lekker met de passie die je bij echte vrouwen zelden ervaart. Dacht ik dat zij misschien wat sturing nodig zou hebben, nou nee ze verwende mijn lul zo lekker dat ik niks zei en ervan genoot.
Na een tijdje liet ik haar echter wel stoppen, want ik wilde mijn 1e zaad in haar maagdelijke kontkutje schieten. Dus ik liet haar op haar rug plaatsnemen op het bed en ging geknield tussen haar gespreide dijen zitten. Zo had ik mooi zicht op alles en kon ik de volledige controle houden. Ik streelde haar lekkere lijfje overal waar ik het raken kon en zij kreunde en kronkelde van geil genot. Het stringetje was nu écht te klein om haar keiharde clit nog te verbergen en die aanblik maakt me nog veel geiler. Ik gaf daar dan ook veel aandacht aan, onder andere door frotting, en op een gegeven moment moest die string uit van mij. Ik wilde ook veel aandacht aan haar kontkutje gaan besteden zodat zij me zou gaan smeken om daar eindelijk mijn vleespaal in te drukken en haar tot een echte sissygurl te maken.

Met een hoofdkussen onder haar rug kwam alles goed binnen bereik voor zowel mijn handen/vingers. als voor mijn pik natuurlijk. Ze onderging het alsof ze in een roes was, met gesloten ogen en kreunend van geile lust hield ze haar benen zo wijd mogelijk om mij de toegang te verlenen. Voordat ik haar ging neuken wilde ik beslist haar clit geproefd hebben en dus zoog ik die lekker met twee van mijn vingers in haar kontkutje die haar G-spot stimuleerden. Zo kreeg ik haar vocht tenminste ook te proeven.... Na een tijdje werden haar bewegingen echter zo wild dat het voor mij duidelijk was dat ze toe was aan haar ontmaagding. Ik nam de positie in en drukte mijn eikel tegen haar sterretje. Haar ogen gingen nu wijd open en ze keek me recht in m'n ogen aan. "Ooooh Daddy gaat het nu écht gebeuren?" Ik zei "ja nu ga jij een echte sissygurl worden door mijn pik en zaad te ontvangen". En drukte mijn eikel meteen door de sluitspier heen. Even een verkrampte uitdrukking op haar gezicht, even weer die terughoudendheid zoals bij de tongzoen, maar ook nu weer slechts heel kort. "Ontspan je, zucht eens diep door schatje", zei ik. En toen merkte ik dat de sluitspier zich opende voor mijn pik. Ik drukte door en het werd voor haar ook ineens heel erg lekker, getuige haar kreunen en de grip van haar armen om mijn middel. "Mmmm dit voelt super lekker Daddy, neuk me tot Uw sletje en spuit me vol". Ineens was ze erdoor en kon ik haar met diepe stoten lekker neuken. Ik boog me voorover en we tongden weer heel intens met elkaar, zoals het ook hoort tijdens het vrijen. Haar armen nu om mijn nek en haar hielen op mijn onderrug, alsof ze een echt vrouwtje was die door haar minnaar werd genomen. Toen ik voelde dat mijn orgasme op kwam
zetten maakte ik me los uit onze omhelzing en ging omhoog. Knielend neukte ik nu verder en door deze houding werd haar G-spot nu bij elke stoot extra goed geraakt. Haar ogen draaiden weg en ik wist dat zij ook klaar ging komen. Toen spoot ze over haar maag en bovenlijf een flinke lading sperma en die aanblik deed mij ook onmiddellijk klaarkomen in haar kontkutje. Kreunend spoot ik haar vol en liet me daarna voorover vallen, om weer met een passievolle tongzoen na te genieten met haar kleverige sappen tussen onze bovenlijven in.

Wordt vervolgd

1990 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.