Roze is de kleur.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 18-01-23

Hi hier Harko met nieuw avontuur nee geen echte date. Ik kluste bij soms als fotograaf bij bruiloft. Zo maakte kennis met Arie de trouw ambtenaar. Hij nam mij mee naar een stel  mannen welk binnenkort hij zou trouwen. Bedoeling was  we zouden bespreken het foto plan nou kan gerust stellen. Dat zou de bedoeling zijn maar pas na we vind gesext hebben dus. Iedereen was zo uit de kleren en koos een partner. Roze was echt hun kleur de trouwpakken (hingen al klaar) maar ook het interieur. Ik wist kan er wild aan toe gaan nu nou niet echt.

Ik had gedacht zal wel Arie als partner krijgen mis. Waren niet zijn lippen die mij overal likte. Het werd een van de toekomstige bruidegommen dus.

De andere was Arie aan het pijpen nou die genoot zeker. Ik hoorde het de bruidegom was groot en blokte mijn zicht. Maar hoorde Arie kreunen dus het was goed. Mijn bruidegom was iets langer als mij zijn krullend borsthaar kriebelde in mijn neus. Niet lang hij was zo uit gelikt  ging mij toen ook pijpen. Man het was heerlijk was snel hard. Zijn kussen leek of hij de eerste kus aan het uit proberen was. Nou ik ging niet met hem trouwen maar werd als test persoon gebruikt.

Nu was echt tijd voor de slaapkamer de man pakte mijn hand en nam mij mee. Raad goed glijmiddel en flamingo roze condooms waren er. Het stel was echt zo geil als boter. Arie en ik lagen zo op onze rug benen op de schouders. Misschien een test hoe huwelijksnacht werd vroeg later maar niet. Zijn penis kwam hard binnen hij bleef pompen dus huwelijksnacht oefening. Ik lachte om de flamingo roze condoom vergat even mijn doel. Na ze klaarkwamen en iedereen schoon gingen we zitten. We bespraken locaties enz onder genoot van goed glas wijn. Mijn date gaat niet door dus even tijd om verhaal te doen Doeii.

1741 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.