Waterpret - deel 1

Geplaatst door: damian op 20-01-23

Alleen het groene licht van het bordje nooduitgang verlichtte de kleedkamer. Ondeugend hadden we, Pauw, Neels en ik, de TL-verlichting uitgedraaid. Eenmaal gewend aan het donker begaven we ons naar de douches. Het water kletterde op de nog koude vloer van de doucheruimte.

‘Nog even wachten, ‘zei Neels, ‘het is nog niet warm genoeg.

We giechelden, zenuwachtig, ongeduldig, klaar om samen de douche in te duiken.

‘Kom laten we nog ff drie stoeltjes oppakken voor onder douche, dan kan je lekker onder een eigen straal gaan zitten, ‘zei Pauw en voegde de daad bij het woord.

Pauw kwam aangelopen met drie plastic stoeltje, drukte ons beide een in de handen en liep de douche in. Het was heerlijk warm onder de douche. Niets zo lekker om na de training een douche te nemen. Ik weet niet meer wat de aanleiding was maar blijkbaar hadden wij, zonder met elkaar hierover te overleggen, afgesproken om als laatste over te blijven in de kleedkamer. Tergend langzaam kleedde we ons uit, verzonnen een smoes om nog niet te gaan douchen en toen uiteindelijk ons laatste teemgenoot was vertrokken was het tijd om samen te gaan douchen.

‘Wie heeft er shampoo? ‘vroeg Pauw ineens.

‘In mijn tas, ‘zei ik en stond op.

In het duister zocht ik naar de fles shampoo in mijn tas, eenmaal gevonden dook ik snel weer onder de warme douche.

‘Hier, een nieuwe fles, ‘zei ik en gaf hem aan Pauw.

Hij taste in het duister en pakte mijn hand beet in plaats van de fles. Voor mijn gevoel hield hij mijn hand langer vast dan de bedoeling was.

‘Euhh, ja thanks man.’

‘Heee, kan ik ook wat krijgen, riep Neels ineens.

‘Waar ben je? Ik zie je niet goed, ‘zei ik en liep op de tast naar hem toe.

‘Hier sukkel, ‘zei hij lachend.

‘Zeep je me dan ook gelijk even in?’

‘Ja, daag, denk het niet mister, ‘zei ik en duwde de fles in zijn handen.

‘Ja, waarom niet Charlie? ‘zei Pauw ineens.

‘We zien elkaar een paar keer per week al naakt onder de douche, dus waarom elkaar niet ff inzepen?’

Ik werd er ongemakkelijk van maar ondertussen wond het me stiekem ook wel op. Gelukkig was het donker genoeg zodat Pauw en Neels niet konden zien dat ik een lichte erectie begon te krijgen.

‘Kom, ‘zei Pauw en stond op.

Ik voelde hem langs me heen lopen naar de andere kant van de douche. Bij het voorbij lopen raakte hij me weer aan. Ook nu weer langer dan gewoonlijk.

‘Wel me rug goed inzepen he Neels, ‘zei Pauw lachend, ‘alleen mijn rug, begrepen ?’

Neels lachte en gaf hem een douw.

‘Maak je maar geen illusie, je bent mijn type niet, ‘zei Neels, je bent mij te plat van voren.’

Ondertussen was ik er ook bij komen staan en zocht de fles die op de grond stond. Neels was nu bezig om Pauw zijn rug in te zepen. Plagend ging hij naar zijn billen en Pauw deed alsof hij het vervelend vond. Nadat hij klaar was met Pauw draaide hij zich om.

‘Nu ik, ‘zei hij en leunde lichtjes voorover tegen de muur van de douche.

Pauw pakte de fles uit mijn handen, kneep een paar keer in de fles en smeerde zijn handen in met shampoo. Langzaam begon hij Neels in te smeren, nek, schouders en onderrug, niets werd vergeten. Pauw pakte nog een beetje shampoo en smeerde dat op Neels billen.

‘He, als je dat maar uit je hoofd laat Pauw, ‘zei Neels en draaide zich om.

Ondertussen was mijn pik langzaam hard aan het worden door wat zich net voor mijn ogen had afgespeeld. Ik keek naar Pauw zijn kruis en zag dat zijn pik half stijf aan het worden was. Zou hij ook, dacht ik. Ik probeerde snel aan wat anders te denken toen ik beide mijn naam hoorde roepen.

‘Charlie, jij bent nu aan de beurt.’

Ik begaf me richting Pauw en Neels en stond tussen hen in. Beide smeerden hun handen in met shampoo en begonnen me in te smeren. Dit is geen goed idee, zei ik tegen mezelf in gedachte terwijl mijn pik schokkend omhoog kwam.

‘Als jij zijn rug insmeert doe ik de voorkant wel, ‘zei Pauw.

De vier handen gleden over mijn lichaam en ik kreeg het nog warmer van dan ik het al had. Ik voelde de handen van Pauw mijn borst insmeren, al leek het er meer op dat hij me aan het strelen was in plaats van in te smeren.

‘Zal ik je benen ook doen? ‘vroeg Pauw.

Nog voor ik wat kon zeggen zakte hij door zijn knieën en begon mijn benen in te zepen. Zijn handen gleden omhoog en kwamen gevaarlijk dicht bij mijn ballen. Heel even raakte Pauw ze aan. Een schok van opwinding ging door mijn lijf. Mijn pik was nu knetterhard geworden door die ene aanraking.

