Gewoon...sex met geile mannen.

Trucker doorheen Europa  stond gelijk aan veel sex met mannen, in ieder land vond je wel sexparkings waar je lekker los kon gaan, in de zuiderse landen al helemaal! 

Achteraan op mijn trailer tekende ik vaak in het vuil op de deuren, een stijve, spuitende piemel met de woorden "yes=honk" erbij en het werkte, ongelooflijk hoe vaak er geclaxonneerd werd en niet zelden haalde een personenwagen mij in waarvan de bestuurder zijn stijve zat te masseren achter zijn stuur en evenmin zelden reden we een parkeerplaats op voor een pijpje of neukje in de cabine! Gewoonweg heerlijk, die sex en ik had er veel nodig, dat was een feit!
Al van in school  had ik eigenlijk een hoer moeten geweest zijn en ik was het daar ook, zij het dan een mannelijke met bi- behoeften!

Ik dook met zowat iedere man, zelfs veel oudere mannen en medeleerlingen die het ook wilden, in de toilethokjes voor een partijtje sex, liet mij te pas en te onpas bevoelen in mijn 24/24/7 hete, naar sex verlangende kruis, zelfs in de klas, eetzaal, kleedkamers en vaak ei zo na betrapt ook maar dat maakte het nog geiler en opwindender!

Heerlijk die mannen die wilden gepijpt of geneukt worden of zelf wilden pijpen of neuken of meer...
Nederland was een van mijn favoriete landen samen met Italie en Spanje.
Ik heb vaak mannen gehad doorheen Nederland, drie tot vier of meer lullen moest ik toch hebben per dag/nacht.

Die parkeerplaats bij Stroe, naast de spoorlijn, was een van mijn favorieten, leķker donker, veel mannen...lekkere sex gehad daar zo, net als in Velp, Drachten, Deventer, Ginkelse zand of hei of zoiets, 'sHeer-Arendskerke nog zo eentje met veel pret en er waren er nog wel..

De eerste vent die ik tussen mijn benen had in de truck was een oudere man van om en bij de zeventig die op slag verliefd was op mijn blote voeten, benen en stijve jongeheer, die heeft zich daar toen aardig uitgeleefd wel een uur of twee na mekaar, die likte mij vanaf mijn tenen tot mijn lul en ballen, de man kreeg er niet genoeg van en op het eind spoot hij zijn hete sperma over me heen, die keer staat mij nog heel erg bij!
Zo zijn er nog wel die er uit sprongen van geile , das dan voor het volgende verhaal!;)

2525 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.