Afspraak met de tantra masseur

Geplaatst door: kleintjelemmer op 16-01-23

Eindelijk was het zover , had een afspraak bij een tantra masseur. Had al eerder met hem afgesproken maar toen gooide corona roet in het eten.
Bij hem aangekomen eerst even kijken wat ik wilde,  en ik wilde full body contact , dat heb ik geweten . Hij begon rustig met het bevoelen van mijn lichaam, ondertussen mijn kleding uitgetrokken. Na een paar minuten moet ik op de tafel gaan liggen op mijn buik. Warme olie werd aangebracht op mijn rug, hij gaat heerlijk met hand en arm over mijn rug. Op een gegeven moment gaat hij aan de andere kant staan en heeft zijn lende doek afgedaan en komt met zijn pik tegen mijn hand aan. Ik merk dat hij al half stijf is en neem hem helemaal in mijn hand en trek er een beetje aan.

Na een tijdje zijn mijn billen aan de beurt vooral mijn sterretje word goed onderhanden genomen. Het werd tijd voor hem om op de tafel te klimmen en zijn pik in mijn voorbereide sterretje te stoppen.
Wat een heerlijk gevoel was dat, dit mag voor mij uren duren.
Moet me om draaien nu krijgt de voorkant zijn deel, heerlijk niets slaat hij over.
Weer komt hij op de tafel nu in houding 69 en ik neem zijn pik in de mond en hij die van mij, minuten gaan voorbij .
Hij brengt me nadat hij van tafel is gegaan tot een geweldig hoogte punt, dit wil ik vaker meemaken. Het uur zit erop en ik kom langzaam om hoog, kleed me aan en zeg dat ik nog eens langskom voor zo een behandeling.  Na betaling op weg naar huis was ik nog steeds aan het genieten, heerlijk was het. Op naar de volgende beleving.

2073 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.