Heet voorspel in het toiletgebouw

Es effe kijken of er hier, net voor Frechen, nog wat te beleven viel op sexgebied, ik had al wel twee stijve snikkels in mijn mond laten spuiten een uurtje voordien bij Wurselen, maar het was niet genoeg geweest, ik wilde nog!!

Ik had daar bij Aachen mijn t-shirt en grijze, vekkerige joggingbroek, geurend naar sperma en pis, weer aangetrokken, mijn slip had ik uitgelaten, die zat toch maar in de weg als ik nog eens wilde...

Op blote voeten was ik verder gereden tot ik de parking opdraaide bij Frechen, vol verlangen en een behoorlijk stijve knaap tussen mijn benen.
Ik deed mijn gele flipflops aan mijn voeten, stapte uit, keek even rond, mijn erectie was erg zichtbaar in die flodderige broek, stak nog gauw een sigaret op en met opwippende plasser stapte ik af op de ingang van het donkere toiletgebouw waar nog, ondanks het gevorderde  tijdstip, nog twee mannen stonden te roken en mekaar te bekijken, een beetje als twee roofdieren die hun paringsritueel ten beste brachten!

Hun aandacht werd nu op mij gericht en verwoed trokken ze aan hun sigaret, voor een geoefende parkingslet was dat een soort sein tot sex.
Zonder schaamte bekeken ze mij en schatten hun kansen op een wip in!
Zonder op of om te kijken stapte ik het gebouw binnen en bij het summiere licht stapte ik op de plasgoot af, ging eraan staan, bedenkend of ik al gelijk mijn broek zou uit doen en nog eens over mijn blote benen en voeten zou plassen, lekker die hete, zoute urine die op je benen terechtkwam, heel opwindend allemaal!

Terwijl ik besloten had om het te doen en mijn slippers uitschopte hoorde ik voetstappen achter mij, tjonge ik werd daar een partij geil, mijn paal stond kei en kei stijf, verlangend om uit die broek bevrijdt te worden, een gebrom naast mij, ritsen die opengingen, stijve knapen die tevoorschijn kwamen, wat had ik toch een mooi leven, ik waande mij in het paradijs zowaar, dadelijk zou ik heet gepakt worden en hopelijk beplast door die twee geile knapen...:O

2537 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.