Emergo

Geplaatst door: kinky-pisgay op 22-01-23

Het werd wel eens weer tijd voor een beetje actie. Ik had ontzettend zin in een date, het liefst eentje met pis.

Even buiten het dorp is een recreatieplas, een plas waar regelmatig menig visser een hengeltje uitgooit. In de bossages er omheen wordt ook door mannen gecruised, dit tot ergernis van de vissers en van de paar boerderijen die er in de buurt staan. Toen ik pas mijn rijbewijs had en ik onderweg naar mijn ouderlijk huis was en ontzettend veel zin in een sigaret kreeg, besloot ik in mijn jeugdige onwetendheid om mijn auto te parkeren bij deze recreatieplas om een sigaretje te draaien. Wat ik niet wist dat daar mannen kwamen voor seks. In die tijd had ik ook nog nooit seks met een man gehad. Terwijl ik mij een sigaretje draaide, keek ik wat om mij heen, naast mij stond een geparkeerde auto met daarin een voor mij bejaarde man. De man knikte vriendelijk naar mij en ik in al mijn onschuld knik vriendelijk terug met de gedachte dat die man mij waarschijnlijk kent. Ik kijk nog eens goed naar die man, maar ik zie niets bekends. Het was inmiddels begonnen te schemeren, en ik had mijn lichten aan gedaan. De man naast mij stapt uit de auto, loopt naar mijn auto en geeft een klopje op mijn motorkap. Ik kijk nog eens goed, nee hoor… ik ken die man niet. De man komt naast de autoportier staan, ik draai mijn raam naar beneden en de man zegt: “Je hebt je lichten nog aan!” “Ja, ik weet het, antwoord ik, ik draai een sigaret en ik ga weer weg!” “Ach jeeee, wat sneu nou toch!” “Sneu?” “Ja, vervolgt de man, het is hier toch leuk?” Er begon mij een lampje te branden. Oooh nee, hier heb ik echt geen zin in.


In het Stadspark in de stad Groningen had ik eens een pisdate met een geile vent. Zo’n zelfde date zou ik vanavond wel willen hebben en dan even buiten mijn dorp. Ik app de man van het Stadspark, ik stel hem voor om naar Emergo te komen. Ik vertel hem de exacte locatie en hij belooft mij er naar toe te rijden.  Terwijl hij onderweg is, bereid ik mij voor op de ontmoeting. Ik trek een jeans aan, gemakkelijke t-shirt, en onder mijn jeans draag ik een gele jockstrap, ook steek ik poppers in mijn broekzak.


Ik stap in mijn auto en na zo’n 5 minuten kom ik op de plaats van bestemming aan. Ik besluit alvast even rond te kijken of er nog meer mannen zijn die zin hebben in iets geils. Op de parkeerplaats zie ik wel auto’s staan, maar die kunnen ook van vissers zijn. Aan de bosrand zie ik een fiets staan en in de bosjes staat een jongeman met zijn lul uit de broek aan een flesje poppers te snuiven. Hij biedt mij zijn flesje aan, ik neem een paar snuiven en even later staan we samen te tongen en elkaars pik te strelen. Ik neem zijn lul in mijn mond en mijn tong streelt zijn eikel. In en uit mijn mond verwen ik zijn pik, de man kreunt geil. De man tikt op mijn schouders, “ik moet zo gaan, sorry….” Ik vertel hem dat er zo nog iemand komt en dat we misschien een spannende trio kunnen hebben in het bos. De jongeman zegt dat hij geen tijd meer heeft, neemt afscheid, stapt op zijn fiets en rijdt terug naar huis. 


Ik besluit in de auto te wachten totdat mijn date er is. Terwijl ik terugloop naar de parkeerplaats zie ik een man mijn kant oplopen. Ik herken de man gelijk, het is mijn date. We begroeten elkaar met een omhelzing en een geile, natte tongzoen. Mijn hand gaat richting zijn harde bobbel. Ik streel en knijp in zijn lekkere jeans-bulge. “Wat ben je lekker geil” fluister ik in zijn oor. Ik rits zijn gulp open, doe zijn knoopje los en trek zijn jeans naar beneden. Zijn harde pik springt tevoorschijn en ik neem zijn pik onmiddellijk in mijn mond. De man kreunt en zegt dat ik mij moet voorbereiden op een flinke pisstraal. Ja, kom maar op, laat je geile zeik lopen antwoord ik, terwijl ik een paar flinke halen van mijn poppers neem. Ik overhandig het flesje aan mijn date die dankbaar een paar flinke snuiven neemt. En dan komt het, een flinke straal pis spuit uit zijn eikel, ik open mijn mond en laat zijn heerlijke goudgele vocht mijn mond binnen gaan. Geil kreunend drink ik het… ooooh wat is dit weer fantastisch, zoooo geil, zo lekker en zo heerlijk zilt. Ik neem zijn pissende pik in mijn mond en ik voel mijn keel volstromen, ik slik het door maar ik kan onmogelijk alles in een keer doorslikken en ik voel zijn pis uit mijn mond stromen. Ik open mijn mond opnieuw, richt zijn pik opnieuw op mijn mond en weer klatert er een flinke straal pis in mijn mond. Ik hoor voetstappen… het is inmiddels donker geworden, er van overtuigd dat het de jongen op de fiets is die is teruggekeerd, grijp ik de passerende man tussen de benen. Shit, het is een visser! Ruw slaat hij mijn hand terug, ik hoor nog meer voetstappen. “We moeten wegwezen hier, teveel visserlui hier. “Ik app je mijn adres!” Terwijl ik naar mijn auto loop, app ik hem mijn adres. Een paar minuten later draai ik mijn voordeur open. Ik neem wat te drinken en ik wacht tot hij aanbelt. Na zo’n 20 minuten en wat onbeantwoorde appjes, weet ik dat hij niet meer gaat komen. Jammer want het had een ontzettende geile avond kunnen worden.


Donderdag 26 januari ben ik wederom aanwezig bij de Golden Shower Party @ Dirty Dicks in Amsterdam. Denk dat ik hier nog wel verslag van ga doen.

2400 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.