Waterpret - deel 2

Geplaatst door: damian op 20-01-23

Vervolg deel 1 

Pauw begon mijn been te strelen en had al snel mijn pik weer te pakken. Hij begon me weer at te trekken maar  deze keer wat sneller. Ik kreunde van genot, duwde mijn heupen wat omhoog van opwinding.

‘Niet te snel, anders kom ik al, ‘zei ik bijna fluisterend.

Pauw stopte met trekken, pakte zijn eigen lul beet en begon zichzelf af te trekken. Hij pakte mijn hand en begeleidde deze naar zijn ballen.

‘Ohhh ja, speel er maar mee, ‘kreunde hij.

Zachtjes speelde ik met zijn ballen terwijl hij zich aftrok. Om er beter bij te kunnen boog ik me verder voorover. Nu ik zo voorover gebogen zat kon ik zijn pik van dichtbij bekijken. Zijn voorhuid bedekte telkens zijn eikel bij iedere opgaande beweging om daarna weer mooi te zijn ontbloot. Ik weet niet waarom maar ik kreeg de behoefte om zijn pik in mijn mond te nemen. Ook al had ik nog geen ervaring met pijpen, de drang was er. En zonder wat te zeggen begon ik aan zijn eikel te likken. Pauw zuchtte van opwinding.

‘Ga verder, ‘fluisterde hij.

Niet wetende of ik het goed deed omsloot ik zijn eikel met mijn lippen en begin met zijn pisgaatje te spelen.Nu ik zijn eikel in mijn mond had en erop zoog als een calippo ijsje probeerde ik hem verder tot mij te nemen.  Zijn eikel proefde zoetig, beetje slijmerig , maar wel lekker.

‘Wacht ff, zei Pauw en stond op en kwam voor me staan.

Hij zachte lichtjes door zijn knieën en bood zijn pik weer aan. Gulzig naar meer nam ik hem gelijk in mijn mond. Pauw leunde voorover tegen de douchemuur, en keek hoe ik zijn pik in mijn mond nam. Langzaam begon hij me in de mond te neuken om vervolgens zijn pik zo ver mogelijk in mijn keel te duwen. Ik kokhalsde en duwde hem van me weg.

‘Waarom de je dat? ‘vroeg ik.

‘Ohh Charlie, ik ben zo geil, mag ik het nog een keer proberen, ‘zei hij bijna smekend.

‘Ok, als je maar niet te snel…je weet wel, ‘zei ik en opende mijn mond.

Pauw haalde zijn eikel langs mijn lippen, wachtte even, haalde er weer langs en duwde hem naar binnen toen ik mijn mond open deed. Beetje bij beetje duwde hij zijn lul steeds dieper mijn mond in. Hij begon me in mijn mond te neuken, duwde mijn hoofd tegen de muur zodat ik nergens heen kon, en versnelde zijn tempo. Nu ik gewend was aan zijn pik begon ik mezelf te verwennen. Ik trok mijn benen op en deed ze uit elkaar zodat ik met mijn voeten tegen elkaar zat. Al die tijd was mijn lul keihard gebleven en ik merkte dat ook ik een slijmerig kopje had gekregen van dit alles. Ik pakte mijn pik beet en begon me in het zelfde tempo als Pauw me in de mond neukte af te trekken.  Het voelde heerlijk en ik genoot zichtbaar maar ook hoorbaar.

‘Je vind lekker zo te horen, ‘zei Pauw hijgend.

Ik verstevigde de grip op mijn stijve en versnelde het tempo. Met mijn vrije hand pakte ik Pauw zijn ballen en begon deze te kneden. Blijkbaar was dat genoeg voor Pauw om klaar te komen.

‘Fuck, ik ga komen man, ‘riep hij en pakte mijn hoofd beet zodat ik niet weg kon.

Een lava aan zaad vulde mijn mond en keeltje. Er leek geen einde aan te komen en Pauw bleef maar komen. Ondertussen rukte ik mezelf ook naar een hoogtepunt en kreunend spoot ik mezelf onder. Ik weet niet waar al dat zaad vandaan kwam maar het was de eerste keer dat het zoveel was en dat ik helemaal onder zat. Pauw zijn zaad had ik voor een groot deel doorgeslikt en wat ik niet kon doorslikken belande op mijn buik. Pauw deed een stap naar achteren en keek me aan.

‘Vond je het lekker? ‘vroeg hij.

‘Ja, ik vond het lekker, zei ik en stond op.

Onze pikken staken nog steeds fier vooruit ondanks dat we daarnet beide onze zak hadden geleegd.

Pauw deed een stap naar voren en kuste me weer op de mond.

‘Hmmmm sperma, ‘zei hij en likte zijn lippen.

‘Kom we moeten gaan voordat we betrapt worden.’

1742 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.