‘Zo ik ben klaar hoor, ‘zei Neels.

‘Ik ga me afspoelen en naar huis.’

Pauw en ik liepen beide terug naar onze eigen douche en gingen zitten. In de schemering zag ik dat Pauw ook een erectie had. En omdat hij voor mij langs moest naar de douche had ik goed zicht op zijn stijve. Gebiologeerd keek ik naar zijn grote pik en ballen, deze waren groter dan de mijne, die ritmisch heen en weer bewogen. Neels was er klaar mee en pakte zijn handdoek om zich af te drogen. Hij lulde weer honderd uit maar ik kreeg helemaal niet mee wat hij nu aan het vertellen was. Mijn gedachtes waren ergens anders.

‘He, geen vieze dingen doen met elkaar wanneer ik weg ben hoor, ‘zei hij en lachte het hardst om zijn eigen opmerking.

‘Ga weg man, ‘zei Pauw en gooide wat water zijn kant op.

‘Kappuh nou! ’zei Neels lachend.

Pauw kwam weer terug de douche in, raakte me weer aan maar deze keer bleef hij even voor me staan, pakte mijn hand en trok deze naar zijn kruis. Ik voelde zijn pik kloppen in mijn hand, eigenlijk had ik twee handen nog om zijn pik vast te pakken maar hij liep snel weer door.

‘Ik ben er vandoor, mazzel gayboys, ‘riep Neels nog voor hij de deur achter zich dicht trok. We waren nu samen in de nog steeds in duister gehulde kleedkamer. Het enigste wat je hoorde was het water gekletter.

‘Zal ik bij je komen zitten? ‘zei Pauw ineens zachtjes.

‘Eeuhh… eeuhh..ik…als je…wat wil je dan doen, ‘vroeg ik hees.

Mijn hartslag begon overuren te maken, mijn ademhaling versnelde en ik voelde me rood worden.

‘Is goed, ‘zei ik zachtjes en wachtte af.

Nu hij zo voor me stond kon ik hem beter zien. Zijn pik was nog steeds stijf en stak uitnodigend vooruit. Ik keek hem aan, zittend op mijn plastic stoeltje, twijfelend, maar ook nieuwsgierig. Pauw kwam op me schoot zitten en begon me te strelen. Zijn vingers verkende mijn lichaam, streelde mijn tepels, die keihard werden van opwinding, en zakte vervolgens langzaam af richting mijn kruis. Heel even raakte hij het topje van mijn eikel aan. Ik kreunde zachtjes, iets wat hem niet ontging. Hij streelde mijn gezicht, met een vinger bespeelde hij mijn lippen en liet mij aan zijn vinger zuigen als een lolly. Gulzig zoog ik op zijn vinger. Al die tijd zeiden we niets tegen elkaar maar de seksuele spanning was om te snijden. Plotseling boog Pauw voorover en drukke zijn lippen op de mijne. Geschrokken trok ik mijn hoofd naar achteren.

‘Wat doe je? ‘vroeg ik.

‘Ik wil je zoenen Charlie, ‘zei Pauw, ‘al heel lang.’

En voordat ik kon reageren drukte hij zijn warme volle lippen weer op de mijne. Zijn tong baande zich een weg tussen mijn lippen, kronkelend op zoek, om daarna te belanden in een wedstrijdje tongworstelen. Ik draaide mijn hoofd en opende mijn mond om hem toegang te geven. Wat een heerlijke zachte lippen, dacht ik bij mezelf. En terwijl we heerlijk aan het tongworstelen waren voelde ik dat Pauw op zoek ging naar mijn stijve. Zijn hand omsloot mijn kloppende paal, zachtjes trok hij mijn voorhuid naar beneden,  kneep er even in en trok mijn voorhuid weer omhoog. Dit herhaalde hij een paar keer. Ik kon niets anders dan kreunen van opwinding. Heel even stopte hij met tongen en keek me aan.

‘Lekker? ‘fluisterde hij.

Ja, was het enigste wat ik kon zeggen op dat moment.

‘Mooi zo, ‘zei hij en drukte zijn lippen weer op de mijne.

Zijn hand zocht mijn pik weer op en nu begon hij me in een rustig tempo af te trekken. Mijn pik was nog nooit zo hard geweest als nu. Het voelde heerlijk aan om iemand anders aan je pik te laten zitten. Pauw deed zijn benen wat uit elkaar en ik voelde zijn ballen op mijn been. Langzaam begon hij een beetje heen en weer te schuren. Telkens wanneer hij dat deed raakte zijn pik mijn been.

‘Pak hem maar vast, ‘zei hij opgewonden.

Ik deed wat me werd gevraagd en pakte zijn stijve beet. Hij voelde een beetje glibberig aan, wat aangaf dat Pauw aardig geil was geworden van het tongen en mij aftrekken. Ik deed mijn hand om zijn stijve en begon hem met lange halen af te trekken. Telkens wanneer ik zijn voorhuid naar beneden trok werd zijn grote dikke eikel zichtbaar. Die van Pauw was bijna anderhalf keer zo dik als de mijne. Hij kreunde: ‘Kom laten we op de grond gaan zitten dan kunnen we elkaar beter aftrekken.’ Ik was zo geil geworden dat ik deed wat me werd gevraagd. Snel haalden we de stoelen weg en gingen op de grond zitten. Daar zaten we dan met ons ruggen tegen de koude wand van de doucheruimte.

vervolg deel 2.

2580 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.