Darkroom

Darkroom.

Elke maand bezoek wij de maandelijkse gangbang bij een club. Als mijn vrouw zich dan aan het vermaken is met de aanwezige mannen, pak ik de gelegenheid om zelf rond te kijken en in de middag rond een uur of 5 ga ik dan richting darkroom. Als je de darkroom inloopt, loop je van uit het licht het donker in en kun je van uit het einde van de gang zien wie er binnen komt, andersom zie je niets. Soms gebeurt er niets en loop ik op de tast aan de andere kant weer naar buiten.

Maar als ik ben gespot door een mooie slanke donkere jongen, dan staat hij me binnen al op te wachten. Zodra ik aan het einde van de gang kom wordt ik dan bruut bij mijn tepels gepakt en naar binnen getrokken, hij gaat met zijn rug tegen de muur staan en blijf keihard in mijn tepels knijpen en te draaien, Dan trekt hij mij naar beneden tot ik op mijn knieën zit en dwingt mij om hem te pijpen. Ik wordt bij m’n hoofd gepakt en hij drukt zijn lul zonder mededogen tot achter in mijn keel.

Minuten lang wordt ik in mijn keel geneukt, ik begin te kokken en het kwijl loopt uit mijn mond.

Dan wordt ik opnieuw aan mijn tepels omhoog getrokken en naar een bank gedrongen, waar ik voorover tegen aan moet gaan staan met mijn armen en hoofd op de bank.


Mijn slip wordt naar beneden getrokken, hij haalt zij hand langs mijn mond en smeert het kwijl over en in mijn anus. Dan voel ik hem even niet tegen mij aan en merk ik dat hij een condoom uit het bakje haalt en om zijn lul rolt.

Hij plaatst zijn eikel tegen mijn ster, pakt me bij m’n heupen en druk zijn pik door m’n sluitspier naar binnen. Eerst druk hij hem een aantal keren rustig heel diep naar binnen en pakt me opnieuw bij mijn tepels waar hij keihard in knijpt, hij weet inmiddels wel dat ik dat heerlijk vind en er erg geil van wordt. Meestal zijn er dan inmiddels in het donker al een aantal mannen aangeschoven die mij aan alle kanten beginnen te betasten en aftrekken terwijl hij stevig door blijft neuken.

Als hij me opnieuw bij mijn heupen pakt en het tempo opvoert weet ik dat hij klaar gaat komen.

Soms kom ik eerder klaar als hij en dat gaat hij gewoon door, komt hij eerder klaar, dan vertrekt zonder ook maar iets te zeggen en laat ik me verder door de anderen aftrekken.

We spreken geen woord met elkaar, ik ken zijn naam niet en als we elkaar buiten de darkroom tegen komen doet we als of we elkaar nooit gezien hebben.

Ik hoop elke maand dat hij er weer is.

2901 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.