Lekkere mannenworst

Toen ik daar nog wat met mezelf zat te spelen in mijn blootje, in het rode licht van de cabine bedacht ik dat het al bij al nog niet zo slecht was geweest vannacht en eerder op de avond, ik had er toch vier of vijf laten spuiten, plas gedronken ook maar ik wilde nog wel wat meer ook, eentje in mijn neukholletje zou ook wel fijn zijn, er hadden er wel al heel wat ingezeten en ik hield wel van dat aangenaam, jeukend en oprekkend gevoel, de hete ontlading op het einde was helemaal het eind!


Ik herinnerde mij nog de eerste keer dat er eentje binnen kwam en zich klaar neukte, gelukkig voor mij had ik mezelf al aardig "ontmaagd" op mijn bed in mijn slaapkamer, daartoe stond er een potje vaseline verborgen in mijn kast en had ik allerlei attributen gebruikt die ik voorzag van een laagje vaseline, net als mijn neukhol.
Op mijn rug liggend , benen opgetrokken had ik mij liggen vingeren, eerst eentje, daarna twee en later drie vingers sopten heen en weer in mijn vettige, kletsnatte grotje met een serieuze snelheid en ik kon er van klaar komen zonder dat ik mijn stijve latje moest aftrekken. 
Het dikste wat ik er ingestopt had was een komkommer geweest uit de groentelade.

Nou dat was wat geweest, die verdwenen komkommer, ze hebben thuis toch nooit geweten wat er met dat ding was gebeurd, ik had hem toch maar moeilijk terug kunnen leggen na gebruik en daarbij ,ik had  die gebruikt tot hij helemaal zacht en rimpelig was geweest en onbruikbaar voor mijn doel!

De man was chauffeur bij de zandwinning waar ik langs fietste en vaak dromend en gefascineerd naar die mooie wagens met hun forse neuzen stond te kijken. Een keer stond er zo een wagen stil, gewoon op het weggetje enkele meters van mij vandaan en ik dacht nog "wat of hij nou moest?" met een breedte van anderhalve kieper, elkaar passeren was geen sinecure, daartoe waren enkele "haventjes" aangelegd, maar hij stond gewoon midden op het weggetje, deur open, half verscholen achter zijn deur frunnikte hij aan de knopen van zijn gulp en haalde er een worst uit, die recht naar mij wees, tjonge zo groot, dikke onbesneden paars/rode eikel , met dikke aders  bovenop heel zijn paal, toen ik dat zag was ik op slag zo heet en geil geweest, dat was tenminste nog eens een gaaf en heet ding en dan stond hij nog geeneens stijf, misschien half, terwijl hij zijn dikke braadworst masseerde en er een straal pis op de grond kletterde had ik het helemaal niet meer!

Ik was zoooo geil geweest, ik zou bijna alles gedaan hebben om die paal te likken en af te zuigen...Ik stond daar maar te kijken met mijn fiets tussen mijn ver geopende benen, handen en rooie kop rustend op het stuur!
De straal hield geleidelijk op en druppelde nog wat na, er werd aan de worst geschud om de laatste druppel kwijt te zijn, nou hola wat een geil gedoe! Mijn piemel stond keihard in mijn broek.
De vent in het blauw, stopte zijn uitgepist geval weer weg, stapte in, kroop achter zijn stuur en grijnsde tegen mij terwijl hij schakelde en langzaam richting mij hobbelde.
Voor alle zekerheid zette ik mij toch maar in de kant, je wist maar nooit!

"Piep en kriep" de wagen stopte ter hoogte van mij, een rond, rood gezicht( ik had ook altijd een rood gezicht omdat ik meestal geil was of op het punt geil te worden, daarin had ik nu een gelijke getroffen) met varkensoogjes en een dom blauw petje op, grijnsde mij toe vanuit zijn geopende raam.

"En genoten jongeman? Was het mooi?": vroeg hij zo rechtuit, dus hij had geweten dat ik toekeek. Nou...
"Wat bedoelt u?": vroeg ik hem stom.
'Jij doet het ook, hou je nu maar niet van de domme, gisteren lag je hier wat verder in je blootje met je stijve leuter te spelen, ik heb het wel gezien hoor toen ik voorbij fietste!"

Het was waar, ik had ,als al zo vaak, me liggen aftrekken in de bosjes en dat deed ik meestal wel helemaal bloot omdat dat toch net een iets geiler gevoel gaf, maar ik had er geen idee van gehad dat er iemand stond toe te kijken, niet dat ik dat erg vond, ik hield wel van toekijkers en nog meer van meedoeners!

Hij deed zijn deur open, draaide zich wat naar mij toe, knoopte langzaam zijn gulp open en behoedzaam rond kijkend haalde hij met wat meer moeite nu, zijn stijve reus met die paars/rode eikel , glinsterend van voorvocht uit zijn gulp!
De geilheid gierde door heel mijn lijf, mijn kruis stond in beroering, mijn onbehaarde ballen ontploften zowat.
"Kom, ja kom maar, kom er maar eens aan, speel er maar mee, proef maar eens, ik weet dat je het wil!!":kreunde en hijgde hij zacht terwijl hij zich masturbeerde en ik stapte het trapje op...
Vrachtwagens en sex liggen heel kort bij elkaar merkte ik toen en doorheen de jaren, mijn pad werd daar geplaveid voor de rest van mijn truckers- en gewone leven...;)

2656 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.